Isabel pov.

Morgen vertrok ik met jasper naar brazilie. Natuurlijk vond ik het eng. Ik had veel last van mijn pees. Ik mocht absoluut niet lopen. Alleen een beetje met krukken. Ik zat op de bank. 'Ding dong' riep daley. 'Is open' riep ik terug. Hij kwam samen met jasper naar binnen. 'H..' hij kon zijn zin niet afmaken of davy kwam binnen. 'Ik bedoel hallo' zei daley. Ik schudde mijn hoofd. Ik pakte mijn telefoon van tafel en zag een snap van jason. Ze stonden allemaal op de kartbaan met een snik gezicht. Als het goed was mocht ik weer aan ongeveer het einde van het wk weer rustig beginnen met crossen. Naturljk moest ik wel uitkijken maar als het zover is laat ik de motor wel opsturen. Als ze tenminste zover komen. We kregen de melding dat t vliegtuig ging landen dus moesten de riemen vast.

Na drie!!! Uur stonden we in de hotelkamer. K kon en mocht helemaal!! Maar dan ook helemaal niets! Dus zat ik verveeld met een bal te gooien en dar weer laten vallen. Jasper zat naar me te kijkn. Ik zuchte diep en legde de bal weg. 'Zullen we gaan zwemmen?' Vroeg jasper. 'Ehm' zei ik. Oke, ik kan wel kleine stukjes zonder krukken dus dan moet dit ook zowieso wel lukken. 'Oke ik pak ff mijn bikini' zei ik en liep de slaapkamer in.

Ik zat bij het zwembad samen met jasper. Ik had mijn zonnebril op. Mijn telefoon ging af. Ik zag vet droog trainer staan. Ik noemde hem altijd trainen! Ik nam op. 'Helloooo' zei ik vrolijk. 'Heey isa' zei hij. 'Hoe gaat ie?' Vroeg hij. 'Ja goed hoor!' Antwoorde ik terug. 'Mooizo, maar ik heb slecht nieuws' zei hij. 'Huh watdan?' Vroeg ik en meteen zat k recht op. 'Ik eh... ik ga stoppen met' ik liet hem zijn zin niet eens afmaken. 'Met ons trainen?' Vroeg ik. 'Ja het spijt me... maar ik ben er zowieso op al je belangrijke wedstrijden en natuurlijk ook nog op het het wk kart!' Zei hij. Ik kon het niet geloven.

Nadat ik het aan jasper had verteld en davy meteen had opgebeld wist ik ook wie mijn nieuwe karttrainer werd. Ene Martijn. Bijde jongens hadden me gerust gesteld. 'Ga je mee zwemmen?' Vroeg jasper. 'Oke' riep ik en stond op. Ik liep naar de rand aangezien rennen nog aardig moeilijk ging. Het was nu ongeveer anderhalve maand na mijn operatie dussss tja. Ik sprong het water in en toen ik boven kwam keek ik recht in het gezicht van jasper. Ik keek hem speels aan en dook toen naar beneden en zwom onder hem door. Zo ging het een hele tijd door. Uiteindelijk kwam er een stoeipartij uit tussen ons. 'Ja, zijn de kleuters klaar?' Vroeg een man lachend. Ik keek hem recht aan en zag toen dat het robin van persie was. 'Nee' antwoorde jasper en ging gewoon verder. Ik klom op de kant en wachte totdat hij naast me zat. 'Jas?' Vroeg ik. 'Hmm?' Vroeg hij. 'Ik kreeg net een sms' begon ik. We zaten alweer op de strandbedjes naast het zwembad. 'Ik mag morgen weer beginnen met karten' zei ik. 'Echt?!' Vroeg hij. 'Jup!' Antwoorde ik happy. Hij gaf me een knuffel en stond toen op. We liepen naar binnen waar we gingen eten.

NEXT DAY

Het is al vrij vroeg maar jasper had een verrasing voor me. Samen liepen we naar buiten waar een heel grooot iets stond met allemaal cadeau pappier er om heen. 'Huh?' Vroeg ik en keek hem verbaasd aan. 'Maak maar open' zei hhij. Ik liep er naar toe en schreurde het papier ervanaf. Daar stond hij dan. Mijn motor' 'wat?!' Riep ik en keek jasper aan. Ik sprong hem in zijn armen en gef wel duizend kusjes.

Ik zat aan het ontbijd. Tegenover me zat robin die ik gister al gespot had. 'Wat zijn je hobby's?' Vroeg hij. 'Ehm, crossen met de motor, karten, hardlopen en jasper pesten' zei ik. Terweil ik het laatste zei vreef ik door zijn haar. Hij gaf mij een nep boze blik, deed zijn haar goed en sloeg zijn arm om mij heen. 'Maar ze mag zo weer beginnen met crossen' zei jasper en gaf me een kusje op mijn voorhoofd. Meteen ging ik met mijn arm over mijn hoofd om het wegtevegen. Semibeldigd keek hij me aan. 'Nou ik hou ook van jou' zei hij lachend. 'Hoezo mag je weer beginnen?' Vroeg hij met de nadruk op beginnen. 'O ongelukje' zei ik. 'Wat had je dan?' Vroeg hij. 'Ik ging onderuit en toen had ik een geschreurde pees, drie gekneusde ibben en hersenschudding.' Zei ik. 'Papa, wat gaan we doen vandaag?' Vroeg een meisje aan robin. 'Dat weet ik nog niet' antwoorde hij en trok het meisje op zijn schoot. 'Dus vandaag mag je weer beginnen?' Vroeg hij aan mij. 'Jup' zei ik. 'Waarmee' vroeg het meisje. 'Karten' antwoorde robin. 'Mag ik mee???' Vroeg het meisje. 'Dat moet je aan..' hij wist natuurlijk niet hoe ik heete. 'Lotte' zei ik. 'Aan lotte vragen' zei hij. Ik lachte. 'Wil jij dat doen?' Vroeg zze. 'Lotte, mag Layla mee?' Vroeg hij. 'Ja hoor natuurlijk' zei ik. 'Ik ook?' Vroeg jasper. 'Hmm, kweenie' zei ik. Ik kreeg een sms van jason. 'Loop naar buiten' stond er. 'Ik ben zo terug' zei ik tegen jasper en stond op. iK liep naar buiten en zag daar tot mijn grote verassing jason staan 'JASON!!!!!!!' Riep ik en sprong hem in zijn armen. 'Ha uk' zei hij. Ik schudde mijn hoofd en liet hem los. 'Ik ga je vandaag training geven' ze hij. Ik knekte. Maar ik ga nu naar mijn hotel terug, kom je om twaalf uur bij de kartbaan? Daar heb ik nog een verasing voor je' ze hij.

Er hadden zich meer mensen gemeld om mee te gaan. Jup, wesly snijder ging mee met zijn zoon jessey, jasper, robin met zijn DRIE kids. En zijn vrouw. Ik stond al op de baan met jason. We waren aan het overleggen. 'Doen we dat oke?' Vroeg hij. Ik knikte en stapte in. Ik zatte hem eerst in twee. Ik reed weg. We hadden eerst besloten om draai oefeningen te doen. We hadden afgesproken dat ik een gewoon rondje zou rijden en dan net voor hem een rondje te draaien.

Na een kwartier waren we klaar. Ik stapte uit en liep naar alle kinderen toe. 'Ik ga met iedreen twee rondjes rijden oke?' Vroeg ik. Alle kinderen begonnen te knikken. 'Wie wil er eerst?' Vroeg ik. 'IK IK IK!' Riep iedereen. 'Eerst mag..... layla' zei ik. Ik gaf mijn helm aan jasper en liep samen met layla naar mijn eigen kart. Ja dat ws de verrasing. Jason had mijn eigen kart laten opsturen. Ik state eerst in en layla ging op mijn schoot zitten. Voorzichtig reed ik weg. Twee rondjes erna mocht jessey mee. Zo ging het verder. Aan het eind ging ik nog een wedstrijdje doen met jasper. Ik legde hem alles uit en jason was scheits. Snel reed ik weg. Ik gaf hem een kleine voorsprong

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen