lachend stap ik met Ayla de auto uit, vandaag, 10 oktober, moet het Nederlands Elftal tegen Kazachstan spelen, en na drie verloren wedstrijden voor de kwalificatie van het EK mag deze wedstrijd van mij, en derest van heel Nederland, wel gewonnen worden. wetende dat ik Robin, Arjen en derest van de jongens weer ga zien zorgt ervoor dat er al de hele dag een lach op mijn gezicht staat. we lopen het stadion binnen en worden begroet door verschillende mensen, we lopen de catacombe uit en kijken over het veld heen waar onze helden staan. één voordeel van spelersvriendin én dochter van de oud bondscoach zijn, je mag overal naartoe waar je maar wilt. de jongens hebben net pauze en ik fluit een fieut-fieuw het stadion door, meteen kijken verschillende spelers op en komen Robin en Arjen meteen mijn kant opgerend. met een grote lach op zijn gezicht slaat Robin zijn armen om me heen en knuffelt me stevig, hij geeft me een dikke kus op me wang en laat me daarna los waarna ik in de armen van Arjen wordt getrokken. 'ho jongens, deze is van mij' hoor ik Jasper zeggen, 'dat weten we' zegt Arjen en geeft me een aai over mijn hoofd. de jongens zeggen Ayla ook gedag en ik zie Daley ook aan komen lopen. 'hey schat' zegt Jasper en drukt zijn lippen op de mijne. 'kom, ik stel je aan de andere voor' zegt hij en trekt me aan mijn hand mee het veld op. wat zullen ze blij zijn dat ik vandaag geen hakken maar all stars aanheb. we lopen naar de groep jongens en de WK gangers die er nu nog steeds zijn begroet ik. ik wordt voorgesteld aan de nieuwe spelers en herken er zelf al een paar, Ibrahim Afellay, Gregory van der Wiel, Kenneth Vermeer. ook Ayla wordt door Daley aan hun voorgesteld en we maken samen een praatje met Gregory en Ibrahim.

'Jij hebt behoorlijk wat blessures gehad het laatste jaar. Of niet?' Vraag ik Ibrahim die hierna knikt. 'Ik ben verschillende keren geopereerd waardoor ik lang uit de running was. Maar ik mag gelukkig weer mee doen' zegt hij en er komt een stralende lach op zijn gezicht. 'Dat is mooi om te horen. Nu nog winnen vanavond' zeg ik met een knipoog. 'Dat gaat geregeld worden' zegt hij en knipoogt terug en loopt daarna naar de andere spelers. Ik lach even en loop richting het doel. Onderweg pak ik een bal en schop ik die over de hoofden van Tim en Jasper het doel in, verbaasd kijken ze naar de bal die achter hun ligt en draaien zich dan tegelijkertijd weer om 'jaja, onze top keepster is aanwezig heren' roept Tim en ik begroet hem met een kus op de wang en een korte knuffel. 'heb je het nog steeds in je?' Vraagt hij waarna ik me schouders optrek. 'Ik heb in geen maanden meer echt getraind. Alleen af en toe met jullie' zeg ik. Jasper gooit zijn handschoenen naar mij. 'Jas, ik heb nette.kleding aan. Als het vies wordt heb ik niks voor vanavond' zeg ik en kijk hem aan. 'Dan trek je iets van mij aan' zegt hij, ik zucht maar ga dan toch in het doel staan. Ondertussen zijn er meerdere jongens naar ons toegekomen en wordt ik door Ayla aangemoedigd.

Met een grote lach op mijn gezicht sta ik op van de grond en klop mijn kleding af. Ik heb de penalty's van Jasper, Tim, Arjen en Robin tegengehouden. Door de nieuwe spelers wordt ik met open mond aangekeken, ik gooi een knipoog de groep in en geef daarna Jasper zijn handschoenen weer terug. 'Trots op je schat' zegt hij en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik kijk hem met een glimlach aan, 'moet je een shirt van mij?' Vraagt hij, doelend op mijn groen met bruin gevlekte shirt. 'Ja doe maar' zeg ik. 'Kom' zegt hij en ik loop achter hem aan naar de kleedkamers. Daar krijg ik een nieuw trainingsshirt van hem, ik doe mijn vieze shirt uit en trek het schone shirt aan. 'Beter' zeg ik en geef Jasper een kus. 'Dankjewel' zeg ik en loop voor hem de kleedkamer weer uit.

Na het wilhelmus, wat uitgebreid werd meegezongen door de supporters, begint de wedstrijd tegen Kazachstan. Deze wordt uiteindelijk met 3-1 gewonnen waar alle Nederlanders ontzettend blij mee zullen zijn. Als zo'n beetje het hele stadion leeg is lopen ook Ayla en ik eruit. Ik pak me mobiel en stuur Jasper een bericht dat ik alvast naar huis wordt gebracht door Ayla. Ik krijg niks terug dus zal hij nog wel onder de douche staan. Als ik thuis ben bedank ik Ayla voor de rit naar huis en de gezellige avond. Gelukkig gaat morgen voor ons beide de wekker niet dus kunnen Jasper en ik heerlijk uitslapen. Ik kijk nog wat op facebook en twitter en leg daarna me mobiel weg.
'Goedemorgen schat' hoor ik naast me als ik mijn ogen open. 'Goedemorgen' zeg ik schor terug en kruip in Jasper zijn armen die hij hierna meteen om me heen slaat. 'Ik ben trots op je. Je hebt goed gespeeld' zeg ik en druk een kus op zijn schouder. 'Dankje lief' zegt hij en drukt een kus op mijn slaap. 'Hmm, het liefst wil ik de hele dag zo liggen' zeg ik en ga nog dichter tegen hem aanliggen. 'Hoe graag ik dat ook zou willen. We moeten straks weg' zegt hij, ik kijk hem verbaasd aan. 'De lunch met het team?' 'Owja, dat was ik helemaal vergeten' zeg ik en kijk op de klok. Het is half elf, ook wel een mooie tijd om het bed uit te gaan. Ik geef Jasper nog een kus en stap daarna uit bed om in de badkamer onder een warme douche te gaan staan. Als ik klaar ben doe ik me haar en breng ik een licht laagje make-up aan. In mijn lingerie loop ik de slaapkamer weer in en zie dat Jasper elke stap volgt die ik zet. Ik ga voor de kast staan en trek deze open. Ik trek een broek en shirt uit de kast en haal nog een blazer van een hanger af. Ik gooi het op bed en kijk Jasper aan. 'Je mag dat van mij ook wel aanhouden' zegt hij en knipoogt naar me. Ik lach even. 'Dat zou je wel willen he' zeg ik en doe een wenkbrauwwriebel. Hij knikt en gaat rechtop in bed zitten. Ik breng mijn handen naar de achterkant van mijn bh en klik de sluiting weer open. Langzaam duw ik de bandjes van mijn schouders af waarna de bh op de grond valt. 'En zo da' vraag ik aan Jasper die me met grote ogen aankijkt. 'Zo al helemaal' zegt hij en likt even over zijn lippen. Ik breng mijn handen naar beneden en haak mijn vingers in het stof van mijn hipster. Langzaam trek ik deze naar beneden en doe hem uit. 'Damn Britt, je maakt me zo geil' zegt Jasper zacht en kruipt over het bed naar mij toe. Hij pakt mijn polsen zacht beet en trekt me naar zich toe waarna hij me op bed trekt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen