Heey het spijt me voor het vet lange niet schrijven !! Maar een nieuw hoofdstukje!! Hoop you like it!

Lotte klaassen pov

Ik werd wakker van mijn teefoon. Er stond davy in beeld. ' hoi' zei ik droog. Ik had een barstende koppijn. Beter dat ik volgende keer wat minder drink? ' haay sis, kom je zo naar de wedstrijd kijken? In de ArenA?' Vroeg hij. Was hij gek geworden ofzo? Hij haatte het als ik kwam kijken want na de wedstrijd als hij verloren had was ik volgens hem te-vrolijk. ' oke daav, wat heb jij geslikt? Door wie word je gedwonen?' Zei ik lachend. ' nee... ehm... ik eh... wil het zelf!' Zei hij. Nu wist ik zeker dat het niet zijn idee was! 'Oke' zei ik. ' kom je daara nog wat drinken bij mij? Met jasper, viktor en lasse?' Vroeg hij. ' nee ik heb motorcrosstraining' beantwoordde ik zijn vraag. 'Oh, mogen we mee? Pleas lot??' Vroeg hij? 'Prima' zei ik en hing op. Oke, of hij is wel heel hard gevallen, hij is dronken of het was niet zijn idee..

Helemaal aangekleed en wel zat ik op de tribune. De wedstrijd was al een tijdje bezich. Mijn ogen dwaalden steeds weer af naar jasper. Ik zette mijn zonnebril op en pakte mijn telefoon. Er werd gefloten voor rust. Ze stonden 1-1. Ze moesten tegen de graafschap. Het team kwam het veld weer op en werd weer gefloten. Ik zag davy naar voren sprinten. Hij kreeg de bal en schoot hem hard het goal in. Natuurlijk juichde ik voor mijn broer! Ik zag jaspers ogen door het publiek glijden. Ik zat best dichtbij. Even kort vondhij mij en glimlachde.

De wedstrijd was afgelopen en ik was al thuis. De jongens zuden ook ieder moment kunnen komen. Ik liep naar buiten en deed de schuur open. Ik pakte de motor eruit en duwde hem naar de auto. Ik zag davy's mercedes aanrijden. Pfffft dacht ik. Weer liep ik de schuur in oom dit keer mijn helm op tehalen. Mijn laarsen en pak zaten al in de tas. Ik dacht aan een paar jaar geleden. Aan de dakar. Ik zuchte diep. Ik hoorde alle deuren dichtslaan. Ik liep naar buiten. 'Hooi' zei ik. 'We gaan toch met een auto?' Vroeg ik voor de zekerheid. Davy knikte. Ik deed de achterbak open en pakte mijn motor. Ik tilde hem zogoed mogelijk omhoog maar al gauw ging het heel veel makkelijker. Ik keek naar rechts en zag jasper naar me knipogen. Omdat mijn handen omhoog waran schoof mijn t-shirt automatich mee. 'Wauw! Ik wist niet dat je een tatto had!' Riep lasse. Ik lachte en zei. ' haha ja die heb ik ook nieuw, die is vier weken geleden gezet.' Antwoorde ik en stapte in mijn mercedes. Hij was ooit wit. Maar nu zit hij best wel onder de modder.

Eenmaal op het terijn aangekomen zag ik joost staan. ' JOOST' riep ik naar hem en rende naar hem terug. Vroeger trainde ik altijd met hem! ' ha lotte!' Riep hij. 'Train je mee?' Vroeg ik hem. Hij knikte en ik vervolgde mijn weg naar de kleedkamer. Helemaal omgekleed stonden josst en ik klaar in de startblokken. De drempels gingen omlaag en we gaven gas. We scheurde over de baan en al snel merkte ik dat ik het al drie weken niet meer had gedaan. En waarom niet? Omdat ik heel erg druk was met t karten en school. Helemaal klaar en al zat ik weer in de auto. Het was in middels al donker geworden. Iereeb ging weg en ik besloot maar te gaan slapen.


TWEE MAAND LATER

Het is nu twee maand later. Ik ben heel erg naar de jongens toe gegroeid en al helemaal naar jasper. Ik weet het nu zzeker, ik ben echt verliefd op die jongen. Ik wist nu ook meer over lasse en viktor. Lasse heeft bijvoorbeeld twee dochters en een vriendin, en viktor heeft ook een vriendin in denemarken. Ook van jasper wist ik veel. Vanavond gingen we uit met zn allen, en die nacht zou ik bij davy blijven slapen, maar het liep heel anders dan gepland, want ik kwam nog iets meer over jasper te weten, een heel erg verevelend ding.

heey

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen