Foto bij Hoofdstuk 4

schuin geschreven dingen zijn gedachtes
trigger warning: abuse

Bill pov

De bel gaat en ik loop snel naar me laatste les. Alleen mentor uur nog en dan ben ik klaar. Ik ga op me plek zitten en niet veel later komt de mentor ook het klaslokaal binnen. "Stil iedereen ik heb iets te vertellen." vertelt meneer Hagen. Iedereen word meteen stil en hij begint te vertelen. "Over een maand gaan we een week met de klas naar Parijs" zegt hij, "maar je moet wel eerst toesteming krijgen van je ouders/verzorgers. vandaar dat ik brieven met informatie heb die jullie mee naar huis kunnen nemen en dan weer terug kunnen mee nemen als jullie ouders het hebben ondertekend." Ik zucht en denk yeah maar niet heus me moeder wil me alleen maar weg hebben dus ik moet wel mee. "En ik heb nog wat leuk nieuws" zegt meneer Hagen enthousiast.
Ik zucht en luister naar wat voor "leuks" hij heeft te vertellen. "Er komt morgen een nieuwe leerling in de klas". Ik zucht weer. Ja denk wauw is dat nou echt zo leuk. Weer iemand er bij die mij gaat haten De mentor verteld nog wat dingen maar daar let ik al niet meer op. Als het uur voorbij is gaat de bel en dan mogen we eindelijk weg. Ik ren meteen naar huis en hoop dat niemand me naar huis volgt en in elkaar slaat zoals mensen wel vaker doen.

Als ik thuis aan kom stap ik meteen binnen ik loop vlug naar de keuken en pak wat te eten en ren dan snel naar boven in de hoop dat ik me moeder niet tegen kom, maar zoals altijd heb ik pech en komt ze net de trap aflopen. "Oh je bent er weer mislukkeling." Ik knik en wil doorlopen. "Hey waar ga jij heen het is niet echt beleeft om door te lopen terwel je moeder tegen je aan het praten is" zegt mijn moeder spottend. Ik zucht en zeg "Ja sorry en jij bent ook niet echt aardig hoor." Ik krijg er meteen spijt van en wil de trap oplopen. "Hey hier blijven" zegt me moeder en ze geeft me een klap in me gezicht. Ik hou me gezicht vast in pijn. "Sorry mam ik bedoelde het niet zo." "Jaja het zal wel." zegt me moeder terwel ze me nog een paar klappen geeft. Na een tijdje stopt ze en loopt ze weg. Ik wankel op me voeten en val tegen de muur aan en knal met mijn hoofde tegen de muur aan. Ik sta voorzichtig op met tranen in me ogen en loop me kamer binnen en laat me op me bed vallen. Niet veel later begint alles om me heen te draaien en word ik meegenomen door de zwarte vlek die in me ogen verschijnt.

Reacties (2)

 • Pusheen_The_Cat

  :Oohhhhh

  ik ga haar trug slaan !!

  6 jaar geleden
 • syllie1992

  Awh Bill heeft geen makkelijk leven:(Ben benieuwd of Tom meer naar de pestkoppen gaat toe trekken straks, of dat ie meer interesse in Bill gaat hebben:)blijft spannende story.

  Snel verder(H)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen