Heeuy. 24 abo's en 10 bladwijzers. Me happy :'D
Jaja mensen. onze Jasper is man of the match. Zeer verdiend ook natuurlijk :'D

Al zes dagen zitten we in Turkije en ik heb het nog steeds niet gehad hier. Het is heerlijk met elkaar. Morgen krijg ik me verassing waar Jasper mee bezig was, lachend had hij gereageerd op de vraag waarom hij dat nu alvast moest vertellen en was daarna naar het zwembad gelopen. Dus daarom lig ik nu ook op een ligstoel bij het zwembad van de zon te genieten. Ik ben al aardig bruin geworden. Niet alleen door het zonnen bij het zwembad, ook door alle wandelingen door de stad en langs het strand. Ik kijk op als er een schaduw over me heen valt, 'you want something to drink?' Vraagt de ober aan me. 'That would be nice. I want te malibu coctail please and a coke' zeg ik vriendelijk terug waarna hij knikt en wegloopt. 'Wat was dat?' Vraagt Jasper die op de stoel naast me komt zitten. 'Of ik wat drinken wou. En ja ik heb voor jou ook besteld' zeg ik alvast voordat hij het vraagt. 'Geweldig' zegt hij en zet zijn zonnebril op.

'Zullen we vanavond uiteten gaan?' Vraag ik en neem een slok van mijn heerlijk verkoelende cocktail. 'Nou. Zullen we dat morgen doen?' Vraagt Jasper en kijkt me aan. 'Vind ik ook goed' zeg ik en zet me glas op het tafeltje naast ons. 'Bram, kom hier' hoor ik iemand zeggen en zie een jongetje van een jaar of twaalf op ons afkomen. 'Meneer?' Vraagt hij aan Jasper als hij voor ons staat. 'Ja?' Vraagt Jasper terug. 'Bent u Jasper Cillessen?' Vraagt hij verlegen, waarna Jasper knikt. 'Ach sorry hoor' hoor ik een vrouw zeggen en legt haar hand op de schouder van het jongetje. 'Mam. Ik zei toch dat het hem was. Het is echt Jasper Cillessen' zegt het jongetje met grote ogen. Jasper doet zijn zonnebril af en nu ziet zijn moeder het ook. 'Verrek. Ik dacht dat hij ze zag vliegen. Maar je bent het echt. Vind je het erg om met bram op de foto te gaan?' Vraagt ze. 'Tuurlijk niet' zegt Jasper en staat op. Hij knielt naast het jongetje, genaamd bram neer en de moeder maakt een foto. 'Dankuwel, is dat uw vriendin?' Zegt hij wijzend op mij. 'Ja, dat is mijn vriendin' zegt Jasper en kijkt me even aan. 'Mag ik misschien ook met u op de foto?' Vraagt hij aan mij. 'Natuurlijk' zeg ik en doe mijn zonnebril af. Ik ga naast het jongetje staan en de moeder maakt een foto. 'Dankuwel. Ik kom altijd bij de wedstrijden van Ajax kijken. Ik ben een hele grote fan' zegt hij. 'Misschien zie ik je dan nog wel een keer' zegt Jasper waarna bram begint te stralen en hij knikt. 'Kom bram, dan gaan we zwemmen. Fijne vakantie nog' zegt de moeder. 'Dankje. Jullie ook' zeg ik en daarna lopen ze weg.

'Wat een heerlijk kind he die Bram' zeg ik als we 's avonds in bed liggen. 'Zeker weten. Hoe hij reageerde dat hij wist dat ik het was. Zo mooi' ik knik en leg mijn boek weg. 'Hij zei dat ie altijd naar de wedstrijden komt. Ik ga eens kijken of ik hem kan verassen door mijn shirt te geven of zoiets' zegt hij en kijkt me aan. 'Dat is lief van je' zeg ik en draai me naar hem toe. 'Maar ik ben ook heel lief' zegt hij waarna ik lach. 'Wat nou?' 'Niks. Je bent heel lief' zeg ik en geef hem een kus. Zijn handen gaan naar mijn heupen en begint me te kietelen waardoor ik spastisch op het bed begint te kronkelen. 'Houuu ohoop' lach ik en probeer zijn handen weg te duwen. 'Wat zeg je dan?' 'Alsjeblieft?' Zeg ik. 'Neee' 'alsjeblieft allerliefste en leukste Jasper' 'kijk dat klinkt al beter' zegt hij en drukt een kus op mijn lippen en stopt mer kietelen. 'Dankjewel' zeg ik en ga weer op mijn plek liggen. 'Morgen krijg je je verassing' zegt hij en doet een wenkbrauwwriebel. 'Oke. Ik neem terug dat je lief bent' zeg ik. 'Nou zeg. Dan krijg je ook geen verassing' zegt hij. 'Pff. Chantage is dit' lachend slaat hij ze armen over me heen en trekt me naar zich toe. 'Ik hou van je gek' zegt hij. 'Ik hou ook wel een beetje van jou' zeg ik terug.

Reacties (2)

 • AyaMalik

  Super cute(flower)

  7 jaar geleden
 • goldengirl12

  Yeeeeey echt heel snel verder!
  Ps kun je mischien ook een keer een jasper of een ayla pov doen?
  groetjes(doeg)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen