Isabel pov

Verdrietig liep ik de kamer in. Tot mijn verbazing lagen ronald en michel al te slapen. Huh? Hat ik zolang met viktor gestaan? Ik zuchte diep en deed mijn slaap kleding aan.

NEXST DAY
Al vroeg waren we opgestaan. Geukkig werd er niet meer over gisteren gepraat. Toen we bijna heereveen inreden werd ik gebeld. LIEKUUUUH stond er in beeld. Tsjaa zo noemde ik r ook. Ik nam op. 'Heeey liek!' Zei ik. 'Heey isa' zei ze verdrietig. 'Wat is er lieke?' Vroeg ik. 'Ik... ik ben van diamond afgevallen' zei ze snikkend. Diamond was het paard van eva. Maar toen eva een ongeluk kreeg en verlamd raakte aan haar benen kon ze niet meer rijden. Aangezien wij vroeger bijde gek waren van paarden, kocht llieke diamond over omdat ik natuurlijk al een carriere had als schaatser. 'En nu dan?' Vroeg ik. 'Zou jij mischien haar willen rijden? Zowel buitenritten als springen als dressuur?' Vroeg ze. Vroeg heb ik wel vaak gereden. 'En game-boy dan?' Vroeg ik. Haar andere paard. 'Oja... zou jij die ook willen verzorgen?' Vroeg ze. 'Lieke echt, ik doe het met alle liefde maar ik train al elke dag! En dan ook nog de paardjes verzorgen en rijden?' Vroeg ik. 'Pleas' zei ze. 'Anders mooet ik ze verkopen!' Zei ze, 'oke maar ik kan niet beloven elke dag. Ik kom zo wel even. Zou je mischien ema even vragen of ze even diamond uit de paddock wil halen?' Vroeg ik. 'Jup' zei ze en ik hing op. 'Uhh.. lieke is van diamond afgevallen en vroeg of ik ze wil rijden' zei ik. 'Ga je t doen?' Vroeg ik. 'Ja' zei ik.

Toen ik me helemaal had omgekleed liep ik naar de bak. Diamond was een grote fries dus kon ik ook wel vrij hoog met r springe. In het midden zette ik een dubbele hindernis en nog ergens een gekruisde. Ik haalde de opgezadelde diamond uit de wei. Ik begon met stappen. Langzaam aan draafde ik wat aan. En een maal in galop oefende ik nog even goed de verlichte zit. Ook zat ik op de lange zijde door (in je zadel blijven zitten in draf). Ik stoof op de balken af. Een mooie sprong kwam eruit.

Na dat allemaal ging ik naar huis. K had nog even met game-boy gelancheerd. Blij dook ik nadat ik gedoucht had in bed. Overmorgen had ik een belangerijke wedstrijd in azie.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen