Foto bij heaven ~9~

Jay van Treisen

"Maandag avond heb ik nog eens met mijn ouders gepraat, over wat ik volgend jaar wil gaan doen. Mijn ouders gingen akkoord met een tussen jaar," Ik wou Kaylee onderbreken, maar ze keek me streng aan en snel klapte ik mijn mond dicht. Ik mag dus een tussen jaar nemen. Je weet dat ik een tante heb in Australië op een manage net iets buiten Sydney." Ik knik snel en raak met de seconde nieuwsgieriger. De tante van Kaylee woonde in een buitenwijk van Sydney op het platteland. Ze had daar een manege waar mensen ook konden slapen en dan overdag konden paardrijden. Stel dat we daar heen mochten! Ik hang nu bijna letterlijk aan haar lippen.

"Mijn ouders hebben haar die avond nog gebeld en guess what? We mogen voor een jaar daar blijven! We moeten wel helpen op de manege maar dat is alleen maar leuk. We mogen ook rijden en de mensen helpen en we zien wel wat we nog meer gaan doen! We mogen naar Australië!" Haar gezicht straalt helemaal en dat van mij is geloof ik nog tien keer zo erg. Oh my god, Ik durf nog niet te flippen. Vragend kijk ik Kaylee aan. "Ja, je mag flippen." Ze rolt even met haar ogen en kijkt me dan weer lachend aan.

Een rare kreet verlaat mijn mond en houd net iets te lang aan. "OH MY GOD!! We gaan naar Australië! Ik en.. oh.. 5 Seconds of.. Oh my god!" Ik krijg geen normale zinnen meer uit mijn keel door opwinding. Ik vlieg mijn beste vriendin om de hals, wat ze niet ziet aankomen. We vallen achterover op het bed en ik kan maar niet stoppen met lachen. "Oh god! Ik hou zo ontzettend veel van jou Kaylee Manenhof! En van je tante!" "Jay, je doodt me bijna! Kind doe rustig."

"Waneer gaan we eigenlijk?" Die vraag komt nu pas. Het is wel voor een jaar dus aardig lang... "De zondag avond van de eerste vakantie week," zegt ze zonder op te kijken van haar scherm. "De eerste zondag meteen!?" Ik pak haar mobiel af en kijk haar aan. "Hey, geef! Dat was ik aan het lezen!" "Eerst even uitleggen." Ze zucht en rolt met haar ogen. "We hebben eerst een week vakantie en dan die zondag rond acht uur ofzo vertrekt het vliegtuig." Ze grijpt meteen haar mobiel terug en gaat veder met lezen. "Oh, oke. Cool! Ik heb er zo'n zin in!" Ik werp een blik op de klok aan de muur en zie dat het al vijf uur is. "Hey, ik moet gaan." "Oke, ga jij nog voetballen vanavond?" "Hebben we training?" "Nee dat niet maar just for fun?" Ik denk even na. "Nee denk dat ik fifa ga doen. Mijn broer is drie dagen thuis." I know, jongens dingen. Ik zit op voetbal en game best vaak. "Okay, tot morgen!" "Love you!" Roep ik nog en loop naar buiten, spring op mijn fiets en rijd de straat uit om twee straten veder mijn straat in te slaan. Nog steeds ben ik in de wolken. Ik ga naar Australië! Australië!

Reacties (2)

 • Archenemy

  Australië!! *hartjesogen*
  snel verder x

  6 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen