Everyone got secrets...
Dirty little secrets

Jessica

'Wauw wat zie je er mooi uit!' Jamey pakt mijn hand vast en laat me in een pirouette draaien. Blosjes vormen zich op mijn wangen en ik druk snel een kus op zijn lippen.'Gelukkig hadden we eerste 2 uur vrij, anders zou ik er vast uit zien als een holbewoner' zeg ik lachend terwijl we de schoolgangen samen doorlopen. Voordat Jamey iets kan zeggen hoor ik hard gefluit achter ons gevolgd door jongens gelach. Ik draai me om en zie Riley en Miles ons grijnzend aankijken. Geen seconde later verdwijnt Jamey's arm om mij heen en staat ie naast de jongens om ze te groeten met een 'Handclap' die ik nooit begrepen heb. 'Ey chickie, zijn we geen groet waardig?' Riley slaat zijn armen open en kijkt me met een pruillipje aan. 'Alleen omdat ik jullie de hele vakantie niet heb gezien' zeg ik terwijl ik ze allebei knuffel. 'Over de vakantie gesproken, is er nog wat spannends gebeurt? Iets wat meer naar de goeie kant neigt?' Jamey geeft Miles een stoot voor de opmerking, en ik lach een beetje ongemakkelijk. Deze hele vakantie was ik met Jamey in Frankrijk op een camping. En je weet wat mensen zeggen, op een Camping gebeuren er heftige dingen. Nou die mensen hebben dus niet gelijk. Behalve voor die ene avond... Maar Jamey en ik hebben gezworen dat we het aan niemand zouden vertellen.

Die ene avond..

/Jess kom is kijken!' Ik ren naar Jamey toe die achter een caravan was gaan kijken. Ik vind hem op zijn hurken kijkend in een doos die ongeveer tot mijn knieën kwam zo groot. 'Ooit Wodka gedronken? Of Tequilla, Passoa, Whiskey misschien?' Een voor een haalt hij de opgenoemde flessen drank uit de doos. Een gilletje verlaat mijn mond en ik sta verbijsterd te kijken naar de hoeveelheid drank die voor ons staat. De 'Wie, wat , waar, hoe vragen' verlaten mijn mond en Jamey drukt zijn vinger lichtjes op mijn lippen terwijl hij een 'Ssst' geluid maakt. 'Het maakt niet uit, kom we nemen er 1 mee' 'Niemand die het merkt' zegt hij erachteraan. Hij pakt de Wodkafles en mijn hand en neemt me mee naar een afgelaten plek op de Camping. Hij ploft neer op de grond en probeert de fles tactisch open te maken. Ik kijk een beetje om me heen, alleen maar bomen en open velden. Zou iemand ons hier zien? Nee natuurlijk niet het is hier zo afgelegen als wat. Ik trek mn jurkje een beetje omlaag en zie dat Jamey de eerste slok al heeft genomen. 'Goed spul' zegt hij terwijl die de Fles tegen mijn lippen aanzet. Ik voel een scheut wodka door mijn keel glijden, wat gevolgd word door een intens branderig gevoel. Ik heb het gevoel dat ik stik en hoest alsof mijn leven er vanaf hangt. Jamey lacht en pakt de fles over. 'De 2de slok word beter geloof me Jess' Hij knipoogt naar me en neemt de grootste slok die je maar kan nemen. Jamey is 1,5 half jaar ouder dan mij, hij heeft al veel vaker gedronken. Ik niet, maar wat kan er gebeuren. Het is maar 1 fles.. Na die gedachte volgde er slok na slok. We lachte, zoende, en waren heel aanrakerig , te aanrakerig...

'Jess, Hallo?' Riley knipt met zijn vingers in mijn gezicht, ik mompel dat ik moet gaan en loop snel door naar mijn kluisje. Ik wil niet meer denken aan die avond, en al zeker niet meer aan wat er verder is gebeurd. Als dat ooit uitkomt dat zal alles verpesten..

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen