Isabel pov.

Samen met gameboy liep ik de poetsplaats op. Ik waste hem, poetste hem en gaf he wat slobber. Ik liep met hem de stal in bleef even knuffellen. Toen ik afscheid nam ruimde ik snel alles op. Ik reed naar huis waar ik mezelf nog ff omkede. Toen ik me ging opmaken zong ik mee met de muziek. 'Wow! Jij kan echt goed zingen!' Riep viktor. 'Nope' zei ik snel. Ik liep naar beneden waar ik mijn haar in een staart maakte. Liezze kwam al binnen stormen maar te laat zag ze dat de deur dicht was dus liep ze er vol tegen aan. Ik wou haar helpen maar ik had (with my stupid face en dit is echt gebeurd!) Ook vol tegen de deur op. Achter mij hoorde ik ze vet hard lachen en samen lagen we (letterlijk) in een deuk! Toen ze binnen kwam lopen gaf ik haar een knuf.

We stonden al in de club. Samen liepen liezze en ik de dansvloer op. We dansden op onze eigen manier *mooi* tis maar wat je mooi noemt... toen ging ik met nicolai dansen. Ondeugend keek ik hem aan en draaide me toen om en ging vervolgens met michel dansen. De avond vloog voorbij. Liezz, vik & nic bleven slapen. Al vroeg werd ik wakker en ging ik dus maar ontbijten. Ik kleedde me snel om. Ik voelde twee warme handen op mijn schouders en toen ik me omdraaide zzag ik nic staan. 'Gek' mompelde ik. Hij gaf me een kus op mijn wang. 'Ga je mee? Dan gaa wij je voetbal les geven!' Ze hij. 'Fine' zei ik. Toen ik liezz de deur uit had reden we terug naar amsterdam. Eenmaal aangekomen lepen we meteen het veld op. Lucas andersen en jasper cillessen deden ook gezzelig mee. Ik duwde nicolai omver maar hij had mij ook vast dus trok hij mij ook naar beneden. Ik ging door zijn haar heen en rende toen voor mijn leven. Maar met een doffe klap botste ik zo hard tegen de doelpaal op dat ik gewoon bloed had. 'Gaat ie?' Vroeg nic bezorgd. 'Jaa! Gaat goed hoor' zei ik. Ik liep naar de andere. 'Waar is de wc? Ff afspoelen' zei ik. 'Heb je geen pijn?' Vroeg lucas verbaasd. 'Nee' zei ik. Ze wezen me de wc en snel liep ik erheen.

De volgende dag had ik het weer heel druk. Eerst ochtend training, toen game boy. Toen middag training, toen lunch en toen wielrennen. Blij dat ik weer thuis was plofte ik neer op ebank. Ik ruimde nog wat op. Ik pakte nog wat te eten en ging toen vroeg slapen.T spijt me voor t korte stukje, maar beter dan iks toch? Xx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen