Foto bij 19. help to coock?

hey sorry voor het lange niet schrijven maar hey, ik ben heel erg druk met voetbal en enzo

ach ja

trouwens, jullie moeten ook echt de story's van noukie100 lezen!
Veel leesplezier!
Doe

Ik draaide me om en zag Iris gapen. ' Iris ben je moe?" Ja zullen we even op bed gaan liggen?" Ja is goed' antwoorde ik. ' will you help to coock?' Vroeg mijn oma aan de rest. ' grandma, he don't can coock' lachte ik naar haar. ' oh dear. Daan i teaxh it!' Ik schoot samen met iris in de lach en zag de gezichten van daley viktor davy en nicolai vertrekken... ' succes' fluisterde ik in viktors oor en liep samen met iris naar boven.

' zullen we eerst nog even een leuke fil kijken?' Stelde ik aan iris voor ' jaleuk, verliefd op ibiza?'' JAAAAA!!!' Riep ik en pakte snel mijn macbook uit mijn koffer. We gingen op de bank zitten en startte de film op. Tijdens de film werdik gebeld door niemand minder dan mijn zusje. ' jamy gefeliciteerd!!!!' Riep ze gelijk door de speaker. Ik bedankte haar en hing op.

Na de film ging iris naar haar eigen kamer en ik kleedde me om. Ik deed mijn kreta short aan en een basic zwart hembdje. Ik ging in bed liggen. Mijn iphone schempje lichte op. De grote big smile van jasper kwam in beeld. ' heey gup! Goed gedaan! Morgen eerste he? Xie van jassie' gup. Zo noemde hij mij altijd. ' dankje! Je zou er eigenlijk bij moeten zijn! Xie gup' schreef ik terug en lechte mijn telefoon terug op mijn nachtkastje. Niet veel later viel ik in slaap.
Psst jamy, wakker worden' klonk de stem van viktor. ' we hebben een verrasing voor je' ' wat dan?' ' ja dat zie je als je beneden komt' ' gemenerik' lachte ik. Hij verlied de kamer en ik trok mijn ajax broekje aan. Gelukkig mocht ik mijn rugnummer houden. Ik trok een t-shirt aan met de tekst: you make my qrazy en deed mijn lange blonde haar in een strakke staart achter op mijn hoofd. Ik liep naar benden. Ik opende de deur van de gang naar de kamer en daar. Daar zat het geen dat ik absoluut niet verwachte...

=====================================================================
Hey hey nogmaals sorry voor het lange niet schrijven. Maar ik beloof er vannavond nog een te posten. Groetjes!

En oja inden jullie het eigenlijk wel een ;euk verhaal? Want ik heb nog nooit een reactie of zo iets gehad.

Nou tju(doeg)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen