Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Na een avondje geoefend hebben sta ik nu in een korte rij om auditie te doen, het is heel professioneel gedaan, je kan al zien dat ze het hier best serieus nemen. Dat maakte mij nog zenuwachtiger dan dat ik al was.

Al snel wordt mijn naam geroepen en ik slik even en glimlach naar de man die mijn naam zei en ik loop het podium op, ik kijk de zaal een keer in en meteen valt mijn blik op Harry en zijn vrienden, hij steekt zijn duimen naar me op en Louis schreeuwt mijn naam een keer en ik lach even.

"Hello, my name is Anna-Sophie and i am 19 years old" stel ik mezelf voor en de mensen knikken vriendelijk, het zijn twee jonge jongens, waarschijnlijk twee bandleden, en twee docenten en ik bijt zenuwachtig op mijn lip.

"You can start whenever you are ready" zegt een vrouw vriendelijk en ik knik, al snel start de muziek en begin ik met zingen.

If God had a name, what would it be? And would you call it to his face? If you were faced with him in all his glory… What would you ask if you had just one question?

If God had a face, what would it look like? And would you want to see it? If seeing meant that you would have to believe, in things like heaven and in Jesus and the Saints and all the prophets

And yeah, yeah, God is great and yeah, yeah yeah, yeah, yeah

What if God was one of us? Just a slob like one of us. Just a stranger on the bus… Trying to make his way home, just trying to make his way home, just trying to make his way home.


Ik open mijn ogen weer en kijk naar voren, ik buig een keer en ik hoor wat mensen joelen en ik begin te stralen.

"Thank you, you have an amazing voice" zegt de oudere man en ik glimlach dankbaar en loop dan het podium af en loop naar mijn spullen, voor mijn gevoel ging het best goed..

Ik loop de zaal in en ga op een van de stoelen zitten en kijk naar de rest van de mensen die auditie doen.
Harry ploft naast me en ik kijk hem met een glimlach aan en hij geeft me er brede glimlach met kuiltjes voor terug en even kijken we stilletjes naar de mensen voor ons die auditie doen.

"That was beautiful,Sophie" zegt hij gemeend en ik kijk naar beneden en bloos. "Thank you" mompel ik verlegen en ik kijk een beetje om me heen niet wetend wat te doen, en hij lacht even en hij slaat een arm om me heen

"Anna!" schreeuwt Louis en ik draai mezelf fronsend om en het smalle lichaam van Louis springt over de stoelen, hij gaat bijna een keer onderuit en ik kan een giechel niet onderdrukken en hij komt hijgend tot stilstand.

"That was fucking amazing!" roept hij uit en hij geeft me een knuffel en ik knuffel hem lachend terug, Hij laat mijn lichaam los en hij komt naast me zitten, de rest van de jongens volgen al snel en we blijven hele ochtend hier zitten.


Ik heb nu al weekend!!
Nou ik hoop dat jullie dit stukje leuk vinden? Hij is een beetje kort en ik ben er niet tevreden over.

Reacties (2)

  • Abadine

    Tuurlijk vind ik het stukje weer leuk!:D

    3 jaar geleden
  • Teal

    Hopen dat ze in de band komt! 🙃

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen