Nanaa. Het is weer een 16+ stukje.
Waar ik heel slecht in ben ^^
En ik ga Jasper weer zien. Me so happy :'D

'Goedemorgen lieverd' hoor ik naast me en open mijn ogen. Meteen zit ik recht overeind. 'Hebben we alles? Heb je je paspoort al?' Vraag ik meteen. 'Rustig. Alles ligt klaar. De koffers staan al beneden, en ja alles zit erin. De paspoorten liggen op het kastje in de hal met daarnaast alle papieren en benodigdheden. Je moet alleen zelf je handbagage nog inpakken want ik wist niet wat je allemaal mee wilt' zegt hij en kijkt me met een glimlach aan. 'Hoelaat is het dan?' Vraag ik 'iets voor tienen' zegt hij. 'Dan was je al vroeg wakker' 'ahuu, om half acht al. Dus toen heb ik alles gedaan en jou lekker laten slapen' zegt hij en komt naast me liggen, ik ga meteen tegen hem aan liggen. 'Dankjewel' zeg ik en geef hem een kus, 'laten we gaan douchen' zegt hij. 'Hmm. Ik lig lekker' zeg ik en druk mijn lippen in zijn nek en bijt zachtjes op zijn vel waarna hij een kreun laat. Hij tilt me op zich en grijpt mijn billen vast. Ik lach en druk daarna mijn lippen op de zijne.

'Wat ga je doen mevrouw?' Vraagt Jasper als ik zijn shirt over zijn hoofd trek. 'Dat zie je wel' zeg ik en druk kusjes op zijn borst en onderbuik. Zijn handen gaan naar mijn bh sluiting en maakt deze in één keer open. Hij draait ons om en komt boven me hangen. De lust staan in zijn ogen en hij drukt zijn lippen hard maar liefdevol op de mijne. Ik trek zijn sportbroekje uit en hij drukt zijn heulen tegen de mijne aan. 'Heb je zin?' Vraag daarna. Hij knikt alleen maar en drukt zijn lippen in mijn nek waarna ik een kreun laat. Zijn hand gaat naar beneden en brengt zijn vingers naar mijn binnenbenen waarna er kippenvel over mijn hele lichaam verschijnt. Zijn vingers gaan weer omhoog en verdwijnen daarna in mijn slipje. 'Aah ja' kreun ik zacht als zijn vingers mijn clitoris hebben gevonden. Zijn vingers stimuleren mijn clitoris en zijn lippen omhulsen mijn tepel waarna ik mijn rug krom. Mijn slipje doet hij nu uit en ik trek zijn onderbroek uit. 'Ik wil je' hijg ik en hij gaat boven me hangen en voor ik het weet zit zijn gehele lengt in mij en laten we beide een harde kreun. Jasper begint zacht te stoten en brengt zijn tempo langzaam omhoog. 'Oog gosh' weet ik uit te brengen als hij met zijn duim mijn clitoris weer begint te stimuleren. 'Aah fuck babe' zegt hij en begint hard te stoten. Ik voel hoe mijn hoogtepunt er aan begint te komen en ook Jasper heeft dit door en begint zijn duim nog sneller te bewegen. 'Omygooood' kreun ik hard en kronkel als ik mijn hoogtepunt bereik. Jasper pakt mijn heupen vast en begint op een snel tempo te stoten. Harde kreunen uit onze monden vullen de kamer. 'Ik kom bijna babe' zegt hij. 'Ik ook. Ga door' kreun ik en hij begint nog harder te stoten. 'Awh fuck' kreunt hij en ik voel mijn hoogtepunt komen. 'Bijna Jas. Bijna' zeg ik en dan raast een tweede heerlijk orgasme door mijn lichaam heen. Ook Jasper heeft zijn hoogtepunt bereikt en komt naast me liggen. Ik druk een kus op zijn wang.

'Alles afgesloten?' Vraag ik en Jasper knikt. Ik pak me koffer en rol hem naar de auto toe waar ik hem in de achterbak leg, Jasper zijn koffer gaat ernaast en de handbagage gaat op de achterbank. 'Ben je er klaar voor?' Vraagt hij als we in de auto zitten en ik knik even. Ik voel me mobiel trillen en pak hem uit mijn zak. -heel veel plezier lieverds. Geniet van het mooie weer xxx- een whatsapp van Ayla. -dankjewel bestie, jullie ook. Maar gaat bij ons beide wel goed komen. Hoelaat vliegen jullie?' - -we gaan over een kwartier van huis. En jullie?- -wij rijden net weg. Laat even weten als jullie er zijn. Kunnen we misschien nog even wat drinken met zijn alle?- -doe ik. Bye xx- krijg ik terug. 'Ayla en de familie Blind gaan ook zo weg. Op schiphol gaan we nog even wat met ze alle drinken. Goed idee?' Vraag ik aan Jasper. 'Ja, is wel even leuk' zegt hij terug en richt zich weer op de weg. Op schiphol aangekomen checken we ons in en gaan door de douane. We zitten wij een tentje met beide een kop koffie als ik gebeld wordt. 'Britt' 'hiii. We zijn er. Waar zitten jullie?' Wordt er gevraagd. En ik leg uit waar we zitten. Tien minuten later zie ik Familie Blind onze kant opkomen en zwaai ik even. Ik stel me netjes voor aan de moeder van Daley en begroet de rest me een kus op de wang en een knuffel. Ze komen bij ons zitten en bestellen ook wat te drinken. ‘ayla, wil je even meekomen?’ vraagt Jasper en ik kijk ze verbaasd aan. Ze lopen met zijn tweeën weg en ik kijk Daley aan die zijn schouders optrekt, ‘ik weet het ook niet’ zegt hij en drinkt het laatste beetje cola op wat in zijn glas zit. Nog geen vijf minuten laten komen Jasper en Ayla weer terug. ‘we moeten gaan schat’ zegt Jasper tegen mij en ik knik. ‘nou jongelui, heel veel plezier samen’ zegt Danny, de vader van Daley, tegen ons en we nemen afscheid van de familie Blind. Hand in hand lopen we naar onze gate en gaan op de stoeltjes zitten omdat we het vliegtuig nog niet in kunnen. Tien minuten later staan we weer op en lopen we het vliegtuig in. Ik ga bij het raam zitten en Jasper komt naast me zitten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen