3 jaar later


De 3 jaar gingen snel veel te snel. Ik ging alweer naar me 4e jaar. Ik was deze zomervakantie veel weg geweest met Hermelien en Denise. We hadden nog een 3 dagen vakantie en gingen vroeg richting het nest. Wakker worden George en schudden hem door elkaar. Wat de Fack doe jij nou weer hier zij George. Je moeder heeft het ontbijt klaar staan dus kom op en ga naar beneden jullie twee. Bo wat doe jij hier zo ga eens weg en ga Ron en Harry vervelen en laat ons slapen. Het is veel te vroeg het is nog donker buiten zij George. Ik trok de dekens van George en Fred af. Heey zijden ze tegelijk en ik liep lachend de kamer uit.

Na het ontbijt liepen we in het bos. Pa waar gaan we heen vroeg Ron. Geen idee zij meneer Wemel. Na een heel stuk lopen kwamen we een man tegen. Goedemorgen Arthur zij de man. Groedemorgen Barend. En sprong een jongen uit de boom. En dit moet Carlo. Goedemorgen meneer Wemel zij de jongen. Ginny Hermelien Denise en ik keken elkaar aan en we moesten lachen. Goedemorgen dames zij Carlo en ik weet het zeker we werden allemaal rood en we moesten nu meer giechelen dan lachen.

We kwamen aan bij een oude schoen na nog een stuk lopen. Pa wat is dit nou weer zij Ron. Allemaal rond de schoen staan en pak de schoen vast. Ik pakte de schoen vast en we verscheinselde en beland hard op de grond.

Welkom kinderen op het WK Zwerkbal zij Meneer wemel. Omg zij ik heel hard. Dank u wel dat mee mocht meneer wemel dus is een droom die uitkomt. Geen dank Bo. We liepen verder en ik keek me ogen uit. Zo hier staan we allemaal de tent in en jullie klaar maken voor straks. We gingen even rondkijken en kopte wat dingetjes. Hermelien en ik een sjaal en Denise een hoed. En we gingen het stadion.

Pa waar zitten we vroeg Fred. Nou ik zal het zo zeggen als het regent zijn jullie de eerste die het weten horde ik opeens achter me. Lucius zij meneer Wemel. Ik kroop heel langzaam tussen iedereen door zo dat meneer Malfidus me niet zou zien. Wij zitten in de vipbox we zijn uitgenodigd door Droebel zelf. Niet zo opscheppen Draco. En Bo waar ga jij heen horde ik opeens achter me. Ik draaide me om en iedereen keek naar me. Bo vroeg Draco. Ik ga mee met meneer Wemel die heeft mij uitgenodigd was een verassing voor ons allemaal. Bo kom bij ons zitten zit je veel beter dan daarboven. Nee Draco ik ga bij me vrienden zitten fijne avond en ik draaide me om en liep weg. Ik voelde het aan me dat me haar van kleur veranderde. Bo je haar zij Denise. Oh sorry. Ik schudden me hooft zacht heen en weer en het verscheen weer naar me eigen haar kleur die aan de achterkant roodgeverfd is. Bo hoe heet dat ook alweer wat jij hebt dat heeft Tops toch ook vroeg Ginny. Ik ben een Transformagiër. Ho ja waarom werd je haar grijs. Als zo iets gebuurt sta ik een beetje machteloos ik kan geen nee tegen je vader zeggen en geen nee tegen Malfidus. Ohh zij Ginny. Ik liep door en ging op me plek staan de wedstrijd was super en heel me avond was weer goed.

Na de wedstrijd gingen we weer terug naar de tent om het na te vieren. Wat maken die Bulgaren een herrie zeg zij George. Dat zijn geen Bulgaren zij meneer Wemel we moeten nu weg. Ik pakte snel me tas en we rende de tent uit. Dooddoeners zij ik hard. Ja zij meneer Wemel. We splitsen op en gingen opzoek naar een veilige plek. Bo riep Denise en ik werd omver gelopen door een horde mensen. De dooddoeners kwamen er aan en ik probeerde op te staan maar voor dat ik opstond liepen ze langs me gewoon langs me ze deden niet ze keken me niet aan en ze deden niets. Wat is dit dan zij ik zacht ik stond rustig op en keen hoe de dooddoeners weg liepen en alles verwoesten wat ze zagen.

Bo wat is er gebuurt zij Denise. Ik weet het niet zij ik ze deden niets helemaal niets. Het zal wel kom we gaan Harry is zoek. Na dat we Harry gelukkig heel hadden terug gevonden gingen we weer terug naar het nest. En was alles verpest.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen