Foto bij [14]I Kinda Like Him

Lieve mensen, wat ben ik blij 13 abo's, wilde eigenlijk gister juichen over het feit dat het er 10 waren maar inmiddels alweer +3!
Hoop dat jullie mijn verhaal met het zelfde plezier lezen als ik het maak(en dat is veel haha). Please leave a massage. Liefs Angelica

Stijf blijven Mike en ik naast elkaar liggen. Zijn vader loopt door zijn kamer naar de badkamer en ik hoor dat de kraan wordt open gedraaid. Verschrikt kijk ik Mike aan en hoop dat hij met een oplossing komt. Maar Mike zelf lijkt volledig verlamd. Ik zie de angst in zijn ogen. Wat moet hij bang zijn voor zijn vader. Maar eigenlijk is het wel begrijpelijk. Mike zelf is ook geen schatje en je weet de appel valt niet ver van de boom. Het water loopt inmiddels niet meer en de voetstappen naderen de slaapkamer weer. Voor het bed blijft de vader van Mike stil staan. 'Trek wat aan jullie. Jullie lijken wel een stel homo's.' en nors en verlaat de kamer. Was dat het? Geen gescheld? Geen geschreeuw? Opgelucht haal ik weer adem. Ik draai mijn hoofd naar Mikey en wil hem een kus geven. 'Als je me kust, snij ik je tong er uit.' Ik kijk hem verschrikt aan, draai me terug en rol het bed uit. Vluchtig zoek ik mijn kleren bij elkaar en vind onder tussen het pistool waarvoor ik kwam. Ik kleed me aan en stop het pistool in mijn broek zak. Had ik maar een tas mee genomen, want dit vind ik eigenlijk helemaal niks, straks gaat hij nog af in mijn broekzak. Ik sta bij de deur om we te gaan en draai me nog één keer naar Mike om, maar hij went zijn blik af. Eigenlijk had ik verwacht dat hij zou gaan dreigen met dat ik mijn mond moet houden of anders... maar het blijft stil. Ik open de deur en steek als eerst mijn hoofd de hoek om, gelukkig niemand. Ik trek een sprintje naar de voordeur en sluit hem geluidloos achter me dicht. Onderweg naar de winkel blijft de gebeurtenis van net maar door mijn hoofd spoken. Elke keer als ik aan Mike denk voel ik een lichte tinteling onder in mijn buik. Eigenlijk was het een smoes toen ik zei tegen Mandy dat ik homo was, maar nu ik dit gedaan heb... weet ik dat ik het ook voor mijzelf niet meer kan ontkennen. Ik val op jongens, erger nog.. ik val geloof ik op Mike.

Reacties (4)

 • Volans

  Een pistool doe je niet in je zak, maar in je broeksband achter je rug.(nerd)Maar goed, heel leuk geschreven dit!

  5 jaar geleden
 • TurboNerd

  Snel verder! <3

  5 jaar geleden
 • Girlicious

  'Geloof ik?'
  Het is zo schat
  En sorry maar ik vond je al homo
  Niet elke boy heeft seks met zijn baas in het magazijn weetje..
  Ga voor Mike en stop dat gedoe met Vincent.
  Dat is je baas en hij is getrouwd..
  Waarom moet Mike gelijk weer zo stom en afstandelijk doen?
  Doe is lief man! Ga je echt niet dood aan. Wees maar niet bang..
  Wel goed dat hij het pistool heeft meegejat
  Al gaat Mike daar denk niet blij mee zijn, maarboeien. Vincent was ook niet blij toen Mike het van hem pikte.

  Gefeliciteerd met je abo's!
  Je verdient ze!

  Kudoooo!!!!
  Snel verder!!

  5 jaar geleden
 • BOOKWURM

  Tja das best klote. Verliefd zijn op je pestkop

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen