Foto bij [6]Mike's sister

Ook deze dag heb ik besloten om niet naar school te gaan. Ik heb Oscar laten bellen dat ik ziek ben dus dat moet wel goed zitten.
Ook Vincent kijkt bezorgd naar mijn gezicht als ik binnen kom gelopen. 'Heeft Mike dit gedaan?' Ik knik en loop direct door naar achter om mijn jas op te hangen. Ik heb nu even geen zin in vervelende vragen. Wanneer ik terug ben staat er een meisje in de winkel. Ze ziet er apart uit , heeft dreads in haar haar en 2 verschillende kousen aan. 'Hoi, verkopen jullie ook Malboro Light?' Terwijl ze dit vraagt kijkt ze me doordringend aan. 'Ja die hebben we.' Ik loop achter de kassa langs en overhandig haar het pakje 'Hier,dat is dan €5,95.' 'Shit, ik kom 95 cent te kort.' En ze kijkt me moeilijk aan. Snel zoek ik in de winkel nar Vincent, maar die is nergens te vinden. 'Laat maar zitten' zeg ik vlug. 'Dank jen je bent mijn held' ze drukt de 5 euro in mijn hand buigt voorover en drukt een vluchtige kus op mijn wang. Nog verbaast kijk ik naar de 5 euro in mijn hand en zie dat er nog een papiertje bij zit met een adres. Dit zal haar adres wel zijn, daar ga ik na m'n werk wel even langs. 'Wie was dat?' Vraagt Vincent achterdochtig. 'Geen idee?' ' Waarom zoende ze je dan?' Ligt het nu aan mij of hoor ik jaloezie in zijn stem. 'Geen idee, gewoon een raar wijf.' En ik haal mijn schouders op. De achterdocht is nog steeds niet uit zijn ogen verdwenen, maar ik probeer daar maar weinig aandacht aan te schenken.

Stipt 6 uur stap ik de winkel uit. Vincent begon steeds raarder te doen. Ik zou zweren dar hij me wilde zoenen. Ik haal het papiertje met het adres van het meisje uit mijn zak en loop in de richting van haar straat . Gelukkig is het niet lang lopen.

Ik kijk op van het papier en check het adres nog 1 keer voor dat ik op de bel druk. 'Mike weg bij die deur!! Dat is voor mij.!!' Shit dit kan je niet menen... is zei het zusje van Mike? Ik had haar niet herkend. En net voordat ik me om kan draaien gaat de deur open. 'Hey held van me.'

Reacties (2)

 • syllie1992

  Abo:D

  Snel verder(H)echt geweldige story:)

  5 jaar geleden
 • Girlicious

  Uh ooh...
  Here comes trouble..
  Al denkt die chick zeker dat huj gewoon hetero is..
  Vincent maakt me bang..
  'Ik zou zweren dat hij me wilde zoenen'
  Really?
  Dan zou ik ontslag nemen daar..
  Gewoon omdat Vincent ineens eng doet..
  Snel verder!!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen