Foto bij 3. no its real

Helleeuuuuuu hoofdstuk drie! Veel plezier.

Gwen Deriel POV

Met een zucht sta ik de volgende dag op het veld. 'Dames, nog een wedstrijd te spelen voor we weten wie kampioen is dit jaar! Jullie mogen deze wedstrijd ok gelijk spelen, maar niet verliezen! Gaan we er voor!?' Vroeg hij. 'JAA' riep en we. 'Wat?!' Riep hij. 'JAA WE GAAN ERVOOR' riepen we allemaal. Hij knikte. 'En nu aan het werk dames' zei hij. Mathijs liep weg naar de trainer van de B2. We speelde wat over, hielden hoog en schoten op doel. Toen de training was afgelopen fietste ik gelijk naar huis. Voor mij was het maar twintig minuten fietsen dus. En de auto was weg... mijn vader en chantal waren allebij naar werk dus. Toen ik binnenkwam zag ik viktor moe voor zich uitsaren. 'Hello' zei ik. 'Hey' zei hij. Ik vertrok naar boven. Ik douchte me en kleedde me om.

Ik liep mijn kamer in en keek op facebook. Op whatsapp had ik ineens een appje van een onbekend nummer. 'Heey! Groetjes viktor!!:)' stond er. 'Hoooi!' Stuurde ik terug. Ik liep naar beneden en zag adt Viktor achter de labtop zat. 'Helleeuu' zei ik. Hij zwaaide vrolijk terug. 'Ey ik ga starbucks halen, ga je mee?' Vroeg ik. Hij knikte en lie mee naar buiten. 'Lopen, fiets of auto? Vroeg ik. 'Lopen?' Vroeg hij. 'Is goed!' Zei ik. Je kunt echt goed hockeyen!' Zei hij. 'Ohh thanks!' Ze iik. 'Ga je eigenlijk nog naar school?' Vroeg ik. Hij schudde zijn hoofd. 'Ik deed in Denemarken gymnasium, zo noemen jullie dat toch?' Vroeg hij ik knikte. 'Nou, ik hoef nog maar een paar vakken examen te doen en mischien dat ik het later doe, maar ik doe nu wat ik leuk vind' zei hij. Ik knkte. Eenmaal in de starbucks bestelde ik een pumckin spice latte. Viktor bestelde hetzlefde en ik rekende af. We gingen erges helemaal achterin zitten. Druk pratend vergaten we de tijd. 'Oo, het is al donker' zei ik en wees naar buiten. Hij lachte. 'Ben je bang in het donker?' Vroeg hij. 'Nee, ik ben nergens bang voor, alleen wel een beetje voor die maffe vriend van je' zei ik lachend. 'Nicolai? O hij wil ich zelf alleen maar bewijzen' zei hij. Ik keek hem aan en knikte. We stonden op en liepen naar buiten. Ik stopte mijn hanen in mijn broekzakken. Eenmaal thuis aangekomen aten we gelijk. Ik maakt maar gauw aanstalte om naar boven te gaan.

To days later

Blij sprong ik uit bed. K ging samen met Bo, Anouk en Sanne shoppen! Ik rende de trap af. Eenmaal beneden pakte ik een broodje en liep de deur uit met mijn tas. Ik fietste naar de stadt waar ik ze al zag staan. Een paar winkels verder p bleven we staan voor een etalage. 'Oke, Gwen. Deze jurk moet je echt nemen!' Zei Anouk die naar en zwart cocktail jurkje. 'Hmm, ik weet niet' zei ik. 'Doe het voor je voetballer!' Riep Bo hard. 'Bo!!!' Riep ik hard maar verdween daarna toch in het pashokje. Ik draaide een rondje. 'Jaa! Die moet je kopen!' Riepen Sanne en Anouk. Bo begon hevig te knikken. Achend liep ik naar de kassa. Ik betaalde hem en we liepen verder.

Toen ik thuis kwam zag ik een briefje op de tafel liggen. 'hoi Viktor en Gwen, wij verwachten jullie om precies half vijf in dat kleine restaurantje net buiten amsterdam, wij zijn er al, groetjes pap stond er. Nou, lekker dan. Dacht ik. Ik hoorde een duche uitgaan. Ik liep ook maar naar boven. Ik trok eerst andere kleren aan. Toen liep ik naar de badkamer. Ik warmde mijn stijltang op. In de tussentijd deed ik mijn make-upp. Toen min stijltang goed warm was ging ik ermee door mijn haar. Er kwam echt vet veel stoom af! 'Is dat wel goed?' Vroeg Viktor met grote ogen. 'Ja, dat oort zo' zei ik. Toen ik klaa rwas ruimde ik de stijltang op en liep naar beneden. Na een kwartier vertrokken we. Onderweg was het erg stil.

Toen we aankwamen liepen we gelijk nar het tafeltje van mijn vader en chantal. We gingen zitten en mevrouw de heks trok haar mond open. 'We hebben geweldig nieuws' zei ze. 'Viktors ouders komen vier dagen logeren om ons te leren kennen' zei mijn vader. Viktor en ik keken elkaar aan. What the fuck! Oke het waren wel zijn ouders dus moest ik mischien maar aardig doen?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen