Foto bij heaven ~5~

Jay van Treisen

Als ik thuis kom, storm ik meteen de trap op. "Ook hallo Jaycelin!" Hoor ik mijn moeder nog roepen. Zij is de enige die me niet altijd, vaker niet dan wel, Jay noemt. "Hey hoi" Roep ik voor ik de deur van mijn kamer dicht trap en mijn tas dump. Ik pak mijn laptop en ga op de bank in mijn raam zitten.

Ik kan het nog niet geloven. Snel start ik twitter op en ga naar mijn volgers, en ja, hij staat er tussen. Als ik op zijn profiel klik zie ik het balkje 'Follows You' naast de naam. ohmy. Ik kijk door zijn tweets en vind wat ik zocht. @Michael5SOS, @jay_tm Haha, i am there, in bed q: have a nice day (on school). Dit kan niet. Hoe kan het dat Michael mij, een dood normaal, saai meisje uit Nederland, opgemerkt heeft ?! Ik lees de tweet opnieuw en opnieuw. En kom tot de conclusie dat het toch echt waar is. Ik ga naar mijn home page. @jay_mt OMG this isn't true! this means so much to me! Thnx alot @Michael5SOS.

Dan hoor ik mijn kamer deur open gaan en komt mijn moeder binnen. "He, ik wilde even met je praten. Weet je al wat je gaat doen volgend jaar?" vraagt ze luchtig Nog zoiets, ik heb totaal geen idee wat ik wil. "Nouja, ik wil journalistiek gaan studeren in leiden dat weet je, maar niet al volgend jaar. Ik wil echt graag een tussen jaar doen en dan zie ik wel wat ik ermee doe." Zeg ik. Lichtjes aarzelend kijk ik naar mijn moeder. Ik had dit eerder gezegd maar toen was ze er nogal negatief over geweest. "Ik zal het met papa overleggen en als je een goede optie vind voor wat je wilt doen ga ik erin mee." Glimlacht ze. "Echt waar!?" Mijn gezicht klaart op en ik ren op haar af om heer plat te knuffelen. "Omg! dankje, dankje, dankje!" "Maar wel iets bedenken hé." Ze knipoogt naar me en ik word nog vrolijker dan ik al ben. Ik heb de beste moeder ooit! "Dan weet ik al iets, en ja ik heb het geld ervoor." Het kwam opeens in me op. Dit wil ik zo graag! "Ik wil reizen, net als jij hebt gedaan en net als Sem." Sem mijn oudere broer is nu al tweeëntwintig en studeert in Rotterdam maar heeft een reis gemaakt naar Amerika in zijn tussen jaar. Mam lacht naar me. "Je lijkt zo op mij," ze kijkt me trots aan en lacht nog breder. "En waar gaat de reis heen?" "Australië"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here