Lotte klaassen pov.

Ik zwaaide ason uit. Ik draaime om. Over vier dagen zo uik de nederlands kwalificatie rondes rijden.ik had alles al klaar gezet en ingepakt. Ik was dan voor een goeie twwwwwwwwwee dagen in nederland. Ook he t wk karten stond voor de deur, maar die had ik gelukkig pas als ik al zon twee weken in nederland was. Ik maakte me klaar om even een stukje te gaan crossen. Ik ging over het strand. Ik wist dat de mannen op het strand waren. Snel trok ik mijn cross kleren aan en deed mijn helm op. Ik zag het zand overal heen stuiven. Mooi man. Dacht ik bijmezelf. Maar waar mensen waren stond ik gewoon op een grote afstand. Toen ik langs de heren reed zag ik ze allemaal wijzen. Ik zwaaide enkel. Zon anderhalf/twee uur crossde ik door. Weer eemaal op t cerquitte zette ik hem binnen en liep terug naar het hotel waar ik me ook meteen douchte in in mijn sportkleding naar beneden liep om te gaan lunchen. Ik zat samen met bouchra, yolante en jessey aan tafel te eten. Ik zei niet veel.

Eenmaal klaar met de lunchging ik bij het zwembad liggen. Ik werd op getild en bij iemand op schoot gezet. Ikmzette mijn zonnebril af en keek jasper in de ogen. Ik haalde mijn wenkbrauwen op. 'Ik gaaaaaa' zei ik. 'Waarheen?' Vroeg hij. 'Inpakken. Ik vertrek overmorgen' zei ik.

Eenmaal boven kwam ik candy tegen. 'Can, wil je helpen inpakken?' Ze knikte en liepmachter me aan. Ik zette mijn muziek op en we begonnen met inpakken. 'Wat ga je morgen doen?' Vroeg ze. 'Dayl vroeg of ik mee ging voetballen, ga je ook mee?' Vroeg ik. Ze begon te knikken.

NEXT DAYYYYYYY

op mijn gympen liep ik over het natte veld. Gister hadden ze zeker de sproeiers aangezet. Om 6 uur zou ik terug vliegen naar nederland. Lasse en davy zouden me dan ophalen. De bal werd naar me toe geschoten. Ik schoot hem terug. Zo ging het nog een hele tijd door. Tot dat het al half drie was! Eenmaal in t hotel gingen we nog even snel lunchen en toen had jasper een soort van verrassing voor me. Samen liepen we over het strand. We gingen vlak bij de zee zitten. Ik kreeg een klein doosje. Ik haalde er een zilveren kettinkje uit. Aan het eind zat een hangertje. Het hangertje was een hartje met rechtsboven een J en linksonder een L.

ik drukte een kusje op daleys wang, die van candy en die van jessey. Ik gaf jasper een zoen en liep naar de vertrek hal. Ik zette muziek op. Na een halfuur steeg het vliegtuig op.

toen ik weer in nederland aaankwam was het nog zeer vroeg in de ochtend. Ik zag daavy en lasse staan. Ik rende eerst naar davy en daarna naar lasse. Ik pakte mijn koffer en we reden naar huis. Aangezien ik in het vliegtuig al superrrrrrrr veel geslapen had was ik niet moe. Mijn motor stond al op de trailer.

Samen met davy en lasse reed ik naar zwolle. Eenmaal op het cerquit kleedde ik me om.

JASPER CILLESSEN POV

blij kijk ik naar de tv. Ik zie lotte op de start staan. Ik zie hoe het rek naar beneden gaat en hoe ze weg gaat. Ik zie dat ze nu tweedde staat maar dat ze probeert om de kopligger in te halen. Het is haar gelukt! Zeven minuten later finishd ze en blij gooit ze haar helm af. Al snel volgen haar beschermers. Ze rent naar davy en geeft haar een knuffel. 'YESS' hoorde ik jessey zeggen. Ik lachte. Ook davy, candy en een paar andere jongens lachen.

Ik belde lotte op. 'Heey! Je was zooo goed!!!! Ik ben zo blij en trots!!' Riep ik meteen. 'Thanks jas!' Zek ze. 'Hoelaat ben je morgen terug?' Vroeg ik. 'Ik heb een andere vlucjt! Ik vlieg vanavond al! Dus dan ben ik rond ha.f tien nederlandse tijd in t vliegtuig' zei ze. 'Oke, tot morgen!' Zei ik en hing op. Blij deed ik mijn telefoon in mijn zak.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen