Heeeeey veel plezier met dit stukje!
Xx

Eenmaal in de hotel kamer aangekomen staaat een groot twee persoosbed. Ik loop door naar de badkamer waar een grote douche in staat en een bad. Ook een wc en een wastafel. Ik knikte tevreden en liep naar het bed. Mijn spul deed ik netjes in de kast. Ik pakte mijn muziek-versterk-boxje en sloot mijn telefoon erop aan. Ik zette fireball op en liep naar de douche. Ik zette hem aan en ging eronder staan. Zachtjes neuride ik mee en waste mijn haren. Eenmaal klaar droogde ik me af en stapte onder de douche vandaan. Ik trok een strakke broek-legging aan met een knal roze shirt met de tekst BORN TO PARTY. Ik keek op mijn telefoon en zag een paar appjes. Een van lieke met de tekst gefeliciteerd sis! En een tje van pim met zo ongeveer de zelfde tekst. Ook een appje in de beslist groep met de tekst: iedereen gefeliciteerd met hun plaats! Om half zes beneden bij het dinee? En ja, jij ook issa! Stond er. Shoot, moest ik er toch nog bij zijn. Waar zouden die voetballers overnachten? Ik hoop niet in dit hotel! Ik schudde de gedachten van me af en keek op de klok. Kwart over vijf... woops. Ik moest mijn haar nog even netjess doen. Ik liep snel naar de badkamer en fönde mijn haar droog. Ik pakte een borstel en een elastiekje en deed mijn haar in een strakke staart. Ik schoof in mijn nen roze met zwarte vanss en pakte mijn telefoon.

Eenmaal beneden zat iedereen al klaar. Ik lachte overdreven maar zonder geluid. En liep maar heel snel naar de overgebleven stoel. ' hoe kan het dat ze nooooit opschiet maar als er schaatsen onder haar voeten zitten ze in een keer wel heel rap kan worden?' Vroeg michel. Iedereen begon te lachen. ' ohja issabel, we hebben een verrassing voor je' zei daniel (greig). Ik trok een verveeld gezicht. ' nou?' Vroeg ik. Ik wist wel zeker dat het niet een heel erg aangename verrassing is. ' kijk maar, ze staan om de hoek' vervolgde ronald. 'Oke' zei ik e nstond op. Naast me zat ronald. Ik trok hem aan zijn arm mee. ' als ik moet, ga jij ook mee!' Zei ik wat lachende gezichten bij de ploeg op leverde. Hij liep mee en eenmaal bij de hoek aangekomen kwamen ze net aangelopen. De drie voetballers. Ik draaide mijn gezicht naar ronald om en liep terug. Het liedje on the floor klonk. Ik zuchte diep en eenmaal bij de jongens aangekomen sleurde ik ook daniel van zijn stoel en trok hem mee. ' wat is er?' Vroeg hij. Ik zei niets en stopte voor de jongens. ' ja sorry, ze durfde het niet te vragen, maar ze wilden echt heel graag met jullie aan tafel eten!' Zei ik zo normaal mogelijk. De jongens keken mij allemaal raar aan. ' nou, veel plezier he!' Zei ik en liep weer terug.

Toen ik mijn eten ophad besloot ik om nog heel even naar buiten een rondje te maken. Alsof ik honing aan mijn kont had kwam die nicolai achter me aan lopen. Ik besloot er maar geen aandacht aan te besteden en liep gewoon door. Hij versnelde zijn pas en kwam naast me lopen. ' waarom zijn jullie eigenlijk hier?' Vroeg ik aan hem. ' omdat jasper vond dat wij een keer moesten gaan schaatsen in de winter maar dit ging een beetje fout en dus besloten we maar om hier te gaan kijken.' Legde hij uit 'van kijken word je echt niet beter hoor' zei ik. Het is toch de waarheid? 'Oh' zei hij. ' issa wil het je heel erg graag lere nhoor!' Hoorde ik een TE bekende stem zeggen. Ik draaide me om en achter me stonden gewoon zowat de hele ploeg! Kai, pim, daniel, ronald en michel. K sloeg mijn armen over elkaar. 'Echt?' Vroeg nicolai verbaasd. ' zeker! Jullie wonen toch in amsterdam? Wij hebben dinsdag training in amsterdam! Dus dan komen jullie gewoon naar de ijsbaan en dan leert isabel het jullie!' Ratelde daniel. Ik zuchte diep en knikte, want ik was hier niet de egowist hoor! Nee dat waren die voetballertjes.

Eenmaal terug op de hotelkamer had ik alleen nog andere kleren aangedaan en op bed gaan liggen. Ik had niet eens de moeite genomen om de dekens over meheen te slaan. Als een blok was ik in slaap gevallen. Nu stond ik alweer in de oefenruimte. Diep in consentratie was ik aan het opwarmen ik liep de hal uit en kleedde me in schaatskleding om n liep terug naar de baan. Eenmaal op het ijs voelde ik me helemaal op mijn gmak. Ik reed de afstand met diepe inspanning en eenmaal klaar was ik dan ook gewoon helemaal kapot. De afstanden van de heren volgden en natuurlijk moedegde ik aan. Mijn afstand beon weer dus stondik al weer op het ijs. Eenmaal klaar was ik volgens het bord derde. Best goed hoor! De huldeging volgde en daarna vertrokken we allemaal weer naar het hotel.

De laatste dag brak aan. Mijn spullen waren allemaal al helemaal opgeruimd en weg. Alles stond al in mijn auto op mijn fiets na. Mijn laatste afstand begon. Omdat dit geen sprint afstand was zatte ik wat zachter af. De start kost immers het meetste energie. De rit verliep echt fantasties en zoals het er nu naar uitzag stond ik eerste. Dit behoude ik ook nog en natuurlijk was ik zoo blij! Gewoon drie podium plaatsen! Blij sprong ik in de armen van ronald. Hij mocht dit nk niet mee doen wegens een scheurtje, maar het revalideren is bij hem al iets langer als een week bezig.

Ook werd ik gefeliciteerd door mijn ouders en door mijn broer en zus.omdat thomas zo ongeveer mijn buurman is dronken we nog wat bij mij. Om iets van half 10 vertrok hij naar zijn eigen appartement. Ik kreeg nog een appje van hem: morgen gaan we naar die voetbalwedstrijd he! Ik heb de kaartjes al! Schreef hij. Ik antwoorde: ja ja (zeur) schreef ik terug en liep naar boven. Ik liet me vallen op mijn bed en vie heerlijk in slaap. Dromend over mijn grote passie: schaatsen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen