Isabel pov.

Omdat alles goed ging kon ik ook nog gewoon met de jongens schaatsen. Viktor en nicolai kwamen ongelukkig het ijs op. 'Ik doe eerst wel een rondje met viktor en dan met jou oke?' Vroeg ik. Nicolai knikte. Ik pakte viktors handen vast en schaatste achteruit. Zijn handen waren zacht. Hij hield mijn handen goed vast. Nee isabel! Je mag niet verliefd worden! Zei ik tegen mijzelf. 'Omdat wij tijdrijden blijven wij altijd laag' zei ik. 'Maar dat hoef je nu niet te doen hoor' zei ik snel. Hij knikte en lachte. 'Ben je altijd zo verlegen?' Vroeg ik. 'Nee, geloof me. Normaal heb ik de grootste bek' ze ihij.ik zag een stukje blauw op zijn arm. Ik schoof zijn mouw iets verder omhoog en zag een huge blauwe plek. 'Mischien soms een iets TE grote?' Vroeg ik. 'Hmpf nee' zei hij. Ik schudde mijn hoofd. Eenmaal klaar met rondje ging ik met nicolai.

Na twee uur stond ik op de hotelkamer. Oke mischien deelde ik hem wel maar oke! Wauw dit is echt een mooi hotel! Uit mijn tas (die lieke dus blijkbaar had ingepakt) haalde ik een zwate legging broek met een donker blauw shirt waar op stond: shit hapent' ik deed ze aan en schoof in mijn sneaker. Ik deed mijn haar in een hoge paarden staart en liep samen met de jongens naar beneden. Eerst gingen we wat eten. 'Mac?' Vroeg ik. De jongens knikten. Eenmaal bij de mac bestelde ik 6 kipnuccets en een kleine friet. Ok een aardbijen milkshake kreeg ik erbij. We gingen helemaal achterin zitten en aten ons eten op. Ik kreeg een sms van een inmiddels vast geleg. Nicolai. Blijkbaar begon ik te lachen. 'Why are you smile?' Vrieg ronald. 'Ooh grappigge foto' zei ik en las het beichtje: heey isa, straks half 7 air?. Xx nic Ik stuurde terug: jaa is goed! X isa

Nu een klein uur sta ik in air. Ineens komen er 5 jongens bij zitten die zich voorstellen: jasper cillessen, joel veltmn, lasse chone ricardo van rhijn, davy klaassen. Ineens loopt nicolai weg en even later komt hij terug met een of ander dienblad met wel heeel erg veel flugel flesjes. 'Iedereen twee' zegt hij ter opheldering. Iedereen pakt er een en gooit hem in een keer achterover. Na twee minuten pakt iedereen er weer een. Na een half uur begin ik het zitten toch wel zo ongeveer zat te worden en pak mijn telfoon. Ineens krijg ik een appje van nicolai. Zin om te dansen? Vraagt hij. Mischien. Stuur ik terug ik zie hem in de lag schieten . Wat moet ik doen om jezo ver te krijgen? Vroeg ie. Hmm kweenie jij idee? Stuurde ik. Hij begon weer te lachen. Volgens mij heb ik niet gecoliciterd voor clown? Schreef ik snel naar m. Nu begon hij nog harder te lachen en ik zag dat viktor zijn telfoon uit zijn handen pakte. Maar voor hij iets kon lezen pakte nicolai de telefoon terug en begon in een heel raar taaltje te praten. Ik kreeg een berichtje terug.

Nicolai pov.
Na een tijdje staan isa en ik te dansen. Ze is best wel heel erg leuk! Het lieft zou ik er nu meenemen naar huis maar ja... dat zou vragende blikken opleveren bij de rest. We raakten aan de praat. En voor ik het wist raakten mijn lippen de haare. Ze deed haar hoofd aan de kant en schudde haar hoofd. 'Sorry' zei ze enkel en liep naar de uitgang. Vorr ik wist was ze buiten. Ik liep terug naar de jongens. 'Waar is isabel?' Vroeg viktor. 'B.. buiten' stamelde ik. Viktor stond op en liep snel naar buiten.

Viktor POV.

Het zag er allemaal veel tegezzelig uit... dat van isa en nic. Tot mijn verbazing kwam nic leen terug. 'Waar is isabel?' Vroeg ik meteen. 'B...buiten..' stamelde nic. Meteen stond ik op en liep naar buiten. Eenmaal buiten zag ik dat ze net de hoek om liep. 'Isa' riep ik en rende achter haar aan. Eenmaal bij haar zag ik dat ze oordopjes in had. Ik haalde er eentje uit en hoorde een engels liedje. Skinny love hoorde ik. Ik keek haar vragend aan maar ze schudde haar hoofd. Ze deed de oordoppjes uit en ging tegen een muurtje aanstaan. 'Ik weet niet, het voelt niet goed' ei ze ineens. 'Wat niet?' Vroeg ik. 'Dat, die kus met nicolai. Ik.. ik snap ook niet waarom' stamelde ze. Ik trok haar in een knuffel. Toen ik haar los liet zag ik dat ze me aankeek. 'T spijd me' zei ze en liep terug naar het hotel.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen