We liepen naar binnen en gingen de woonkamer in. Iedereen keek me raar aan behalve Narcissa der zus Andromeda en Tops natuurlijk. Hoi Bo hoe is het met je vroeg Andromeda. Ja gaat goed en met u. Ja ook goed. Ik vind het leuk voor je dat je in Griffoendor zit. Jeey zij ik met een lach op me gezicht. Hey Bo zij Tops. Hey Tops hoe is het. Ik liep naar der toe en gaf der een knuffel. Ja goed met jou. Ja ook goed. En is het leuk bij Griffoendor. Ja heel leuk. Mooi zo zij Tops. Ik had je wel eerder verwacht in Ravenklauw zij Tops. Nou ik had me eerder verwacht in Zwadderig maar ja. Ik had dat ook maar kwam er ook niet in. Na nog wat met Tops gepraat te hebben liep ik naar de ander mensen in de woonkamer. Ik zij tegen iedereen netjes hallo maar kreeg allen maar boze blikken naar me toe. U kunt aan tafel zij Dobby bang. We liepen de eetkamer in. Nee jongens ander kamer dit is voor de volwassenen jullie eten daar. En wij dan vroeg Remy wij zijn wel volwassen. Nee ook daar heen. We gingen aan tafel en gingen eten. Zo Bo vroeg Kwast. Wat is er zij ik. Wat moet jij met die Griffel en Stonewall en natuurlijk die Wemel en die Potter. Nou zijn me vrienden. Ik vraag toch ook niet wat je met Patty Park moet. Dat is heel wat anders zij Kwast. Hoe zo. Nou zij is niet zo achterbaks en ze zegt niet dat ze jullie niet mag daarentegen vinden je vriendjes ons maar niets en mogen ze ons ook niet. Nou ik weet het niet hoor Kwast maar heb je wel is gezien hoe Patty tegen mij doet en hoe jullie tegen mijn vrienden doen. Daar heeft ze wel een punt he Kwast zij Jeffrey. Jij je mond houden Van der waal en Bo waag het niet om ook zo’n rare te worde he als die ander kneuzen zij Korzel. Jij niets zeggen zij ik tegen Jeffrey en nee word ik niet zij ik een beetje pissig. Maar als jullie zo door gaan wel. Ja en nu ophouden zij Draco gewoon rustig eten.

We zijden niet veel aan tafel en we waren snel klaar met eten. Bo kom zij Draco we gaan even afluisteren wat ze zeggen. We liepen naar beneden en bleven onderaan de trap staan. Callidora hoe kan je het goed vinden dat Bo in Griffoendor zit. Nou mij maakt het echt niets uit waar Bo zit als ze der school maar haalt zij me moeder. Ja maar Griffoendor he Bo zij Korzel Sr. Ja en zij Tops lekker belangrijk ik heb toch ook bij Ravenklauw gezeten. Ja maar dat is anders dan Griffoendoor zij Kwast Sr. Mensen we houden er mee op ja het meisje ken er ook niets aan doen dat ze daar is gekomen zij Narcissa boos. Er zijn ergere dingen aan de hand. En als ze hallo zegt geef je er ook geen vuile blik ja zij Narcissa boos. Cissie ga maar zitten zij Lucius het is wel goed zo. Er werd een tijdje niets gezegd en Narcissa stond op en liep onze kant op. We rende snel weer naar boven en gingen snel zitten. Zo zijn jullie klaar met eten. Ja mam zij Draco. Oke ga maar naar de keuken maak maar een toetje voor je zelf. Na het toetje liepen we naar boven en gingen we in de woonkamer zitten. Er was niet veel te doen dus ging ik naar de bibliotheek om een boek te lezen.

Bo hoorde ik opeens achter me. Ik draaide me om. Jeff wat doe jij nou weer hier zo. Je moeder is naar je opzoek. We gaan weg. Oh zit ik hier al lang zij ik en keek op me klok. Ja zij Jeff en we liepen weg. Hey nog sorry van wat ik zij der straks dat we ruzie kregen met ze alle aan tafel. Maak niet uit vond het aardig dat je voor me op kwam. Ik keek naar Jeffrey en hij begon te blozen. En ik liep snel door. Ik liep naar me moeder. We gaan naar huis zeg even iedereen netjes gedag. Ik zij iedereen netjes gedag en niemand keek me meer boos aan. Doei Korzel en gaf hem een knuffel en kwast ook meer omdat het moest maar was nog steeds boos. Doei Draco en gaf hem een dikke knuffel en Draco gaf me een kus op me wang. Slaap lekker voor zo zij Draco jij ook. We verschijnseld en we waren weer thuis. Zo slaap lekker ik ga slapen zij ik moe. Slaap lekker schat zij me moeder tegen me en ze gaf me een kus op me wang. Slaap lekker zus. Slaap lekker Reem en gaf hem een kus op ze wang. Slaap lekker zij Jeffrey blozend. Slaap lekker Jeff en liep naar boven krijgt Jeffrey geen kus van je zij Reem. Ik keek hem aan liep naar beneden en gaf Jeffrey een kus op ze wang zo iedereen slaap lekker. Ik liep naar boven en dook me bed in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen