Heeeeeeey sorry voor het korte hoofd stukje! Het volgende stukje kan best wel een beetje heftig zijn..
Maaaaaaaar goed! Veel leesplezier en mischien komt er morgen het vervolg! Xx

Nog steeds geen bericht van viktor. Vandaag of nou ja, over een half uur hadden we de dans. De heren zouden ook kijken. Samen namen we de dans nog een keer over. Het liedje was veranderd van whe are loud naar turn down fo what?! Ik knikte en liep in mijn wedstrijd teneu de catacomde in. Ik gaf de jongens een high five. We begonnen met een omgekerde body roll. Na drie minuten kregen we een grooot applaus. Be gogen en ik wenste davy, jasper, nic en daayl nog een goeie wedstrijd.

Iedereen was blij. Ze hadden gewonnen! Blij keek ik vanaf de tribune toe hoe de jongens het veld afliepen. Na een half uur/uur zat ik in de auto. We gingen met zn allen shusi eten! Blij liep ik naar mijn plaats. Het eerste gerecht werd gebracht.

VIKTOR fischer pov

Het leek jamy helemaal niks te boeien! Ik zag hoe makkelijk ze aan het dansen was met iris. Mn zusje stootte me aan. 'Is dat jamy?!' Vroeg ze. (Natuurlijk wel in t deens) ik knikte. Morgen moest ik weer terug naar nederland met Magnus. Magnus is mijn broer. Al hoewel wij als water en vuur zijn, kan ik niet zonder hem.

THE NEXT DAY

ik was weer gewoon in nederland. Ik reed samen met Magnus in de auto. Ineens zag ik nicolai en jamy samen hardlopen. Zo te zien hadden ze de grootste lol. 'Is dat?' Vroeg magnus. Ik knikte en reed hard door. Ik zag dat nicolai ineens stopte en jamy aan stootte die weer naar ons keek. Ze haalde haar schouders op en liep door.

Enmaal in mn huis zie ik daley en davy en mayra zitten vragend keken ze me aan. Ik had daley al wel verteld dat ik vandaag terug kwa en dat Magnus mee kwam. 'And this is daley, Davy and mayra' zei ik tegen Magnus. Hij knikte en stelde zich voor. Ik hoorde de deur open en dicht gaan en hard gelach. Pas toen ze mij zagen stopte ze. 'Ik zei het toch' zei nicolai zacht. Jamy haalde haar schouders o en liep naar de koelkast en pakte een flesje water. Ze drnk hemhalf leeg en ging toen op de bank zitten. Pas toen zag ze Magnus. Ze stond op en liep naar hem toe. Ze stak haar hand uit en zei:'jamy schouten' Magnus nam haar hand niet aan. Ze haalde haar wenkbrauwen op en zei:' nou dan niet he' en ze plofte weer op de bank. Ze pakte haar iphone en deed net of het de normaalste zaak vn de wereld was. 'Maay, ga je mee. Dan beginnen wij vast met oken enzo, hoelaat komen jullie dan?' Vroeg ze en keek naar davy. 'Uhmm half zes?' Vroeg hij. Ze knikte en mayra stond op waarna ze samen op stonden.

Ik liep samen met magnus naar boven. 'Wat een trut! Ze doet net of er niks aan de hand is! Ik pak haar nog wel' zei hij. 'Doe maar niet, van haar win je niet zo makkelijk' zei ik enkel en gooide mijn tas op het bed waarna ik me douchte en me om klede.

JAMY SCHOUTEN POV

Haha, wat een eikel. Het deed me toch niks! Dacht ik bij mezelf. Die magnus kon van mij nog in de gracht springen en dan zou ik niet eens aandacht aan m besteden. Maar ja, als viktor het zo wilde spelen, ken ik er ook nog wel een paar!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen