Hoofdstuk 15
~ You're like a real strong cup of tea
Giving me more than energy
Caffeine is just a small advance
For all the triggers that make me ~
Hooverphonic, Amalfi

Jane POV

Na nog bijna een hele namiddag met Harry ge-sms’t te hebben leg ik eindelijk mijn mobiel weg. De oplader steek ik in het stopcontact en mijn mobiel licht even op als teken dat hij weldegelijk aan het opladen is.
We hadden nog over allerlei dingen gepraat en hadden elkaar wat beter leren kennen. Maar echt kende ik hem nog niet en hij mij natuurlijk ook niet. Kort wreef ik even met mijn hand over mijn buik en liet hem toen weer gewoon naast mijn lichaam hangen.
Ik moet het Jess nog steeds vertellen. Maandag. Maandag na mijn afspraak ga ik het vertellen. Als ze van school terug komt ga ik het haar vertellen. Ik ben benieuwd hoe ze gaat reageren. Ik had het al veel eerder tegen haar willen zeggen maar ik wou eerst Tyler op de hoogte brengen. Maar er is van alles tussengekomen waardoor het er maar niet van kwam. Maar nu zou ik het doen, voordat ze het zelf zou gaan ontdekken, wat zeker niet mag gebeuren.
“JANE!” wordt er vanuit de eetkamer geroepen. “Wat is er?” vraag ik als ik naar mijn studerende zus toeloop. “Ik snap deze oefening van wiskunde niet. Kun je me er even bij helpen?” vraagt ze en ze kijkt me met een pruillipje aan. “Natuurlijk, waar gaat het over?”

Al uitleggend hoe de ingewikkelde wiskundematerie in elkaar zit, verloopt de tijd redelijk snel. Ik heb toen ik zelf nog op school zat een wetenschappelijke richting gevolgd en was er wel goed in. Jane vraagt me altijd om hulp als ze iets niets snapt en dat vind ik wel fijn.

Mijn gedachten dwalen af naar de krullenbol waar ik vandaag mee ge-sms’t heb. Het dringt nu pas tot me door dat ik eigenlijk al de hele tijd aan het praten ben met een wereldster. Ik heb er hiervoor eigenlijk nog niet echt over nagedacht.

Harry POV

Mijn gedachten scheur ik los van het blondharig meisje waar ik bijna de hele dag berichten naar gestuurd heb. Ik selecteer een nieuw liedje op mijn IPod en luister naar de tonen van het liedje die mijn gehoorgangen binnendringt. Met gesloten ogen lig ik op mijn bed en geniet van de rust en de muziek.
“HARRY EDWARD STYLES!” wordt er geschreeuwd. Dit klinkt niet goed, ze roept mijn volledige naam. Onwetend wat ik verkeerd heb gedaan haal ik mijn oortjes uit mij oren, zet de muziek op pauze en sta ik op. Net als ik naar de klink van mijn kamer deur wil grijpen zwaait de deur open en krijg ik hem vol in mijn gezicht. “Auw, ma.” zeg ik terwijl ik over mijn pijnlijke neus wrijf. Er komen geen verontschuldigingen alleen maar meer geschreeuw. “Wat heeft dit te betekenen? Ik probeer je zo goed mogelijk te verzorgen zodat je van je vermoeidheid afkomt en dan ga jij het verpesten door te roken? Ik had dat echt niet van je verwacht, Harry!” Ik stop met het masseren van mijn neus en voorhoofd en kijk haar met opgetrokken wenkbrauwen aan. Waar heeft ze het in hemelsnaam over? Mijn ogen glijden naar beneden en zie een rood met wit pakje Marlboro in haar hand liggen. Een lach vormt zich op mijn lippen als ik aan het moment waarop ik het pakje kreeg dacht. “Ik vind dit niet om mee te lachen, Harry.” zegt mijn moeder razend en als haar ogen kogels konden afschieten zou ik al enkele keren dood geweest zijn. “Dat is mijn pakje niet, ik heb gisteren een dame ontmoet die rookte en ik heb haar kunnen overtuigen van niet meer te roken. Ze heeft haar pakje aan mij gegeven en belooft dat ze het niet meer gaat doen.” Mijn moeder kijkt me nog even ongelovig aan. “Als dat zo is dan gooi ik ze maar weg.” zeft ze en ze draait zich om. “NEE!” roep ik. “Euh, ik bedoel. Niet doet, ik zou ze graag nog even bijhouden. Ik zal ze dan wel aan Zayn geven of zo, maar voor nu zou ik ze willen houden. Het brengt goede herinneringen naar boven.” zeg ik iets zachter dan net. “Zolang je ze maar niet oprookt. En sorry trouwens voor de deur.” zegt mijn moeder en overhandigd mij het pakje. Ze glimlacht naar me en verdwijnt daarna weer naar beneden.

~~~~~~~~~~
BELANGRIJKE SPOILER!

Hey,
Ik zat er al een eindje aan te denken maar de vijf abo's die ik, na het posten van mijn vorig stukje, verloren heb, hebben de doorslag gegeven. Ik ga stoppen met deze story. Al van het begin vond ik dat dit verhaal niet veel voorstelde. Ik ben nooit echt helemaal tevreden geweest met mijn stukjes, zoals bij mijn vorige story. Er kwamen telkens weinig tot geen reacties dus daaruit kan ik opmaken dat jullie het ook niet echt leuk vinden.
Jullie kunnen mij nu niet meer van gedachten doen veranderen, ik stop met dit verhaal.
Maar jullie mogen wel nog beslissen of ik nog de hoofdstukjes die ik nog in voorraad heb nog online zet of liever niet?
Ook geen paniek, ik ga binnenkort een andere story beginnen waar ik me wel goed bij voel en die waarschijnlijk wel leuker zal zijn dan deze. Zouden jullie het oké vinden als het een Larry story zou worden?


LUFU

Reacties (8)

 • FrannieSuggy

  Ook ik ben een stille abbo en ik vind je verhaal geweldig wss reageer k weer veel te laatxDje mag niet stoppen!

  4 jaar geleden
 • Manonxxx

  OMG.
  NIET STOPPEN.
  JE MAAKT NIEUWSGIERIG NAAR MEER.

  4 jaar geleden
 • Joolieentje

  Jammer dat je gaat stoppen! Ik wil je verhaal wel proberen Maar ben Ook niet zo voor Larry verhalen! Hopelijk ga je Toch nog verder met dit verhaal , Echt leuke verhaal Lijn!

  4 jaar geleden
 • CarrotGirll

  Omg neeeee NIET STOPPEN dit verhaal is echt goed!!!!
  Het is eens iets anders dan de andere fan fiction
  I REALLY LOVE IT!!!

  4 jaar geleden
 • Kato12

  Ik vind je story echt heel goed. Ik vergeet het gewoon om te reageren, als je zeker bent zet dan ajb je stukjes erop zodat ik tijd heb om afscheid te nemen :p een larry story lees ik niet zo geaag normaal gezien maar ik wil het wel een proberen:)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen