Na 1 uur gedaanteverwisseling hadden de rest van de dag vrij en ik ging bij de training van Harry kijken. Hey kom je gezellig naar ons kijken zij Fred. Ja leuker dan boven nietsen. Gezellig zij George. Ik ging op de tribune zitten en pakte een boek waar ik in aan het lezen was. Hoi Bo zij Jeffrey die opeens naast me zat. Oh hoi zij ik. Is het spanend zij Jeffrey. Ja zij ik hij is bijna uit kan ik weer een ander lezen. Jij bent wel van het lezen he. Ja zij ik. Maar wat doe je hier vroeg Jeffrey ik heb morgen pas trainen. Dacht ga even bij Harry, Fred en George kijken. En dan kom ik morgen bij jou kijken zij ik lachend. Maar hoe wist je dat ik hier was. Ik zag je lopen dacht ga even kijken wat je gaat doen. Dus je bent me een beetje aan het stalken zij ik. Nee zij Jeffrey. Dat zal ik nooit doen zag je toevallig lopen. Ik keek Jeffrey aan. Hey Jeffrey zij George en Fred te gelijk. He jongens. Hoe is het Jeff. Ja goed zij Jeffrey. Met jullie ja ook goed. Maar Jeff even. Waarom loop je de hele dag achter Bo der reed aan vroeg Fred. Vind je der leuk vroeg George. Jongens ik hoor wat jullie zegen maar ja idd waarom loop je de helen dag achter me reed aan. Doe ik niet Ja wel zijden Fred en George te gelijk Wij moeten weer trainen zij Fred doei. Ja doei zij Jeffrey. Ik stalk je echt niet Bo geloof me nou zij Jeffrey. Ik geloof je Jeff. Maar ik ga weer Jeff ga naar me kamer moet nog wat doornemen met Denise was ik helemaal vergeten. Oh oke je komt morgen wel kijken he niet vergeten. Nee vergeet ik niet en ik liep naar beneden.

Hij vindt me niet leuk, hij vindt me niet leuk, hij vindt me niet leuk zij ik achterelkaar in me hoofd. Ik kwam aan bij me afdelingen en ik rende naar boven. Wat is er vroeg Denise. Jeffrey vindt me volgens mij echt leuk. Leuk toch zij Denise. Ja heel leuk als het de beste vriend van je broer is. En ik vind hem niet leuk hij is me aan het stalken. Je vindt hem wel leuk zij Hermelien. Niet zij ik. Ja wel. Egt niet. Ja wel zijden Hermelien en Denise te gelijk. Misschien zij ik. Ik weet het niet. Nou kom zij Denise we gaan eten hebben we het er nog wel over. Ja is goed leuk waar iedereen bij is. We gingen eten en we hebben de hel tijd lachen aan tafel. Hij kijkt je kant op he Bo zij Denise. Ja niet alleen Jeffrey zij Hermelien en ik keek richting Draco. Nou die hoef ik helemaal niet te zien die klootzak. En we begonnen te lachen en ik keek richting Jeffrey. Na het eten liepen we naar boven en we pakte onze spullen in want het was vandaag onze laatste dag op school. Bo je bent eigenlijk wel erg ook he tegen Jeffrey zeggen dat je morgen naar ze trainen komt kijken terwijl we morgen in de trein zitten. Hij is zo verlieft op je dat die alles vergeet en alleen maar aan jou denkt. Jaja hou nou maar op en ik weet ben erg maar vond het wel grappig zij ik lachend.

Moet ik jullie weer de hele vakantie missen zij Denise. We gingen bij elkaar zitten we gaven elkaar een knuffel. We gaan wel afspreken in de vakantie zij ik. Ja zij Hermelien blij. We deden die avond nog spelletjes en we praten nog veel met elkaar. Er werd geklopt op de deur. Binnen zijden ik lachend. Alsjeblieft zij George is van Jeff hij was niet zo blij toen die dit net aan me gaf. Dank je wel zij ik en George liep de kamer weer uit. Wat staat er in vroeg Hermelien en Denise te gelijk. Bedankt voor het doorgeven dat we van af morgen vakantie hebben en dat je dan gewoon tegen me zegt dat je naar de training komt kijken spreek je morgen er nog wel over. We moesten allemaal lachen. We gingen laat slapen maar dat maakte niet uit we hadden er een gezellige avond van gemaakt.

De volgende dag stonde we weer vroeg op. Ik ben verrot zij Denise. Je bent niet de enige zij ik. We gingen allemaal douchen en liepen naar beneden voor het ontbijt. Remy en Jeffrey kwamen bij ons zitten. En Jeffrey keek me boos aan. Zo weer lekker naar huis zij Remy weer in me eigen bed en TV. Ja dat zal je wel gemist hebben he Broer. Ja en me muziek. Wat is een TV vroeg Denise te gelijk. Hermelien Remy en ik moeste lachen. Dat is een raar ding waar een beeld op komt en dat beweegt en dat maak ook geluid. Ieuw eng. Ja heel eng woeee zij ik. Is niet eng Denise zij Remy is juist leuk. Oke zij Denise blozend. We waren klaar met eten en liepen richting de koetsen. Sorry Jeff zij ik. Ja dag zij Jeffrey. Nee meen het Jeff en ging voor hem staan had het tegen je moeten zeggen maar ik ben niet de enigste waar je boos op moet zijn ook op Bakzijl. Ja dat ben ik ook en dat heeft die gister wel gemerkt. Echt sorry Jeff. Oke is al goed kom we gaan. We kwamen aan bij de trein en gingen met ze alle bij elkaar zitten. Na een lange rit kwamen we aan op het stadion en namen we afscheid van elkaar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen