Foto bij [15]Him again?

Veel lees plezier lieve lezers!

Please leave a massage

Ondanks dat het inmiddels laat is en mijn familie zich vast afvraagt waar ik blijf, loop ik eerst terug naar de winkel. Ik wil zo snel af zijn van dat gevaarlijke ding in mijn jas zak. Moet er niet aan denken, dat als ik het thuis laat liggen en Timmy... ik moet er niet aan denken dat hij per ongelijk de trekker overhaalt. In de winkel zie ik de vrouw van Vincent aan het werk is, maar helaas van Vincent geen spoor te bekennen. Wat nu... Wacht ik heb een idee... Ik loop naar binnen en begroet de vrouw van Vincent. 'Hallo mevrouw' 'He hallo Jim, wat doe jij hier je was toch vrij?' 'Ja ben ik ook, maar ben wat vergeten achter de kassa. ' 'Was het zo belangrijk dat je het vandaag moest op komen halen? vraagt ze achterdochtig.' Kan deze vrouw nou nooit gewoon is makkelijk ja en amen zeggen? 'Nee sorry mevrouw, het is mijn mobieltje, althans.. die van ons allemaal thuis. En mijn zus heeft hem vanavond nodig voor haar werk.' 'Heb je geen eigen telefoon?' 'Nee mevrouw dat kunnen we thuis helaas niet veroorloven, we hadden er twee, maar die van Oscar is laatst afgepakt door een docent en heeft hem nog niet terug te gekregen.' Eigenlijk wil ik mij helemaal niet hoeven te verantwoorden, maar ik zal en moet achter die kassa komen. 'Nou goed dan, eigenlijk heb ik liever niet dat je na je werktijd achter de kassa komt, maar voor nu is het goed.' Ik loop achter de kassa langs en doe net alsof ik naar het mobieltje zoek en leg intussen het pistool terug op zijn plek, in de la onder de dubbele bodem. 'Gevonden' zeg ik gefaked opgelucht en ga weer achter de kassa vandaan. 'Tot morgen mevrouw' zeg ik beleefd en ben de winkel al uit voor dat ze ook nog maar iets terug kan zeggen.

~


De volgende dag kan ik niet wachten om Vincent te spreken. Ik hoop dat hij het pistool al heeft zien liggen. En ja hoor zodra ik de winkel binnen kom draait Vincent de deur op slot. 'Jim.. weet jij hoe dat pistool hier weer terug is gekomen?' 'Ja, dat heb ik hier gister terug gelegd.' 'Hoe kom je er aan?' en Vincent kijkt me met grote ogen aan. 'Ik heb het opgehaald bij Mike.' 'Gaf hij het zomaar mee, dat geloof ik niet.' 'Nee niet zomaar, maar je hebt het nu toch en daar gaat het om.' Ik herinner mij zelf aan het feit dat Vincent nogal jaloers was op Mandy, dus het lijkt me het slimst om niet over mijn vrij partij met Mike praten. 'Hmm ja, nou ja gelukkig is het terug, had niet willen denken aan wat er fout had kunnen gaan.' 'Ik ook niet, maar zullen we de winkel open doen het is half 9.' Het liefst heb ik weer dat Vincent het slot van de deur draait. Na wat er gister gebeurd is ben ik liever niet meer zo opgesloten met hem in één ruimte. 'Ja is goed.' Vincent draait het slot van de deur af en dan pas zie ik dat hij zijn jas aan heeft. Ik kijk hem vragend aan. 'Ja ik wilde vragen of je alleen op de winkel zou kunnen passen. Mijn vrouw is weg met de kinderen en ik ga inkomen doen voor de winkel.' 'Ja is goed, geen probleem.' 'Gelukkig, je bent mijn redende engel.' snel geeft hij me een kus op de wang en is weg voordat ik ook maar met mijn ogen kan knipperen. Ik leg mijn hand op de plek waar Vincent zijn lippen net waren en heb er gemende gevoelens bij.

Stiekem vind ik het wel even lekker dat ik alleen kan zijn. Gister bleven Vickey, Oscar en Sarah, maar aan mijn hoofd zeuren waar ik bleef, kan nu wel wat rust gebruiken, maar helaas de rust duurt niet voorlang. Er blijven maar klanten binnen en buiten lopen en eindelijk rond een uur of half 1 is het rustig. Zeker omdat het tussen de middag is en iedereen aan het lunchen is. Tijd om ook even pauze te nemen Ik wil de deur op slot draaien en het bordje van "open" naar "dicht" als Mike voor de deur staat.

Reacties (5)

 • Girlicious

  Uh ooh....
  Dit gaat niet goed aflopen..
  Heb ik het gevoel.
  Net wat yourfriend zegt..
  Dát gaat er gebeuren.
  Ik voel het!
  Kudoooo!!!
  Snel verder!

  5 jaar geleden
 • hellwolfcosplay

  Oeeeehhh wat gaat Mike doen

  5 jaar geleden
 • blackflower

  OEEWWWWW(H)(H)
  verderrrrrr:)

  5 jaar geleden
 • syllie1992

  Nice:D

  Snel verder(H)

  5 jaar geleden
 • yourfriend

  Snel verder!!!

  Hoe gaat mike nu tegen hem doen? Weer heel afstandelijk of belanden ze samen in hef magazijn em betrapt vincent ze dan???!!!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen