Foto bij Will you love me forever?

Josh pov

Ik kom bij LiIly aangereden. Ze staat al buiten te wachten. IK loop (letterlijk) naar haar toe. Wauw wat een prachtig huis. Ik zie het nu pas. 'Heey babe, je ziet er weer prachtig uit'

Ze heeft het kleed aan van die film beautiful creatures. Shit je moest vandaag als je personage uit je lievelingsfilm komen. 'Dank je, welk personage ben jij?' Vraagt Lily. 'Ik ben deze opdracht vergeten.' Zeg ik stil. 'Wacht even.' Zegt Lily en rent naar binnen. 5 minuten later is ze al terug? Ze heeft iets iets haar handen. 'Trek dit aan.
'


'Omg Babe, hoe kom je hier aan?' Vraag ik met een lach op mij gezicht. 'Ik had dit nog liggen van mijn neef.' Zegt Lilly en begint te huilen. Ik trek haar in een knuffel. 'Dank je dat ik dicht mag dragen dat betekent veel voor me.' Lilly kijkt naar mij en droogt haar tranen 'Ik hou van je Josh.' 'Ik ook van jou.' Zo staan we nog een tijdje. 'Josh? Moeten we niet eens naar school gaan?' Vraagt Lilly aan mij. IK knik en we lopen samen naar mijn quad. IK vooroon en Lilly houdt me stevig vast. We komen aan op school net wanneer we de wc uitlopen dat ik het pak heb aangedaan gaat de bel.

'Goeiemorgend iedereen,fijn dat jullie allemaal verkleed zijn. Maar er is nog iets speciaal aan vandaag. Jullie moeten je helemaal inleven in je personage dus jullie gaan het karakter van die persoon overnemen. Ik wil geen gewonden en doden hier. Maar ik denk dat dat wel in orde komt met batman aan onze zijde. Hup nar jullie klas maak er een fantastische dag van.' Ik lag om wat hij zei over batman. We lopen met z'n allen naar de klas. Lily komt op mijn schoot zitten. Meneer Hoeven van wiskunde komt binnengelopen. 'Josh,wat heb ik je gezegd over dit?'zegt hij wijzend naar Lily en mij. 'Dat ik dit niet mag tenzij ik ren grondige reden heb.' Antwoord ik hem. 'En heb je die?' Vraagt hij. 'Ja,batman helpt de mensen. Dus ik help Lily met op een zachte stoel te zitten.' Iedereen in de klas begint hard te lachen. Het lijkt alsof meneer Hoeven nog iets wilt zeggen, maar hij loopt gewoon verder. De les verliep voor de rest gewoon als anders. Het enige verschil was dat ik wel 7 keer had moeten antwoorden. Jammer genoeg voor meneer Hoeven had ik ze allemaal juist. Hoe kon het ook ik had de wiskundeknobbel op mijn schoot zitten. Na iedere vraag war ik dan het juiste antwoord op had fluisterde ik iets in haar oor. Ze werd er gek van. Voor mij alleen maar een aanleiding om het te blijven doen. We liepen naar buiten naar onze volgende les. Het was de blok helemaal aan de andere kant van de school.
'Jongens, het spijt me van wat ik allemaal heb gedaan.' Jennifer kwam langs ons gelopen toen Lily in mijn rug was gesprongen. 'Maakt niks uit joh, wij waren ook niet bepaald vriendelijk.' Zeg ik tegen Jennifer. Ze lacht we lopen met z'n allen verder naar het lokaal. 'He Jennifer! Leuke outfit heb je !' Roep ik naar haar. 'Dank je!' Roept ze terug. Ik lach. Ze heeft een luipaard onsie aan . 'Die heb ik ook, we hebben hem samen gekocht.' Fluistert Lily in mijn oor. 'Dan moet je die toch eens aandoen als ik bij je ben. Want ik denk dat je daar verdomd sexy in bent babe.' Lily lacht om wat ik zei. We komen aan de trap. 'Vertouw je me?' Vraag ik aan Lily. Ze knikt ik wandel met haar op mijn rug de trap op. Op de laatste trede doe ik alsof ik val. Ik leg haar neer boven op de trap en blijf zelf op de trap liggen. 'Omfg Josh! Josh! Kan je me horen? Josh antwoord me !' Roep Lily in schok. Ik sta rustig recht. 'Omg Josh gaat het.' 'Het gaat prima, ik ben niet voor niets Batman.' Lily slaagt tegen mijn arm . 'Niet grappig Josh, ik dacht dat je echt gevallen was.' Ik geef haar een kus en leg mijn arm rond haar middel. We wandelen samen nar de klas. Zag ik Jennifer nu een jaloerse blik op ons richten?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen