Ik zag inmiddels dat ik bij hoofdstuk 49 precies 47,000 woorden had bij dit verhaal. Dat vond ik toch best wel een leuk getal, echt met drie van die nulletjes haha. Ik vind het bijna zonde om nu verder te schrijven;q maar natuurlijk wil ik graag verder! en: we zijn EINDELIJK aangekomen bij chapter 50! Yeeey. Dan ben ik qua chapters op 1/3de van het eerste seizoen. Ik begin mij trouwens echt af te vragen hoe lang dit seizoen gaat worden. We zullen het zien :3

*Michelle her point of view*

Een luide bonk was te horen vanuit de kast waar Kisame en Kakuzu in verdwenen waren. Wat zou daar in godsnaam gebeuren? Werd Kisame misschien tegen een tafel gedrukt door Kakuzu?
"Aaaaaaaaaaaau!" hoorde we Kisame zijn stem opeens uit de kast vandaan komen.
Gelijk keek ik naar Merel, die me ook meteen met horror aanstaarde. We dachten precies hetzelfde, ik wist het zeker. Kakuzu is de seme.
De rest van de groep leek zich niet echt zorgen te maken over wat er met Kisame en Kakuzu gebeurde. Hadden ze dan niet door wat dit moest betekenen? Misschien dacht iedereen wel gewoon dat hij ergens tegen aan was gelopen of iets dergelijks, maar ik wist wel beter. Ik wist wat dit daadwerkelijk betekende. Kisame werd vreselijk hard gedomineerd door Kakuzu, en aan de 'aaaaaaaaau' te horen was Kakuzu best rough.
"Michelle, waarom trek je in hemelsnaam zo'n gezicht?" vroeg Hanako opeens, die me met opgetrokken wenkbrauw aanstaarde.
"Waarom trek jij niet zo'n gezicht, is de vraag," antwoordde ik, terwijl ik even om me heen keek.
Ik had gelijk, niemand anders leek hier raar te vinden.
"Je denkt toch niet serieus dat er iets gebeurd?" vroeg Aiko zacht, terwijl ze me aan staarde.
"Natuurlijk wel," zeiden Merel en ik tegelijkertijd.
"Oh mijn god, jullie zijn erg," zei Konan vervolgens.
"Nee, jullie zijn naïef. Hallo, hoorde jullie die bonk niet? Die au van Kisame? Kakuzu is sowieso bov-"
"Verdomme, Michelle, stop met die walgelijke onzin," snauwde Hidan, die een vies gezicht trok.
"Hoezo, fantaseer je er niet stiekem over, Hidannetje?" plaagde Merel hem.
"Als jij de mond niet houd geef ik je wat om over te fantaseren!" riep hij boos.
Plotseling schoot ze in de lach, "Oooooh? Wat ga je doen dan? Moet ik bang worden van je kleine grote vriend?"
"Jij, bitch," zei Hidan, terwijl hij opeens op stond.
Merel slaakte meteen een gilletje, terwijl ze opstond, "ga je me nu verkrachten?"
"Oké, genoeg, ik doe je wat," Hidan zijn gezicht stond op springen.
"Ehm, jongens, voor jullie elkaar afmaken... ...ik denk dat Kakuzu en Kisame die kast wel uit mogen," zei Zetsu op een droge toon.
Merel lachte.
"Saved!" riep ze, terwijl Pein Hidan weer op de bank duwde.
Vervolgens rende Merel naar de kast en deed deze zonder waarschuwing open, "tijd is om tortelduifjes!"
Ik lachte, terwijl ik er naar keek. Merel was ook nog niets veranderd, ze vond het nog steeds leuk om Hidan en Kisame te pesten zodra ze hier de kans voor had.
Nieuwsgierig keek ik de kast in, maar het enige wat ik zag waren Kakuzu en Kisame die er verveeld bij zaten, alsof ze aan het wachten waren tot ze eindelijk verlost zouden zijn van de tijd samen. Ha, dat hebben ze goed op tijd voor elkaar gekregen, terwijl Merel nog wel zonder enige waarschuwing de kast open had getrokken.
"Tortelduifjes?" vroeg Kakuzu nors, terwijl hij het schoonmaak hok uit kwam lopen.
"Merel en Michelle lijken dit vage idee te hebben dat er iets tussen jullie is gebeurd, wat trouwens een verrekte goor idee is," zei Muerte, die de twee mannen even met een vies gezicht bekeek.
Zou zij zich aan het afvragen zijn of er daadwerkelijk iets tussen die twee was gebeurt? Misschien dacht ze ook zoals wij.
"Wat dachten ze?" vroeg Kakuzu geïrriteerd, terwijl hij weer op de bank ging zitten.
"Waarom zou je dat denken?" vroeg Kisame, die ook een gezicht trok wat aangaf dat hij het idee niets vond.
Of dat was wat hij wilde dat wij zouden geloven, natuurlijk.
"Oh? Als er echt niets is gebeurd, waarom schreeuwde je dan au, Kisame? Was dat niet omdat Kakuzu iets te ruig met je was?" vroeg Merel met een grijns.
"Wat? Waar denken jullie over na? Ik had mijn knie gestoten tegen die tafel die daar staat," zei Kisame met een droog gezicht.
Ha. Precies wat mensen zouden denken dat er was gebeurd.
"Je knie gestoten?" vroeg Merel, die vervolgens zonder pardon Kisame zijn broekspijp omhoog schoof, "oei. Je knie is inderdaad wel erg... ...blauw."
Ik schoot in de lach, terwijl ik naar Kisame zijn knie keek die er precies zo uit zag als de rest van zijn lichaam. Nou ja, van de stukken die we gezien hebben dan natuurlijk.
"Jij, kleine," zei Kisame op een dreigende toon, terwijl die Merel bij haar kraag pakte en mee terug trok om te zitten.
Merel werkte zichzelf wel in de problemen vandaag, zeg.
"Oké, dus wie is nu aan de beurt?" vroeg Itachi droog.
"Ja, hoe doen we dit eigenlijk?" vroeg ik vervolgens.
"Misschien is de gene die de fles draait steeds aan de beurt om iemand anders uit te kiezen? En dan mag je alleen iemand kiezen die de fles nog niet zelf heeft gedraaid?" stelde Merel vervolgens voor.
Iedereen knikte.
"Dat klinkt als een goed idee, un."
"Dus wie is nu aan de beurt, fishy?" vroeg Merel met een grijns.
Kisame keek haar geïrriteerd aan, terwijl hij haar voor zich uit duwde, "als je dan toch bezig bent met vervelend zijn, draai jij de fles dan ook maar."
"Huh, wat? Ik?" vroeg Merel geschrokken.
Kisame grijnsde, "dat zei ik ja."
Merel was aan de beurt, nu al! Oh mijn god, wat als ze bij een van de creeps terecht zou komen. Zou ik dan voor haar moeten bidden of zou ik me dood moeten gaan lachen? Haha, wat als ze bij Kisame of Hidan terecht zou komen? Dat zou waarschijnlijk echt haar dood worden. Kisame leek me iemand die dan perverse dingen bij haar zou proberen en Hidan zou waarschijnlijk of het zelfde doen, of zijn martel kant zou dan eens omhoog komen.
Even keek ik de kamer rond naar wie daar nog meer allemaal aanwezig was. Als ze met een van de meisjes in de kast moest was ze vast veilig. Ze had minder dan de helft kans om bij een meisje te komen en volgens mij was Itachi de enige jongen waarin ze geïnteresseerd was, wat betekende dat ze precies 50% de kans had om bij iets goeds uit te komen en 50% kans dat ze bij een creep uit zou komen. Nou, good luck Merel.

Reacties (2)

 • Luckey

  geniaal XD
  snel verder please

  7 jaar geleden
 • VisualkeiLove

  OMFG *grin* DAT VAN KISAME WAS ZO GENIAAL XD van zijn kleur enzo HAHAHA XD Omfg x'D Echt ik hou van dit verhaal nog steeds <3 :3 SNEL SNEL VERDER! <3 Ik zou ook wel es in de kast met itachi willen gaan.. *little obsession with him* XD

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen