Foto bij Liefdesvlees - hoofdstuk 1, deel 8

Ik was nogal overrompeld. Er was geen enkel signaal binnen gekomen waardoor ik had kunnen denken dat dit zou gebeuren, en daarbij plantte hij zijn lippen niet zachtjes op de mijne, maar met vuur en passie. Alsof het hem niet kon schelen dat er tientallen hitsige tieners door de gang banjerden en dat hij niet wist hoe ik zou reageren. Voor zover hij wist, kon ik hem wel een mep willen verkopen.
Maar dat deed ik niet, en dat wilde ik ook eigenlijk niet.
Zijn lippen voelden heerlijk aan tegen die van mij. Zijn volle, gloeiende lippen. En zijn tong, o mijn God, zijn tong. Toen deze de mijne raakte, was het alsof mijn lichaam in vuur en vlam werd gezet. Ik voelde elke zenuw, elke tinteling in mijn lichaam.
De vragen die ik had, de woede die ik had, de onzekerheid.. Alles werd naar de achtergrond gedrukt door de plotselinge aanrakingen van de jongen.
Zijn handen verplaatsten zich van het niets naar mijn gezicht en naar mijn nek, waarna hij me de badkamer in duwde en de deur zonder omkijken achter zich dicht schopte. Hoewel ik me normaal gesproken altijd druk maakte om de mening van een ander, kon me dat op dit moment echt geen moer schelen. Ik dacht alleen aan hem en de manier waarop hij me op dit moment deed voelen. Mijn hele wereld stond op zijn kop. Ik was dan wel niet verliefd op hem, maar ik verlangde zeker naar hem.
Hij kuste me op een manier waarop ik nog nooit gekust was en streelde mijn huid op zo’n manier dat kippenvel zich over mijn hele lichaam verspreidde. Ik zoende hem hongerig terug, niet langer in staat mijn emoties te bedwingen. Waarom ik me plotseling zo voelde, wist ik niet, maar ik vond het heerlijk.
Zijn handen kropen naar mijn heupen en trokken me dichter naar zich toe, waarna zijn lippen zich een weg baanden naar mijn hals. Hij kuste de huid en beet af en toe zachtjes op een gevoelig plekje. Een kreun gleed over mijn lippen, waardoor ik hem voelde glimlachen tegen mijn huid. Zonder het contact van onze lichamen te verbreken, duwde hij me naar de rand van de wasbak toe, veegde alle spulletjes die erop stonden eraf en tilde mij omhoog. Zijn lippen vonden weer de mijne en voordat hij me liet zakken, kneep hij speels in mijn billen.
Onze kus werd intenser en terwijl ik zijn handen over de blote huid onder mijn shirt voelde glijden, bewoog ik mijn handen naar de riem die zijn spijkerbroek omhoog hield. Deze knoopte ik zonder moeite open en voelde hoe zijn vingers omhoog kropen naar de huid van mijn borsten. Zijn gloeiende vingertoppen duwden mijn bh een stukje omhoog en speelden met mijn gevoelige tepels. Ik kreunde tegen zijn lippen aan en voelde hoe hij zijn beginnende erectie tussen mijn benen duwde. Plagerig en tergend langzaam kropen zijn vingers weer naar beneden, richting mijn broek. Ik wist wat er aan zat te komen, maar vooralsnog voelde ik een ietwat verbaasde schok door mijn lichaam gaan toen zijn hand mijn slipje ingleed.
Deze verbazing maakte echter al snel plaats voor afwachting toen ik zijn huid langs mijn dijen voelde strijken. Ongemerkt hield ik mijn adem in en beet op de jongen zijn lip toen zijn vingers hun bestemming langzaam bereikten. Zachtjes, plagerig, maar ook alsof hij precies wist wat het met me deed, masseerde hij het knobbeltje dat me zo vreselijk veel genot zou brengen en verplaatste zijn mond naar mijn oorlel. Even wist ik niet waar ik het zoeken moest.
Mijn ademhaling versnelde en het opgewonden gevoel in mijn onderbuik bleef zich maar opbouwen. Ik was niet langer in staat om mezelf te bedwingen en opende in een vluchtige beweging zijn broek. Bijna gehaast trok ik zijn broek naar beneden en liet mijn hand in zijn onderbroek verdwijnen terwijl ik voelde hoe ik steeds natter werd. Na even zijn erectie gestreeld te hebben, trok ik ook zijn onderbroek omlaag en voelde zijn lid tegen mijn dijen drukken. Normaal gesproken was ik niet een meisje wat zomaar dit soort dingen deed, maar op dit moment was mijn zelfbeheersing ver te zoeken.
Hongerig duwde ik mijn onderlichaam naar hem toe en voelde hoe hij langzaam een vinger bij me naar binnen bracht. Een zachte kreun verliet mijn lippen, wat duidelijk voor hem het teken was om te doen waar ik zo naar snakte.
Hij duwde mijn benen verder uit elkaar, zette zijn handen op mijn heupen en duwde zichzelf bij me naar binnen. Hij was groot, en even moest ik aan het gevoel wennen, maar toen hij langzaam begon te stoten en zachtjes zijn duim met mijn clitoris liet spelen, legde ik al gauw mijn hoofd in mijn nek van genot.
Hij stootte steeds iets dieper en sneller, bijna meebewegend met het ritme van mijn ongecontroleerde ademhaling. Ik probeerde nog dichter bij hem te komen door mijn heupen iets te kantelen en met hem mee te bewegen.
Ook zijn ademhaling versnelde en zijn kussen werden steeds slordiger. Af en toe voelde ik zijn tanden langs de huid van mijn nek schrapen, terwijl hij diep in me stootte. Langzaamaan voelde ik hoe een orgasme zich opbouwde in mijn lichaam en kromde mijn rug. De wasbak waar ik opzat trilde een beetje door de druk die we erop zetten, maar dat kon me op dat moment niet schelen. Ik was alleen maar bezig met hem en zijn bewegingen.
Na enkele seconden voelde ik de gevoelens in mijn onderbuik ontploffen en een gevoel van extase door mijn lichaam razen. Mijn tenen krulden van genot in de ballerina’s die ik droeg en een diepe, tevreden kreun verliet mijn lippen.
Hij stootte nog iets sneller, nog iets dieper. Totdat hij ook kwam, een bijna dierlijke grom over zijn lippen rollend. Hij beet nog een keer zachtjes in mijn huid en liet zich vervolgens helemaal gaan.
En ik? Ik vond de hele gebeurtenis - misschien tegen beter weten in - heerlijk.


As promised! :3

Reacties (6)

 • Mariet1994

  Snel verder

  3 jaar geleden
 • Girlicious

  Nieuwe abo meld zich!
  Zag net je verhaal in de spotlight en het bevalt me wel
  Hij is zo damn mysterieus maar mag inderdaad wel wat liever zijn voor haar
  Zomaar weg lopen tijdens een gesprek of een vraag die aan je is gesteld is echt zwaar onbeleefd
  Een echte heer beantwoordde de vraag en liep daarna pas weg(A)
  Maar idd... What just happened?!
  Ze kent hem amper?! Straks gebruikt hij haar alleen daarvoor of kijkt hij niet meer naar haar om na vanavond
  Al zal dat laatste niet gebeuren, die krijgen wat samen!
  Meer dan alleen seks, meer dan alleen deze one night stand!!
  Snel verder, i need more leesvoer!!!

  Kudooo!

  4 jaar geleden
 • Creation_Lord

  Omfg, what happend!???

  4 jaar geleden
 • lipsdonttell

  wow, geweldig !!

  4 jaar geleden
 • Efflorescence

  Oh wauw. Wat een passie haha. Fijn om weer hoofdstukken te kunnen lezen van dit verhaal. x

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen