Heey en welkom bij mijn eerste echte hoofdstukje!
Ik heb hier op heel erg mijn best op gedaan en ik hoop dat jullie het leuk vinden!
Xx

Gwen POV

Vandaag kwam die zogenaamde voetballer. Hij zou wel mooi ego zijn! Ik belde Anouk, Bo en Sanne op of ze kwamen hockeyen in de ahtertuin. Het was nu half elf en die gast kwam om ongeveer twaalf uur. No way dat ik daar bij ging staan. Ik kleedde me om in het trainingsteneu. Ik zag de meiden al aankomen fietsen en ik zag ook dat ze heen scheenbeschermers al om hadden gedaan. Ik pakte dde mijne en deed ze samen met mijn vel roze schoenen aan. Omdat ik een soort van half hockey veld in de tuin had konden we daar altijd hockeyen. Er stonden ok twee doelen die je kon verzetten. Ik lachte en pakte mijn bitje ik klikte hem in en pakte een bal.ik zette wat muziek op en we verdeelde ons in teams. Ik en Anouk tegen Bo en Sanne. Sanne is keeper van ons team maar heeft ook het gewone veld teneu. Op de mijne stond op de achterkan in grote letters : DERIEL 7 MB1. Ik was er echt trots op. Bijna zijn we landskampioen in de B. Ik schot de bal door de benen van Sanne en speelde de bal naar Anouk. Zij schoot hem mooi in het net. We boen voor de grap. Ik hoorde een auto stoppen. Ik zette de muziek nog harder en bubblegum van Jason Derurlo klonk vet hard. Ik zag de meiden lachen. Ik pakte de bal van de grond en begon met mjin stick hoog te houden. Anouk telde mee. :'GWEN?!' Riep mijn stiefmoedr. 'De heks roept jongens, gaan jullie mee?' Vroeg ik. Ze knikte en legde hun sticks op het gras. We kwamen aan rennen en we schopte onze schoenen uit. 'Oh moet je die gras vlek zien! Jij kan ook nooi iets langer als een dag schoon houden he?!' Riep ze. 'Nee, niet mijn hockey teneu' zei ik arrogant en liep door naar de keuken saen met de meiden. 'Waar is pap?!' Riep ik hard. 'Boven ij laat Viktor zijn nieuwe kamer zien.' Zei ze. Raar keek ik Sanne aan. We lliepen weer naar buiten en trokken onze schoenen weer aan. We vervolgde het spel.

'En dit is de achtertuin, hier hockeyt wen vaak' hoorde ik mijn vader zeggen met de nadruk op het woord Gwen. Ik schot de bal mooi door de benen van Bo en Anouk en ik riepen hard ja. 'GWEN!' Riep mijn vader weer. Ik draaide mijn hoofd en met mijn stick nog in mijn handen rende ik naar m toe. 'Wat' vroeg ik. 'Dit is Viktor' zei hij. Hij stak zijn hand uit. Ik nam hem aan. 'Gwen' zei ik. 'Viktor' zei hij en keek me aan. 'Breng jij hem zo even naar zijn training?' Vroeg hij. Ik keek hem met grote ogen aan. 'Ja dag!' Zei ik meteen. 'Nee niet dag! Nu' beval hij me. Ik knikte en liep naar de meiden. 'Gaan jullie mee dat ettertje wegbrengen' zei ik. Ze lachten hard en samen liepen we naar de bijkeuken. Je hoorde de noppen tikken op de grond. Snel trokken we andere schoenen aan maar hielden wel onze teneuis aan. Ook onze scheen beschermers hielden we aan. We gingen zo toch verder. Ik stapte voorin in en de meisjes gingen achterin zitten. Viktor ging vorin zitten en ik reed de auto de oprit af.dus jullie hockeyen?' Vroeg de jongen. 'Nee, wij zwemmen' zei ik droog.ik voelde een harde trap in mijn stoel. 'Gek!' Riep ik hard. Samen liepen we het sportcomplex op. Ik zag nog veel meer voetballers staan. 'Ik ben in de hel beland' zei ik super sonisch zacht tegen Bo. Ze gaf me een stoot in mijn zij met haar ellenboog. 'Nieuwe vriendinnetjes Fischer?!' Hoorde ik blonde jongen lachend roepen. 'Hou toch je bek!' Riep ik hard. 'Zoz, mevrouwtje is brutaal?' Riep hij terug. 'Hou je mond nicolai!' Riep Viktor terug. Hi schudde zijn hoofd. 'Blijf je kijken?' Vroeg Vikto. 'Ja!' Riep Sanne. 'Yo Sanne, vindt je hem leuk ofzo?' Vroeg ik. Ze werd rood. 'Nee grapje, dat zou everen niet lek vinden. (Haar vriendje spreek je uit als evverun) 'nee het spijt me Viktor, wij gingen nog hockeyen, hoelaat ben je klaar?' Vroeg ik. 'Ehm, over een uurtje, ik train maar een half uur met hun mee en dan alleen' zei hij. Ik keek hem raar aan. 'Oo met mijn eigen fisiotherapeut, was gebleseert' zei hij.ik knikte en liep terug naaar de auto.

Na de training kwamen we Viktor weer op halen. Ik was nu alleen want de andere moesten naar huis. 'Daar heb je der weer' zei die nicolai gast. 'Dude, wat wil je nou?' Vroeg ik hem. 'Hmm, wat ik wil?' Vroeg hij. Ongelovig keek ik hem aan. 'Nee, de kerstman' zei hij ik bot ne liep door. Toen ik Viktor zag liep hij meteen mijn kant op. 'Is die vriend van je altijd zo?'vroeg ik. Hij knikte. Samen liepen we terug naar de auto.'ben je allang in Nederland?' Vroeg ik. Hij knikte. 'Al vier jaar, ik was hier op mijn vijftiende' zee hij. Ik knikte en reed weg. Ik liep door naar de achtertuin waar ik weer verder ging met hockey. Hockey was zoat mijn halve leven. Hard schoot ik voor de laatste keer de bal in het net. Ik ruimde alles op i nde schuur en liep nar binnen waar ik me douchte en aan tafel op de ipad ging. We aten weer een of andere mislukte stoofpot waarschijnlijk. Maar nee, een heerlijke lasagne. 'Vast uit pak' zei ik zacht tegen Viktor. Hij lachte. Na het eten liep ik gelijk door naar boven. Ik ging op mijn kamer achter de labtop. Ik hoorde hoe iemand op mijn deur klopte. 'Uhh binnen?' Vroeg ik. Niemand klopte op mijn deur. Meestal stormde ze gewoon naar binnen. Ik draaide mijn stoel en zag dat Viktor de deur open deed. 'Ehhm, mag wat vragen?' Vroeg hij. 'Tuurlijk' zei ik. 'Aar is de badkamer?' Vroeg hij. 'Heeft mijn vader dat niet verteld?' Vroeg ik. 'Uhh nee, hi zei alleen dat wij tweeen een badkamer delen.' Ik knikte. Helaas wel. 'O wacht, ik eerst ff alles snel opruimen, alles ligt gehel versprijd' zei ik. Hij lachte en knikte. In een rap tempo gooide ik mijn shampoo en conditioners in een rek samen met mijn douchgell. In mijn bak met lush bruisballen gooide ik nog wat bruisballen die aan de rand van mijn bad lagen. Ook mijn make up, föhn en stijltang met krultand gooide ik in een mand. 'Binnen' riep ik lachend. 'Wow, dat heb je snel gedaan!' Zei hij. Lachend knikte ik. 'Dat is t bad en daar naast, in die zwarte mand zitten douchgells voor in bad en bruisballen kee? En hier op dit rek kun je je shampo enzo zetten en in deze kast de rest, de handdoeken lieggen helemaal onderin de kast, omdat ik er anders niet bij kom' zei ik land. Hij lachde ook en ik liep de badkamer uit. Oke, hij was best aardig, maar die vriend van hem dus totaal niet!!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen