Foto bij [17]I'll Keep Your Dirty Little Secret

WOOP mensen ik ben zo blij:D vandaag 4 nieuwe abo's er bij WelkomWelkom! Speciaal om de nieuwe lezers te verwelkomen een nieuw stukje (En natuurlijk ook voor de trouwe lezers haha)

Ik kijk Mandy niet begrijpend aan. 'Waar heb je het over?' 'Over Oscar. Heb je al een date voor me geregeld?' O nee shit helemaal vergeten en ik sla mijn ogen neer. 'Nee sorry, nog niet maar zal er gelijk achter aan gaan zodra ik thuis ben.' 'Ja het is je geraden, want Stefanie is weer vrij.. en je kent Oscar.. die doet er alles aan om mijn broer te stangen.' In mijn gedachte lach ik in mijn vuistje. Ze zou is moeten weten wat haar broer doet. 'Maar je gaat het dus wel voor me regelen?' en ze kijkt me hoop vol aan. Lijkt het maar zo of is ze echt gek op Oscar?.. 'Vind je hem echt leuk?' vraag ik gemeend geïnteresseerd. 'Ja' en nu is het haar beurt om haar ogen neer te slaan. Haar wangen kleuren rood ondanks dat het niet heel warm is buiten. 'Dan zal ik het voor je regelen.' zeg ik oprecht. 'O je bent geweldig.' En Mandy geeft me een dikke knuffel, wanneer ze weer los laat kijkt ze recht in mijn ogen. 'Je ziet er anders uit vandaag.' 'Huh hoezo?' vraag ik verschrikt. 'Ja weet ik niet anders.' en ze kijkt bedenkelijk. Opeens valt haar mond open en ik ben zeer benieuwd waar ze nu weer aan denkt. 'O mijn god Jim! Jij bent verliefd!! Durf te zeggen dat het niet zo is. ' Fuck hoe kan zij dit nou weten. Is ze een soort van helderziend ofzo.. wat moet ik nu. Moet ik liegen? Bij die gedachte al weet ik dat ik verloren heb. Ik ben een slechte leugenaar dus ze zou me zo door hebben. Dus dan maar toegeven. 'Ja.' zucht ik. 'O My ... op wie??' en Mandy kijkt me met grote ogen aan. Ik kijk om mij heen en leg mijn vinger op mijn mond als teken dat ze niet zo hard moet praten. 'Sorry, maar je maakt me zo nieuwsgierig en dan heb ik mijzelf niet meer in de hand.' 'Geeft niet.' 'Maar vertel wie is de gelukkige?' 'Mandy, sorry maar ik kan het je niet vertellen. Ik weet nog maar pas zelf dat ik op jongens val en volgens mij valt deze jongen niet op mij.' Medelevend kijkt Mandy me aan. 'Dat kan ik me haast niet voorstellen Jim, je bent zo een lieverd.' 'Je houdt toch nog wel je mond he?' vraag ik wanhopig. 'Ja, natuurlijk jij regelt een date met Oscar en I will keep your little dirty secret.' en speels steekt ze haar tong uit.

Reacties (5)

 • hellwolfcosplay

  Omg ik ben echt benieuwd naar mandy haar reactie

  5 jaar geleden
 • Luckey

  Als dat maar goed komt
  Ben nieuwsgierig nu
  Snel verder please

  5 jaar geleden
 • yourfriend

  Het is echt fijn hoe snel jij hoofdstukken achter elkaar post ik zou willen dat ik dat ook kon, mijn hoofdstukken komen om de maand bijna...

  Maar, ja ik weer eigenlijk ook niet zo goed wat er nu zal gebeuren, ik denk gwn dat hij die date gaat regelen en dat mike nog een paar keer langs wipt (letterlijk).

  En ja wat ik me nog af vroeg: hoe oud is die vincent??
  Jim is 16 en vincent is getrouwd en heeft kinderen...dus volgens mij is dit een soort pedofilie:O

  5 jaar geleden
 • syllie1992

  Oh God amazing, het blijft geweldig:D

  Snel verder(H)

  5 jaar geleden
 • Girlicious

  Uh ooh,,,
  Nu haat hij dus vertellen dat hij verliefd is op Mike en dan komt ze ongetwijfeld ook achter hun seks avontuurtjes en en en .......
  OH MY GODD!!!
  Dat word echt drama dan!!!!
  Wel schattig hoe verliefd ze allebei zijn op iemand van de ander zn familie snapje..
  Jim is verliefd op Mandy's broer, en Mandy is verliefd op Jims broer.
  Op die fiets dus;)
  Maar wat is er 'dirty' aan opbiechten op wie je verliefd bent...?
  Of weet ze al dat hij 'dirty' is geweest met de betreffende persoon?
  Wauw ik ga vaag doen dus ik stop maar hahah
  Kuduooo!!!!
  Snel verder schat!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen