Gisteren was t erg gezellig geweest. We hebben veel gepraat en gelachen. Snel stond ik op en ging nog even snel douchen. Na het douchen trok ik een lange adidas sport btoek aan met een zwart vest dat leek op een kat want als je de muts opzette, staanner kleine oortjes, oogjes enneen klein nuisje op. Ik loop naar demdeur. Ik loop met mijn tas en renfiets naar de auto van ronald. Micbel, pleurt mijn fiets in de auto en samen gaan we achterin zitten. Ik nestelde me goed en pakte de gordel. Evenlater reden we al op de snelweg en t liedebang bang van nicki minaj en jessie j klonk op de radio. Metteen begon ik mee te zingen. Abubt stopte ik tonen ik naast ronald een tas van lieke zag staan. Ik draaide me om en zag ook nog twee andere tassen staan. 'Guys?' Vroeg ik. 'Jaa?' Vroeg ronald. 'Waarom staat er een tas van lieke daar? En nog twee achterin?' Vroeg ik. 'Ja daar over...' zei hij. 'Wat?!' Vroeg ik met grote ogen.'we hebben geregld dat we vanavond gaan stappen in amsterdam en dat we daarna een een hotel blijven slapen.' Zei hij. 'Uhh nice?' Vroeg ik. 'Ja en dan gaan er een paar vietballers ook mee' zei hij. 'Ja dag' zei ik. Oke mischien wou ik toch wel mee.

Een kleine twee uur later zijn we aangekomen. Als we er zijn zie ik al wat meer autos staan. Eenmaal binnen kleed ik me om in mijn korte adidas trainingsbroek en mijn shirt met de tekst beslist.nl. als ik klaar ben loop ik samen met michel naar de auto. 'Kijk isa, ik zie gewon dat je ze wel leuk vind' zei hij. Meteen weet ik al waar hij het over heeft. 'Dat is dan mischien wel zo, maar weetje. Ik heb een hekeel aan liefde. Daarvan gaat je concentratie uichteruit, maak je meer fouten en als het uit is kom je ook weer 10 kilo aan van al t ijs!' Zei ik. 'Gek' zei hij en schudde zijn hoofd. Eenmaal bij de auto aangekomen trekt michel mijn fiets uit de auto. Ikstap op tot mijn telefoon gaat. 'Hai met nicolai' hoor ik. 'Hai met isabel' zei ik. 'Haha ja dat dacht ik al' zei hij droog. 'Pff haha' zei ik. 'Heey maar waar moeten we zijn?' Vroeg hij. O thomas komt jullie zo ophalen.' Zei ik en hing op. Verbaasd keek michel mij aan. 'Ja sorry hoor, maar het was thomas zijn idee, mag ie ook zelf voor welkoms-comitee spelen hoor!' Zei ik. Als ik eenmaal thomas zag liep ik naar hem to. 'Oja thom, je met even naar de receptie, even wat ophalen' zei ik. Hij knikte en liep weg.

Nicolai Boilesen POV
Verbaasd hing ik op. Jup, zij heeft echt een leuk trekje in haar gedrag. Daarhou ik wel van. 'Heey man, waar denk je aan?' Zei viktor en stootte me aan. 'Oh niks' zei ik kortaf. Tuurlijk dacht ik wel ergens aan! Ik zag thomas de hoek om lopen. Hij zwaaide naar ons en gaf ons twee pasjes. We liepen naar binnen. 'Ehm, isa zou wel in de trainings hal zijn dus als jullie daarheen lopen vinden jullie r wel' zei hij en zelf liep hij een kleedkamer in. Ik zag lotte samen met een wat kleinere jogen wat sprint oefeningen doen. Ook deden ze een spring oefening en een oefening waar bij ze laag moesten blijve. Toen wij dichterbij liepen zag ze ons maar negeerde ons. Pas toen we voor haar stonden stond ze op. 'Oh ja kai, ik wil zodadelijk nog ff een wedstrijdje met je doen!' Zei ze. 'Oke welke afstand?' Vroeg hij. '1500' zei ze met een knipoog. 'Oh hai' zei ze tegen ons.'heey' zeiden we tegelijk. 'Uh sorry maar ik ga me even omkleden en dan ga ik t ijs op, jullie mogen als de training is afgelopen t ijs op!' Zei ze. We nikten en liepen naar de baan. Evenlater kwam ze et ijs op drukpraten met een jongen.

Isabel pov.

Eenmaal omgekleed loop ik samen met daniel het ijs op. Ik liep naar de inrij baan. Ik zag dat kai ook al was begonnen met inrijden. Na een kleine tien minuten stonden we op het ijs. Snel starte ik. Alles lek goed te gaan maar in de tweedde bocht ging ik onderuit net voor nicolai en viktor. Snel trok ik mijn voeten op zodat de schaatsen de bording niet raken. Hard klapte ik tegen de bording aan met mijn rug. Toen ik voelde dat ik nergens pijn had sloeg ik hard tegen de bording aan en riep keihard 'fuck!!!' Bezorgd schaatsen michel en daniel naar me toe. 'Gaat alles goed!?' Riep michel. 'Ja ja gaat goed. Geen pijn zei ik en stond op. Ik ging toch maar verder want ja, ik kan wel tegen een stootje'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen