Foto bij [29]I Missed You[16+]

Lieve lezertjes van mij hier nog een stukje. En als mensen mij niet begrijpen over Top en Bottum.. een Top neemt en Botten wordt genomen.. snappie XD Veel lees plezier

Andy ligt over de grond te kronkelen met zijn shirt half over zijn hoofd en zijn voeten verstrikt in zijn broek. 'Mike!!' Mijn gezicht klaart op en voor het eerst sinds tijden lach ik op recht weer. Hij is me komen opzoeken. 'Yo Faggot.' en hij gaat voor Andy staan. 'Zal ik dat is even uit je trappen.' 'Nee alsjeblieft! Waarom Jim niet?' en hij houdt zijn handen voor zijn gezicht. ' 'Ja maar hij werd niet genomen.' Mike haalt uit en trapt Andy herhaaldelijk. 'Mike laat hem gaan.' Brom ik. Mike kijkt even om en Andy ziet zijn kans om te vluchten, krabbelend over de grond maakt hij dat hij weg komt. Ik ga zitten op een van de betonnen blokken en Mike komt naast me zitten. Hij steekt een sigaret op en neemt er een lange hijs. 'Ik dacht dat je pas over een paar dagen vrij zou komen.' 'Wegens goed gedrag mocht ik eerder weg.' Hij kijkt me door dringend aan. 'Heb je nog genoeg energie over.' en zijn ogen verplaatsen zich naar beneden.' Ik grijns en trek mijn riem los. 'Bend over you bitch.' en ik grinnik. Boos kijkt Mike me aan, maar ondanks dat trekt hij toch gewillig zijn broek naar beneden. 'Hier' en hij houdt het bekende zilveren pakje omhoog. 'Een slimme meid is altijd op haar toekomst voorbereid.' Grap ik. 'Nou moet je kappen.' Hard handig trekt Mike me naar zich toe. En als ik denk dat hij me gaat zoenen gaan zijn handen in mijn mijn haren en trekt mijn hoofd keihard naar achter. 'Geen grapjes nu Willemse.' Ik neem het het pakje van hem aan. Scheur het folie open en rol het condoom uit over mijn aanzienlijk gegroeide lid.Langzaam glij ik bij Mike naar binnen. Een luide grom verlaat Mike zijn mond. 'Fuck' zachtjes begin ik te stoten hij zal het na deze 6 maanden wel niet meer gewend zijn. Ik voel ik zijn prostaat raakt en zijn buikspieren zich beginnen aan te spannen.'Ooh' weet ik alleen nog maar uit te brengen. En helaas voor dat ik daadwerkelijk vol kan genieten komt Mike al klaar. Ik sla met mijn vuist op Mike zijn rug, die nog altijd hijgend voor over gebogen staat. . 'Ik heb je gemist.' hijgt hij zachtjes 'Echt?' 'In de gevangenis moest ik de Top zijn, om niet tot Bottom te worden geslagen. Niks voor mij.' Het sprongetje dat mijn hart net maakte is veranderd in een enorme val. Mijn geweten geeft mij meteen op mijn donder, ik had dit kunnen weten. Het is niet voor niks dat ik 6 maanden geen contact heb gehad met Mike. 'O'. Is het enige wat ik uit mijn mond krijg en probeer een glimlach op mijn lippen te persen.
'O ja. En heb je nog energie voor een ronde.' Mike draait zijn hoofd naar mij om en kijkt mij uitdagend aan. 'Jij hebt me wel heel erg gemist.' 'Niet jou, maar je lul.' en Mike grijnst. 'Nou kom op fagget.' Ik draai mijn gedachte op nul en duw ruw ik Mike zijn hoofd weg en begin weer in hem te stoten.

Reacties (5)

 • yourfriend

  Ik had gehoopt dat jim wat stoerder en sterker was geworden door de militaire opleiding en opgewassrn waa tegen mike

  5 jaar geleden
 • Luckey

  Wat moet ik hier nou over denken XD
  Snel verder please

  5 jaar geleden
 • Girlicious

  Echt ik zweer het..
  Jim is voor Mike niet meer dan zijn seks speeltje.
  Verder wilt hij niks van Jim weten.
  Jim verdient beter..
  Of Mike moet ook liever gaan doen en ook gewoon zoenen,hand in hand lopen,gewoon schattigheid en liefde..
  Mike.. neem een voobeeld aan de milka reclame: durf teder te zijn;)
  Zal je goed doen, en Jim ook
  Dit is zielig.. voor Jim.. hij word gewoon gebruikt. Alleen voor de seks.. en thats it.
  Dus of Mike moet veranderen of Jim verdient gewoon beter dan Mike.
  En aawh, is Andy oke? Arme schat!

  Kudooo!!
  Snel verder!!

  5 jaar geleden
 • hellwolfcosplay

  Haha jim heeft wel wat meer lef
  En mike misste hem stiekem gewoon echt hoor

  5 jaar geleden
 • xxJennyxx

  Arme jim

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen