Foto bij heaven ~7~

Jay van Treisen

Woesndag, in de laatste week van school had ik een les uitval waardoor ik nu alleen naar school fiets. Zenuwachtig trap ik in de zomer zon door de straten. Zenuwachtig? Ja, Kaylee heeft me gister een appje gestuurd waarin stond dat ze nieuws heeft. Of het slecht of goed is heeft ze niet gezegd. Dat is ook de reden dat ik zenuwachtig ben. Ik fiets snel door naar school en ga in de aula zitten.

"één hele goeie morgen!" Ik kijk naast me waar tom is gaan zitten. We hebben samen geschiedenis en dus ook samen uitval nu. Hij is alleen super lui en haast zich dus naar school in plaats van gewoon op te staan. "Hey, is het al zo laat?" Ik kijk even naar de tijd op mijn mobiel. Wacht, hoe laat was het nou? Weer kijk ik, nu goed, en zie dat het al negen uur is.

"Uhm ja, ga je alvast mee naar engels?" Hij staat al op en kijkt me afwachtend aan. "Ja, ik moet nog wel even langs mijn kluisje. Blijf jij hier?" Hij knikt en ploft weer neer. ik glimlach nog even en loop dan de gang in waar mijn kluisje staat. Als ik voor me kijk zie ik een iets té bekend gezicht. Bruin haar. Bruine ogen. Scheve lach. Ik loop langs hem heen en probeer niet meer naar hem te kijken. Tuurlijk ziet hij mij wel. Wat een geluk nou. Voel de sarcasme.

"Hey, hoe is het?" Vraagt Joël aarzelend en probeert mijn blik te vangen. Ik draai om en kijk hem recht aan. Meteen smelt ik weer door zijn prachtige ogen. Focus Jay, hard blijven. wees een bitch. "Nou, afgezien van het feit dat ik pised ben en lichtelijk gebroken prima hoor." Hij bijt op zijn lip en kijkt me aan. Ik draai me terug en pak mijn Engels en aardrijkskunde boeken uit mijn kluisje. Met een net iets te harde klap sla ik het ding weer dicht waarna ik wil weglopen, maar word terug getrokken aan mijn pols. Geïrriteerd draai ik me om en kijk weer naar mijn ex.

"Ik mis je, Jay." Even ben ik stom verbaasd. had ik dat goed verstaan? Eigenlijk wil ik nu meteen in zijn armen springen en zeggen dat het goed is, maar bedenk dan weer de kul reden dat hij het uitmaakte en kom weer terug in de realiteit. Ik ben klaar met hem. Ja, Jay dat ben je. "Dat had je dan eerder moeten bedenken. Dag Joël." Ik ruk mijn arm los en loop terug naar waar Tom, inmiddels, op me staat te wachten. Met alle kracht lukt het me niet om te kijken. Als ik dat gedaan had was ik waarschijnlijk terug recht zijn armen in gerend. "Wat moest híj van je?" Vraagt de jongen verbaasd als ik me bij hem voeg. "Oh niks bijzonders. Even zielig doen, zullen we gaan?" Ik loop naar de trap en trek Tom aan zijn arm mee. Niks bijzonders? De woorden blijven door mijn hoofd galmen. 'ik mis je.. Ik mis je, Jay....

Reacties (2)

  • ImagineQueen

    AAAAAHHHH KOEKJES! And I really like this story so far (:

    6 jaar geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen