Foto bij heaven ~3~

Jay van Treisen

"Jay, gaat het wel?" Kaylee haalt haar hand onder mijn oog door en ik kijk naar het vocht dat aan haar vinger kleeft. Ik had niet eens door dat ik huilde. "Ik baal er gewoon van. Ik weet wat ik fout gedaan heb, maar dat hij dat al genoeg vind om er een punt achter te zetten." Ik zucht even zacht en kijk Kaylee aan haar ogen staan vol met medeleven. "Je deed er in de pauze toch iets te luchtig over." concludeert ze. Alsof ik dat zelf niet weet. Ik had gezegd dat het me niet zoveel uit maakte en had het onderwerp een beetje afgewimpeld. Gelukkig gingen mijn vrienden er niet over door. Alleen Kaylee had me goed in de gaten gehouden. Ze kende me zowat beter dan ik mezelf ken. In sommige gevalen is dat fijn, maar nu vind ik het vrij irritant. "Klopt. Je kent me te goed." Zeg ik met een licht geïrriteerde toon. "oke, ik hoor het al. Ik laat je wel, kom maar als je me nodig hebt." Ze glimlacht naar me en staat op. Blijkbaar is de bel al gegaan. Ook ik sta op en loop achter Kaylee aan het lokaal uit. Op de gang staat Alex al te wachten. Zij heeft Frans gekozen en zit dus niet bij ons in de Duits klas, maar meestal is ze eerder klaar en komt ons van het lokaal halen waar Kaylee en ik les hebben. Met z'n drieën lopen we naar wiskunde waar we Tom en Ralf tegen komen en Julian zich ook bij ons voegt. De groep is weer compleet. "Hey, Jayjay." Julian slaat zijn arm om mijn schouders en loopt het lokaal binnen, waardoor hij mij meetrekt. "Wat hoor ik? Ben je weer beschikbaar?" Zegt hij en wiebelt met zijn wenkbrauwen. "Ja, maar ik denk dat ik iets te min ben voor jou Juutje." Zeg ik. Met een engelen glimlach kijk ik hem aan en woel even mijn hand door zijn haar, waarna ik naast Alex ga zitten die helemaal dubbel licht om mijn toneel stukje. Julian is de player in de groep en degene die ook de meeste relaties heeft gehad, maar hij kan ook heel lief en serieus zijn als het moest. Ik sla mijn boek open op de goede pagina en begin met het nakijken van mijn werk. De start van een uber saai blokuur wiskunde...

"Tot morgen!""Jo! love you!" Roep ik Kaylee nog na als ze haar straat inslaat en ik nog een stukje veder fiets en dan rechts ook mijn straat insla. Ik fiets achterom de schuur in en zet mijn fiets weg om door de keuken naar binnen te lopen. "Jo, ben thuis!" Galmt mijn stem door het huis. Geen reactie. Gezellig ben alleen thuis. Hoor de sarcasme. Ik dump mijn jas en tas Onder de kapstok en loop de trap op waar ik mijn kamerdeur open gooi en op mijn bed plof. Gelukkig is het morgen vrijdag en dan nog één week, om daarna twee weken te wachten op de uitslag van mijn examens. De examens zijn al geweest maar toch hebben we nog les. De logica! nouja we doen toch geen zak in de les. Ik zet mijn mobiel aan de oplader en open twitter.
@jay_mt ugh, finally done with school! guitar day (: Let's play!
ik verstuur de tweet en pak mijn gitaar uit de standaard in de hoek en begin de acoustic version van voodoo doll te spelen, terwijl mijn gedachten de vrije loop gaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here