Foto bij 003.

Zuchtend klapte ik mijn laptop dicht en wandelde naar mijn kledingkast. Het bleef een dilemma, kleding uitkiezen voor een avondje stappen. Wordt het een jurkje of toch een broek? Gaan we voor sexy of casual? Het was niet mijn intentie om aandacht van jongens te zoeken, maar ik wilde ook niet dat niemand me zag staan. Ik zuchtte en pak een zwart/wit jurkje uit de kast. Niet tè sexy, maar ook niet casual.
Nu kwam het tweede dilemma, heels of sneakers? Op heels hield ik het niet de hele avond vol, maar sneakers staan ook niet altijd bij een jurkje. Twijfelend pakte ik mijn zwarte Vans uit het schoenenrekje en liep terug naar het bed. Ik hield het jurkje voor mijn lichaam en keek in de spiegel. 'Ach, wat zou het,' mompelde ik in mezelf en trok het jurkje aan. Ik trok mijn Vans eronder aan en keek lichtelijk tevreden naar het resultaat.
Ineens ging mijn telefoon. Kelly, zag ik op het scherm staan.
'Hey Kel, what's up? Ready to go?'
'Yes I am, we staan voor je huis,' Op de achtergrond hoorde ik geschreeuw van twee meiden. Evi en Nicki, vrienden van Kelly die op een andere school in het zuiden van de stad zitten.
'Ik kom eraan,' mompelde ik. Uiteraard waren ze weer veel te vroeg.
Snel smeerde ik nog wat foundation en mascara op mijn gezicht en liep naar beneden.

In de club voelde het aan als een sauna. Nadat we netjes onze ID's tevoorschijn haalden voor de portiers, liepen we richting de dansvloer. Het was al aardig druk, bijna iedereen stond al te dansen.
'Drinks?' lachtte Kelly en ze liep naar de bar. Ze kwam terug met 4 Tequila-shots en gaf het aan ons.
'Proost! Op onze girls night out.'
Nadat we ons drankje hadden genuttigd trok Kelly ons mee richting het midden van de dansvloer. Ik keek onderzoekend rond. Iedereen om ons heen had al aardig wat op.
Een meisje met lange, blonde krullen stond naast ons te schuren met een knappe jongen met donker haar, die haar bij de heupen vasthield. Verderop zag ik een groepje meiden op een van de verhogingen dansen. Ik werd ruig verstoord door Kelly die me aan mijn armen trok. ‘Dans toch mee!’ zei ze. Zij en de anderen meiden stonden al uitgebreid te dansen.
Ik begon een beetje op de maat van de muziek mee te bewegen. Ik zucht. Waarom kon ik hier toch niet van genieten?

Na een aantal drankjes begon ik toch wat draaierig te worden. Ik werd wat losser en begon eindelijk wat los te gaan. De meiden hadden het ook door, ze begonnen uitbundig te schreeuwen. Ik lachte en stelde voor dat ik dit keer de drankjes betaalde.
Ik liep naar de bar en bestel 4 Vodka Red Bull's. Ondertussen keek ik onderzoekend achterom naar de dansvloer. Ik zag niks interessants, tot mijn ogen vielen op een jongen die zijn moves liet zien aan zijn maten. Zijn warrige, koperbruine haar vloog alle kanten op.
Ik keek hoe hij danst, precies op de maat. Af en toe een kleine breakdance-move.
Ineens stopte hij en geeft zijn maten een seintje dat hij drank ging halen. Wanneer hij mijn kant op kwam kruisden onze ogen elkaar. Hij schonk me een glimlach.
'Hey Noor,' zegt hij, wanneer hij naast me kwam staan. ‘We komen elkaar wel regelmatig tegen hé?’
'Hey,' en schenk hem een klein, verlegen glimlachje.
Zijn ogen fascineren me, zelfs in het licht van de discolampen zien ze er helderblauw uit. Hij bestelde 4 bier en keek me vanuit zijn ooghoeken aan.
'Je ziet er leuk uit,'
'Thanks,'
Ik betaalde de drankjes en wilde weglopen, toen ik een hand op mijn schouder voelde.
'Have fun tonight,' Ik schenk hem een glimlachje en maak me snel uit de voeten.
Verward liep ik terug naar de meiden. Mijn hart ging als een razende tekeer. Ik keek nog even over mijn schouder richting de bar, Damiano stond nog te wachten op zijn drankjes en had zich omgedraaid en keek in mijn richting.
De rest van de avond hield ik Damiano nauwlettend in de gaten. Verschillende meiden kwamen naar hem toe, vragend om aandacht. Even danste hij met ze, maar sloeg ze vervolgens af. Af en toe kruisden onze ogen elkaar en iedere keer begon mijn hart als een razende te kloppen. Ik probeerde het gevoel te negeren en sloeg nog een aantal drankjes achterover. Daar zou ik spijt van krijgen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen