Foto bij [26]I Have To Tell Him

Weer een hoofdstukje er bij:D

We zijn inmiddels een maand verder. Mike heeft een gevangenis straf van een half jaar gekregen, maar ik weet nog steeds niet waarom hij de schuld op zich genomen heeft. Ik ben bij de rechtszitting geweest, maar kon geen hoogte van hem krijgen. Ik moet naar hem toe, ik moet vragen waarom hij liever een half jaar de gevangenis in gaat. Ik sta voor de kassa en staar wat voor me uit, sinds het schiet incident is het erg rustig in de winkel. Mensen verklaren me voor gek dat ik er nog altijd werk, maar ach, om mij het zwijgen op te leggen ik krijg nu dubbel betaald. Dus dat betekend des te eerder uit huis en het leven leiden dat ik zelf wil. De vrouw van Vincent komt binnen en kijkt me vragend aan. 'Gaat het wel?' 'Hmm, sorry?' Ik schrik op. 'Gaat het Jim? Weetje wat ga maar naar huis.' Ik kijk haar verrast op. Wat mag ik eerder weg? Dat komt nu wel goed uit. 'Dank je, dan ga ik maar voel me inderdaad niet zo lekker.' Snel voordat ze zicht bedenkt pak ik mijn jas en vlucht naar buiten.

Thuis aangekomen zie ik dat Oscar thuis is, hij kan mij misschien brengen naar de gevangenis. Het nadeel is dan wel dat ik hem moet vertellen waarom ik Mike wil bezoeken. 'Oscar kan ik je even onder vier ogen spreken?' 'Gaat het over...?' Oscar kijkt rond in de kamer of iemand ons hoort. 'Ja onder andere.' we lopen naar ons gebruikelijke plek. Buiten op de trap voor de deur. 'Nou vertel.' En Oscar kijkt me vragend aan. Ik merk aan hem dat hij zich nog altijd gekwetst voelt doordat i hem niet eerlijk verteld heb over mijn geaardheid. 'Weet je nog..' begin ik gespannen. 'Weetje nog wat er een maand gelden is gebeurt in de winkel?' 'Ja, Mike die zo stom is geweest om de winkel weer is te overvallen.' 'Zo is het dus niet gegaan' beken ik. 'Hoe dan?' 'Mike en ik... we...' ik onderbreek mijn verhaal even om een diepe teug adem te halen. 'We waren aan het zoenen en wilde gaan...' Oscar zijn ogen worden steeds groter van verbazing. 'En toen kwam Vincent binnen. En aangezien ik en Vincent regelmatig ...' 'Stop.' En Oscar steekt zijn hand omhoog als stop teken. 'Je wil toch niet zeggen dat die kerel die getrouwd is ... ' 'Gadverdamme Jim hoe haal je het in je hoofd.' 'Ja weet ik niet het gebeurde gewoon.' Oscar schud zijn hoofd van ongeloof.' 'Nou in ieder geval hij werd dus heel erg jaloers, en om een lang verhaal kort te maken, heeft hij Mike in zijn been geschoten.' 'Ja maar als het zo gegaan is waarom zit hij dan nu in de gevangenis?.' 'Ja dat weet ik niet, dat wil ik aan hem gaan vragen. Zou je me naar de gevangenis willen brengen?' 'Ja natuurlijk, kom we pakken de auto sleutels van Vicky en gaan er vandoor.' Ik wist wel dat hij het zou begrijpen. Ik sla mijn arme om hem heen en geef hem een dikke knuffel. 'Ho maar zo kan die wel weer hé.' grinnikt Oscar.

Reacties (7)

 • syllie1992

  Awh, leuk, nu ben ik wel benieuwd wat Mike gaat zeggen:)

  Snel verder(H)

  5 jaar geleden
 • Girlicious

  Aaeh Oscar is echt een schatje!
  Wel goed dat Jim het eerlijk heeft opgebiecht
  Ook dat van die Vincent pedo
  Ben benieuwd wat Mike te vertellen heeft
  Ik snap dat hij zich schaamt voor dat hij homo is, of tenminste, dat hij op jongena valt en wat ze daarbinnen aan het doen waren maar Vincent is de schuldige hier, niet Mike.

  Kudoooo!!!
  Snel verder!!

  5 jaar geleden
 • Promare

  Leuk stukje^^
  Maar ik heb toch wat op te merken...
  1) lijden met lange jij = pijn lijden (in ieder ander geval gebruik je dus leiden...)
  2) En WTF... Is Mike meerderjarig? Anders kan hij toch nooit in de gevangenis terecht komen, enkel in een instelling...
  3) Ik en Vincent --> Vincent en ik
  Gewoon wat kleine dingetjes die me opvielen, maar dat neemt niks af van het feit dat ik nog steeds verslaafd ben aan dit verhaal^^

  5 jaar geleden
 • Luckey

  Oscar is een goede broer zeg!

  5 jaar geleden
 • xxJennyxx

  Aaah Oscar is echt lief

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen