2 weken later

Zo nog 1 week en dan weer naar school zij Jeffrey. Ja gaat wel snel maar ben weer blij als ik Denise en Hermelien zie zij ik tegen Jeffrey. Wat ben jouw gezicht wel een beetje zat zij ik lachend. Nou lekker lief weer he. Maak maar een grapje. Haha grappig hoor zij Jeffrey. Van jou hooft krijgt niemand genoeg en ik liep snel naar boven toen ik besefte wat ik zij.

Het was bijna 5 uur en ik kleden me om voor vanavond. Is dit leuk zij ik tegen Remy. Ja erg kerstig zij Remy. Oke dan zij ik en ik liep me kamer weer in. Je ziet er leuk uit hoorde ik opeens achter me. Ik draaide me om. Dank je wel Jeff. En hij bleef me maar aankijken. Ik horde me moeder roepen. Jongens komen we gaan naar de Vila Malfidus. Komen mam zij Remy. Ik liep snel langs Jeffrey en ging naar beneden. Zo heeft iedereen alles. Ja zijden we en we verschijnseld naar Vila Malfidus.

We kwamen aan bij de poort en Dobey deed de port open. Dank je wel Dobey zij ik en gaf hem een aai over ze hooft. Dobby zij iedereen goedenavond en wenste iedereen een fijne kerst. We liepen naar binnen en zijden Narcissa Lucius en Draco gedag. Hoi zij Draco. Hoi en we gingen naar ze kamer. Kijk wat ik nieuw heb gekregen en hij liet ze nieuwe gewaad zien. Mooi is die zeg zij ik. Ja speciaal laten maken. Oke zal vast duur zijn zij ik. Valt wel mee het gaven eraan is dat die zich aanpast aan je lengte als je groeied dus dan hoef je niet om de zoveel tijd een nieuwe te kopen. Handig zeg.

Narcissa riep ons. Draco Bo eten riep ze. We liepen naar beneden en liepen de eetkamer in. Ik ging tussen Jeffrey en Draco in zitten. Dank u wel meneer en mevrouw Malfidus dat ik deze kerst hier mag vieren zij Jeffrey. Geen probleem jongen je bent van goed bloed jij mag altijd binnen komen zij Lucius. Dank u wel meneer. Ik keek Draco aan en die keek een beetje boos. De huiselfen kwamen aan met het eten en het zag er net zoals altijd super goed uit. En we gingen eten. We hadden het naar ons zin net als elk jaar eerste kerstdag vieren in Vila Malfidus altijd leuk. Het was stil aan tafel alleen me moeder en Narcissa waren aan het praten. Na het eten en het toetje gingen we naar de huiskamer om gezellig bij te praten met ze allen en daarna de cadeautjes uitpakken.

Bo jij eerst zij Draco die is van mij. Dank je wel Draco. Ik maakte het cadeautje open en daar zat het zelfde gewaad als Draco in maar dan Rood met Goud en het logo van Griffoendor. Dank je wel Draco en gaf hem een kus op ze wang. Je weet wat die doet alleen wat ik niet zij is als er een gaatje in zit of hij is geschuurd dan maakt die het zelf. Echt wat gaaf zij ik. Jeffrey keek me aan en ik gaf hem een cadeautje van mij zij ik. Dat wou je al een tijdje geloof ik. Yes eindelijk het gave zakmes met zwadderig erop. Dank wel Bo en Jeffrey gaf me een knuffel. Na dat alle cadeautjes waren open gemaakt en nog even met elkaar gepraat te hebben gingen we naar huis. Zo was een hele leuke avond vandaag zij Jeffrey. Dank je wel dat ik mee mocht en bedankt voor de cadeautjes. Geen dank zij Callidora. Ik liep naar boven en ging naar me kamer. Er werd op me deur geklopt. Kom maar binnen zij ik. Jeffrey kwam binnen en deed de deur dicht. Nog bedankt voor het mooie zakmes ben ik heel blij mee. Geen dank wist dat je hem graag wouw. En ook bedankt voor jou cadeautje zij ik tegen Jeffrey. Ik wist ook dat je die ring graag wouw. Alleen kreeg wel de doods blik van Draco toen je het open maakte. Ik moest lachen zo is die toch zij ik. Hij kan het niet hebben dat je iets aan me gegeven hebt wat ik graag wou en hij daar niets van wist. Na nog even met Jeffrey gepraat te hebben liep die terug naar de slaapkamer van Remy en we gingen slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen