Nou, jullie vragen je vast af wat er nou belangrijk kan zijn aan een story die al een aantal maanden afgelopen is. Wel, ik was laatst bezig met nieuwe borders te installeren en het viel me op hoeveel fouten er in de hoofdstukken zaten. Hiermee bedoel ik niet enkel grammaticaal, maar ook "plot holes" en dergelijke.
Daarom heb ik besloten dat ik dit verhaal ga herschrijven. Dit verhaal zal woensdag verwijderd worden en er zal een nieuwe story worden geopend, maar dat zal pas actief worden als ik alle hoofdstukken af heb. Er zullen misschien bepaalde zaken veranderd worden [zoals misschien de naam van het hoofdpersonage en enkele bijpersonages, maar ook gebeurtenissen] maar de kern van het verhaal zal natuurlijk bewaard blijven. Mensen die graag op de hoogte worden gehouden, plaats een reactie hier of in mijn gb en dan verwittig ik jullie wel wanneer het verhaal online komt te staan.
Belangrijk #2:
Ik organiseer samen met Groot een MA-Wedstrijd, en de nominaties waren tot nu toe maar wat magertjes, waardoor de wedstrijd mogelijks moet worden afgelast. Dit zou zonde zijn voor ons werk, en voor het werk dat degenen die al genomineerd hebben erin hebben gestoken. Dus wij vragen jullie om vandaag of morgen nog voor een laatste keer los te gaan. Nomineer je favo ships, hoofd en bijpersonages, verhaaltitels, gedichten, one shots en covers in deze story, zodat dit Midden Aarde-initiatief toch geen flop wordt (;

Reacties (5)

 • Glorfindel

  Dit is een reactie
  definitie van een reactie:
  een antwoord op iets dat gezegd of geschreven word
  (definitie van Anneleen)

  4 jaar geleden
 • Katalante

  Ik plaats een reactie.

  4 jaar geleden
 • Vega

  Ik wil graag een abo nemen op het herschreven verhaal

  4 jaar geleden
 • Schack

  Hmmm. Misschien is het slimmer om in plaats van deze story te verwijderen, het te deactiveren. Of het op te slaan in een Word document. Je weet tenslotte niet of je over een paar jaartjes ineens denkt: "Toch wel jammer dat ik de eerste versie van DB heb verwijderd."

  4 jaar geleden
 • dineniel

  Ik zou graag weten wanneer ik een abo kan nemen op de herschreven versie:)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen