Naam: Tanja van den Ochtend
Leeftijd: negentien. Ze wordt vlak na de zomervakantie twintig.
Karakter: : Tanja is erg aanwezig en heeft altijd overal haar mening over klaar. Door anderen te bekritiseren probeert ze zichzelf omhoog te krijgen. Ze maakt graag grapjes over anderen en heeft er geen problemen mee om anderen voor schut te zetten.
Diep van binnen is Tanja erg onzeker. In de ogen van haar ouders heeft ze nooit iets goeds kunnen doen en deze onzekerheid tracht ze te verbergen door de aandacht op anderen te vestigen. Hoewel Tanja veel mensen om zich heen heeft, is er niemand die daadwerkelijk weet hoe erg ze met zichzelf worstelt. Ze praat graag, maar de gesprekken met haar vrienden blijven altijd oppervlakkig en ze durft zichzelf niet bloot te geven.
Na de dood van haar moeder en de nieuwe gezinssamenstelling waarin ze terecht is gekomen, is ze een beetje doorgeslagen. Ze rebelleert tegen iedere vorm van autoriteit en wil doen geloven dat ze naar niemand luistert. Ze drinkt en rookt veel in een poging zich beter te voelen en ze gaat ieder feestje af om zich niet te laten kennen. Hoewel ze altijd een glimlach op haar gezicht heeft, voelt ze zich van binnen erg leeg.
Tanja gaat graag naar feestjes . Ze wordt daar vaak voor gevraagd en dat geeft haar het gevoel dat er mensen zijn die om haar geven. Ze heeft jaren op volleybal gezeten, maar toen ze dit niet meer met haar studie kon combineren is ze hiermee gestopt. Ze kan zichzelf niet zo goed vermaken en hangt vaak bij anderen rond in de hoop dat zij dat wel kunnen.
Tanja houdt van feestmuziek en gaat zowel los op de Nederlandse après-ski als de muziek van wereldsterren. Hardstyle kan ze ook wel waarderen, maar alleen op feestjes. Ze heeft verder niet echt CD's, maar zet gewoon de radio aan als ze muziek wil luisteren.
Ze winkelt graag en vindt het wel leuk om dingen te combineren die anderen niet zouden aantrekken. Ze heeft wel een gedurfde stijl en kan er slecht tegen als mensen haar na willen doen. Haar kledingstijl is erg belangrijk voor haar, het is een van de weinige manieren waarop ze kan laten zien wie ze werkelijk is. Ze houdt van felle kleurtjes en hoeft niet per se merkkleding te dragen. Ze schaamt zich er niet voor om dingen uit de kringloopwinkel te halen, maar koopt net zo makkelijk een shirt voor honderd euro. Als ze het maar leuk vindt.
Tanja heeft niet echte goede vrienden. Ze legt snel contacten, maar deze verwateren ook weer snel. Ze belt en app't wel heel veel met de mensen waarmee ze omgaat, maar zal iets dieps nooit met hen delen. Ze heeft op het moment ook geen relatie, wat komt doordat ze niemand in haar leven wil toelaten. Ze heeft in het verleden gevoelens gehad voor zowel jongens als meisjes. Ze flirt erg veel, zoent ook met verschillende jongens en deelt ook makkelijk met hen het bed, maar wil dat alleen voor een avond.
Familie: eind 2012 bleek de vader van Tanja een affaire te hebben. Haar ouders scheidden en Tanja's moeder stierf vlak daarna. Drie maanden later trouwde Tanja's vader opnieuw en Tanja was gedwongen bij hem te wonen, want ze verdiende onvoldoende om zichzelf te kunnen onderhouden. Ze werd opgescheept met een nieuwe moeder een zusje.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen