'omygod, Jasper, ik mag op gesprek komen' zeg ik blij als ik vijf dagen later mijn mail lees. 'ik wist het wel' zegt hij en tilt me op. 'ik ben zo blij' zeg ik en druk een kus op zijn lippen. 'wanneer mag je?' vraagt hij, ik kijk in de mail. 'overmorgen mag ik langs komen, ooow ik hoop zo dat ik wordt aangenomen' 'dat hoop ik ook voor je babe, maar het komt vast allemaal goed' zegt hij. 'hey, ik ben vandaag vrij, zullen we wat leuks gaan doen?' vraagt hij, 'lijkt me leuk' zeg ik, 'jij mag vertellen wat' 'zullen we naar de dierentuin?' vraag ik en kijk hem met een glimlach en puppy ogen aan. 'nou vooruit, ik ga eerst douchen' zegt hij en loopt naar boven, ik pak mijn mobiel en bel Ayla op. 'aylaa' zeg ik meteen als ze opgenomen heeft. 'zo jij bent vrolijk' zegt ze lachend. 'ja, ik mag overmorgen op sollicitatiegesprek' zeg ik, 'wauw, wat goed, ik zei het toch, je moet niet zo onzeker zijn. ik weet zeker dat ze je aannemen' zegt ze. 'ja, ik weet het. maar ik ben gewoon erg nerveus' zeg ik tegen haar. 'ik snap het, het wordt voor mij trouwens allemaal geregeld in Manchester' 'dat is mooi om te horen, wat fijn voor je. heb je tenminste zekerheid dat ej nog een baan hebt' zeg ik. 'ja daar ben ik ook blij mee. maar ik moet weer ophangen, gaan een dag met Dayl zijn ouders op pad. gaan jullie nog wat doen op jullie vrije dag?' 'wij gaan zo naar de dierentuin' 'ow god, ik had het kunnen weten' zegt ze lachend, ik lach ook even. 'naja, ik spreek je snel weer bestie' 'is goed, doe de groetjes aan Dayl zijn ouders en tot snel' 'zal ik doen, jij aan Jas, ciao' 'ciao mi amore' zeg ik lachend en hang daarna op.

'kijk nou Jasper, die apen zijn leuk' zeg ik als we in Artis lopen, ik ben hier al vaak genoeg geweest maar ik vind het nog steeds geweldig om hier te zijn. 'ja ze zijn leuk, is het een goed idee dat we hierheen zijn gegaan?' vraagt Jasper lachend en slaat zijn arm om mijn schouder heen. 'ja, ik hou van dieren' zeg ik lachend en leg mijn arm om zijn middel heen. we lopen het park door en worden veel aangestaard, ja je ziet niet elke dag Jasper Cillessen door Artis heen lopen. 'zou ik misschien met u op de foto mogen?' vraagt een jongen van ongeveer 14 jaar die voor ons staat. 'natuurlijk' zegt Jasper, ik ga aan de kant staan en kijk naar stokstaartjes die heen en weer rennen. 'dankuwel' 'alsjeblieft man' zegt Jasper en komt naast me staan. 'deze zijn leuk' zegt Jasper en ik knik mijn hoofd. we lopen verder tot er een grote meidengroep op ons af komt lopen. ze zijn allemaal denk ik mijn leeftijd. ze vragen of ze met Jasper op de foto mogen, hij knikt en de meiden verzamelen zich om hem heen, een tik jaloezie gaat door mijn lichaam als twee van de meiden hun armen om zijn middel slaan en dicht tegen hem aan gaan staan. 'sorry, zou jij de foto misschien kunnen maken' vraagt één van de meiden lief aan me en ik knik, ik krijg een mobiel in mijn handen gedrukt en maak twee foto's zodat ik weet dat er een goede bij zit. 'dankjewel' zegt hetzelfde meisje 'graag gedaan' zeg ik met een glimlach en geef haar mobiel terug. sommige meiden willen ook nog apart met hem op de foto. één meisje slaat beide armen om hem heen en weer voel ik de jaloezie opkomen. ik draai me daarom om en kijk naar de hyena's.

als ik na een paar minuten nog steeds alleen sta draai ik me om en zie dat het meisje nog steeds om Jasper heen hangt, ik ben het zat en loop op ze af. 'ga je mee schat' zeg ik en pak zijn hand vast. het meisje kijkt me met een opgetrokken wenkbrauw aan. 'wat?' snauw ik naar haar, 'ben jij zijn vriendin?' vraagt ze. 'ja dat is ze' zegt Jasper en slaat zijn arm om me heen. 'ja had veel beter kunnen krijgen' zegt ze en knipoogt naar hem waarna ze wegloopt. 'wat, hoe durft ze' zegt Jasper en wilt achter haar aanlopen, 'laat dr maar schat' 'maar ze zei' 'laat het' zeg ik en trek hem mee. 'Jasper' hoor ik achter ons, we draaien ons om en het meisje waar de telefoon van was komt op ons afelopen. 'sorry voor Carlee, maar ze is nogal een bitch' zegt ze. 'waarom ga je dan met haar om?' vraag ik. 'het is mijn zus' zegt ze met een klein lachje, 'ow, ik heb medelijden met je' zeg ik, gelukkig kan ze er zelf ook om lachen. 'maar dus, sorry voor haar gedrag, als er iemand is die ze wel knap vind gaat ze er als een tijger meteen op af, jammer genoeg voor haar heb je al een leuke vriendin' zegt ze en knipoogt naar Jasper. 'dat heb ik zeker' zegt hij hierop 'veel plezier nog samen' zegt ze en loopt weg. 'aardige meid, in tegenstelling tot haar zus' zeg ik nog en dan lopen wij ook verder, om een uur of drie besluiten we om even wat te drinken, 'ik ga even plassen' zeg ik en loop het restaurant in, als ik de wc weer uitkom en mijn handen sta te wassen komt Carlee met twee van haar poetslappen de wc in. 'denk maar niet dat Jasper lang bij je blijft' zegt ze, ik kijk haar via de spiegel aan en droog hierna mijn handen af waarna ik naar de deur loop. 'ik zei wat tegen je' zegt ze, ik draai me om. 'ow sorry, ik hoorde alleen een strontvlieg brommen' zeg ik voordat ik de deur opentrek en de wc uitloop, met een voldane glimlach en het gezicht van Carlee in mijn gedachten loop ik de trap af terug naar mijn allerleukste vriendje die op me zit te wachten.

Reacties (2)

 • goldengirl12

  Haha lol!!!
  Snel verduuuuuur

  6 jaar geleden
 • Nouki100

  Hahahaa dat met die brom vlieg had er zomaar een van mij kunnen zijnxDik ben ook zo gek die dat soort opmerkigen maakt maar die van mij is ik hoor een lama schijtenxD

  Ps egt heeeeeeel leuk !!!!!!!!!!!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen