Naam: Eli Rasmussen
Leeftijd:19
Karakter: Hij is een rustige jongen, maar niet te beroerd om een praatje met iemand te maken en een liefhebber van gezelligheid. Hij staat dan echter niet graag zelf in de schijnwerpers en is iemand die vaak een beetje de kat uit de boom kijkt in nieuwe situaties. Hij is graag eerlijk en direct.
Hij heeft vaak hoge verwachtingen van anderen, gaat er van uit dat de wereld te vertrouwen is, maar wordt dan toch behoorlijk vaak teleurgesteld. Naast die verwachtingen van anderen, verwacht hij ook veel van zichzelf. Hij is een beetje een streber en wil ook zoveel mogelijk goed doen in zijn ogen en die van anderen. Als zoiets niet lukt, kan hij een heel andere kant van zichzelf laten zien; geïrriteerd, bot en sluit zich dan vaak compleet af voor anderen.
Familie: Hij is opgegroeid bij zijn ouders en jongere zus, Salome. Toen zij werd misbruikt door hun vader, heeft hij daarna anderhalf jaar bij zijn oom en tante gewoond voordat hij het huis uit ging. Hij spreekt zijn zusje wel, maar met zijn ouders hoeft hij geen contact meer. ZIjn vader zit een gevangenisstraf van tien jaar uit.
Overig: -

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen