Foto bij Hoofdstuk 2

schuin geschreven dingen zijn gedachtes
trigger warning: selfharm

Bill pov

"Bill opstaan" hoor ik me moeder roepen. Ik open me ogen en zucht. Weer een kut dag denk ik. Ik zucht nogmaals en ik sta op. Ik loop langzaam over de ijskoude vloer naar de badkamer en pak alle spullen die ik nodig hebt om te douche en me mesje die ik verstopt heb. Ik doe me shirt en onderbroek uit uit en stap samen met spullen onder de douche.

Ik was mezelf eerst goed en pak dan me mesje en zet het zachtjes op me huid en maak een snee. Bloed loopt langzaam uit de wond naar beneden. Het gevoel van de snee die prikt door het water laat me mijn problemen even vergeten. Ik klink nu misschien als een domme junkie en misschien ben ik dat ook wel, maar dan op een andere manier, maar op het moment boeit het me helemaal niets okal weet ik dat ik er later spijt van ga krijgen. Ik zucht en maak nog een paar sneeën en was dan het mesje af onder de douche. "Schiet op met douche je moet naar school kut kind" roept me moeder terwel ze hard op de deur klopt. Ik zet snel de douche uit, droog mezelf af en kleed me aan.

Ik loop snel over de koude vloer terug naar me kamer en ik doe wat sokken die ik op de grond vind aan en pak me spullen. Ik loop haastig naar beneden, doe snel me schoenen en jas aan en loop de deur uit richting school

Reacties (5)

 • Pusheen_The_Cat

  (nerd)

  6 jaar geleden
 • tomismyheroxx

  Leuk verhaal!
  Ga snel verder lezen!(flower)

  6 jaar geleden
 • jerasu

  ben benieuwd, verder!

  6 jaar geleden
 • syllie1992

  Awh Billie:(

  Snel verder(H)

  6 jaar geleden
 • Luckey

  Lekkere moeder zeg!
  Is ook niet aardig!
  Snel verder please

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen