O my god.
Sorry, ik heb zolang niks geschreven.
Ik voel me slecht.
Maar ik heb het zo druk met school. Stage. Werk. Voetbal en alles. Bluuh.
En omygod guys. Ik heb onze hottie Cillessen in het echt gezien. Wat is die jongen toch ook knap hu ^^

'Let's go' zegt Jasper en sluit de deur achter ons. Beneden staat er al een taxi op ons te wachten die ons naar het juiste adres brengt. Jasper doet een blinddoek om en ik zucht even. 'Moet dit nu serieus?' Vraag ik waarna Jasper lacht en een kus op mijn slaap drukt. Na een tijd komt de taxi tot stilstand en helpt Jasper me met uitstappen, we lopen een paar stappen en dan verdwijnt de blinddoek, mijn ogen moeten aan het licht wennen en kijk dan om me heen. 'Omy- Jasper' zeg ik en sla me hand voor mijn mond. 'Ik hoorde van Ayla dat je het altijd al wou doen. Dus toen heb het geregeld' 'wauw. Ik ga gewoon met dolfijnen zwemmen' zeg ik en kijk hem met grote ogen aan. 'Dankje' zeg ik en druk enthousiast een kus op zijn lippen, hij pakt mijn hand vast en we lopen naar binnen toe waar we begroet worden door een glimlachende jongen. 'Welcome mr. and mrs. Cillessen' hmm mrs. Cillessen. Dat klinkt heel goed. We begroeten de jongen en hij neemt ons mee naar een kleedkamer. We krijgen beide een wetsuit aan en daarna krijgen we uitleg over hoe alles werkt.

'Wauw wat een geweldige verassing Jasper' Zeg ik als we 's avonds in een klein maar gezellig restaurantje zitten. Ik heb de dag van mij leven gehad en kan dit weer van mijn bucket list strepen. 'Ik ben blij dat je het leuk vond' zegt hij en neemt een slok van zijn cola en geeft me hierna een knipoog waarna de vlinders in mijn buik beginnen te fladderen. Gek toch dat je na amper zes weken iemand te kennen al zo verliefd op diegene bent terwijl je nog niet alles van hem weet? is dit nu wat ze liefde op het eerste gezicht noemen? Ik weet het niet, maar het maakt me ook niet uit, zolang ik bij Jasper kan zijn vind ik alles best. Na het eten lopen we terug naar het hotel waar we beide met wat drinken nog even op het balkon gaan zitten. Ik pak me mobiel en stuur een app naar Ayla om haar te bedanken om dit te regelen met Jasper.

'Wat gaan we doen vandaag?' Vraagt Jasper als we beide in de badkamer onze haren aan het doen zijn. Ik haal me schouders op en doe een elastiek in mijn haar 'een dagje strand?' Vraagt hij en ik knik. Jasper loopt naar de slaapkamer en hoor hem wat rommelen, ik volg hem en zie hem al in zijn zwembroek staan, uit mijn koffer haal ik een fel roze bikini en doe hem aan en trek er een makkelijk jurkje overheen. De mobiels, zonnebrandcreme en handdoeken gaan in de tas en ik gooi ook nog snel mijn boek erbij, we lopen naar beneden waar we het hotel uitlopen naar het aangelegen prive strand. Ik leg mijn handdoek op èèn van de ligbedden en ga erop zitten, ik smeer mijn voorkant in en geef de fles hierna aan Jasper die mijn achterkant doet, ik doe dit bij hem ook en ga daarna heerlijk in de zon liggen bakken, we bestellen nog wat te drinken en Jasper duikt de zee in en komt nog geen vijf minuten later weer terug, ik kijk hem verbaasd aan. 'Alleen even een frisse duik, ik moet toch ook bruin worden' zegt hij en gaat op zijn bed liggen. Ik pak mijn boek van Heleen van Rooyen uit mijn tas en lees verder op de bladzijde waar ik gebleven was. Na een tijdje kijk ik op en hoor Jasper heel zachtjes naast me snurken. Ik maak een foto en lach even zachtjes waarna ik Instagram open. -nah. Look at him, all exhausted. My love <3- zet ik neer en neem een slok van mijn drankje. Ik leg mijn zonnebril op het tafeltje en loop naar het water toe. Ik ga tot mijn billen het water in en kijk even rond. Veel spelende kinderen en verliefde stelletjes zijn in het water te vinden. Onbewust komt er een glimlach rond mijn lippen. Ik schrik als ik twee armen om mijn middel voel komen en daarna een hoofd op mijn schouder. 'Hi babe' hoor ik Jasper fluisteren en er ontstaat kippenvel op mijn armen. 'Hi' zeg ik terug en verstrengel mijn vingers met die van hem. 'Je bent zo prachtig' zegt hij en drukt een kus op mijn wang. 'Hmm je maakt me verlegen' zeg ik terug en draai me naar hem om. Ik leg mijn handen op zijn borst en kijk omhoog.

'Ik vertel alleen de waarheid' zegt hij en drukt een zachte kus op mijn lippen. 'Ik hou van je' zeg ik omdat ik verder niet weet wat ik moet zeggen en leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan en sla mijn armen om hem heen. Zijn armen gaan om mijn schouders heen en ik zucht even. 'Wat zucht je?' 'Niks. Ben gewoon blij dat ik hier met jou ben' zeg ik en voel hoe hij hierna zijn grip om mij verstevigt. We blijven nog een tijdje zo staan en Jasper trekt langzaam zijn armen van me af. 'Laten we naar de kamer gaan' zegt hij. Ik kijk hem vragend aan maar nadat hij een knipoog heeft gegeven weet ik precies wat hij bedoeld. Met een lach op mijn gezicht lopen we hand in hand naar de kamer en als de deur daar achter ons dicht valt drukken we onze lippen meteen op die van elkaar.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen