Het spijt me voor het lange-niet-schrijven maar dit lange weekend stond ik ook op het ijs!
Wohoo veel plezier!
Xx!

Isabel pov

Rustig reed ik nu over de snelweg. 'Weet je, die viktor he, die past wel bij jou! Of nicolai, is volgens mij ook wel jou type!' Zei hij. 'Thomas! Geloof me, ik trouw nog liever met een bmw!' Riep ik. Hij begon te lachen. 'Maar eh, morgen wie rijden er dan?' Vroeg ik omdat ik ook gewoo ntotaal geen zin had om te rijden. 'Ehm... volgens mij Michel, kai en Daniel' zei hij. 'Ik ga bij Michel want dan hoef ik namelijk mijn fiets niet zelf in de auto te doen.' Zei ik. Hij schudde zijn hoofd. 'Wacht eens' zei hij. Oke als hij dat zei moest je oppassen! 'Jij woonde eerst in den haag, toch? Nou nu zijn jou ouders en lieke verhuisd naar amsterdam!' Zei hij. 'Waaw!! Einstein' mompelde ik er nog snel achter na. 'Maar dan wonen ze heel erg dicht bij nicolai en viktor! Riep hij. Ik zuchte diep en negeerde hem.

Eenmaal thuis aangekomen liep ik gelijk naar binnen. Ik had een jurk gekregen alleen had ik hem nog niet gezien. Ik opende de rits en er kwam een cocktail jurkje uit. Ik zuchte geiriteerd toen ik zag wat er bij hing. Een briefje met de tekst: deze graag aantrekken met zwarte hakken! Gr. Gerard ik rolde geiriteerd en pakte toen toch maar de ozo gevreesde hakken uit mijn schoennen kast waar voor de rest nog vier paar afgetrapte nikes en le coc sportifs en twee paar schaatsen met twee reserver rubbertjes. Met alles in mijn handen liep ik naar boven. Eerst pakte k nog nel mijn tas in voor morgen en mijn fietsen standaard legde ik erbij. Toen begon ik aan het helse karwei om mijn panty aan te treken. Ik belde lieke op en zei dat ze snel moest komen. Na tien minuten stond ze voor mijn deur. 'Is open!' Gide ik vanaf boven. Ze liep de trap op en eenmaal boven schoot ze gelijk in de lach. 'Nou liek, wil je me nu alsjeblieft even helpen? Vroeg ik duidend op het panty-probleem. Ze knikte en hielp me. Na twintig minuten had ik alles aan. Behalve mijn hakken. Ik hoorde een auto aankomen. Er werd op de deur geklopt. 'IS OPEN!' Gilde ik weer. ' waar ben je in vredens naam?' Vroeg michel. 'Boven' riep ik terug. Ik hoorde voetstappen op de trap/ ik moest mijn ogen dicht houden van lieke omdat ze anders niet goed kon opmaken. Het liedje all about that base klonk door mijn spieker. 'Klaar!' Riep lieke. 'Juu liek! Je schreeuwd in mijn oor!' Riep ik verontwaardigd. 'Ooh sorry' zei ze lachend. 'Haai!' Zei ik tegen ronald, michel en thomas. 'Hooi! Wat zei je er leuk uit!' Riep michel. 'Niet liegen he!' Riep ik 'k lieg niet!' Riep hij terug. Ik liet me vallen op zijn schoot en zuchte diep. Hij sloeg zijn armen om mij heen en zei. 'Niet zo agresief he kleuterdje' zei hij. Ik stond op en pakte zijn hand. 'Kom!' Zei ik en liep naar benden. 'Ik ga is!' Zei lieke. 'Heeeel erg bedankt liek!' Zei ik. 'Owacht liek, zou je mischien nog een foto van ons willen maken? Voor op insta?' Vroeg k. Ze knikte en pakte mijn telefoon over. Ik ging naast michel en ronald staan die zelfs met hakken nog veel groter wwwaren als mij. Ik hield ze vast door dat mijn arm op hun onderug lad. Die van michel lag zowat op mijn kont. 'Zit je lekker aan me reet?' Vroeg iik droog en keek richting michel. Ronald en thomas schoten in de lach. 'Jaa heerlijk!' Zei hij en kneep in mijn kont. Ik keek weer in de camera en lieke maakte de foto. Ik zette hem op instagram met de tekst: op naar het #Beslist.nl gala! #bedankt liek voor je hulp!

Eenmaal aangekomen op het gala zuchte ik diep, dit ging nog een lange avond worden. We werden begleid naar de tafel. Ik zat naast daniel en naast ronald. 'Is r ook nog wat te vreten?' Vroeg ik. 'Shht isa! Jij hebt volgens mij echt last van je haagse bluf! Zei kai. Ik lacht enaar hem en zei. 'Het ligt niet eens meer om het feit dat ik uit den haag kom, maar meer om het feit dat ik gewoon alless doe en durf zonder dat ik er over twijfel' zei ik en nam een slok van mijn cola.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen