Gwen Deriel pov

Vandaag kwamen de oudrs van viktor. Pech voor hun, ik had vandaag de kampioenswedstrijd. Zijn ouders waren al aangekomen toen ik nog sliep. Ik liep naar de badkamer. Ik douchde me. Ik zette wat muziek op. Ik deed mijn sportkleding an. 'Hello' hoorde ik een meisjes stem achter me. Ik schok me dood. 'Ohh sorry. I dont want to..' zei ze. 'It don't care' zei ik. 'We schudden elkaar de hand. Ze was dus de zus van viktor. Gewledig, zodadelijk heft ie ook nog een broer!
Toen ik in mijn lange sportbroek en mijn trui stond goide ik de laatste dingen in mijn sport tas. 'Waar ga jij naartoe?' Vroeg mij nvader. 'Uhh, hockey?' Vroeg ik. 'Daar komt niks van in!' Zei hij. 'Wat?! HOEZO NIET?! HET IS MIJN KAMPIOENS WEDSTRIJD!' Riep ik hard. De moeder van viktor liep de trap af. 'Have you a match?' Vroeg ze. 'Yes i have, but my dad don't let me go' zei ik. 'Maybe i can look at your game?' Vroeg ze koel. Ik lachte naar haar en liep toen langs mijn vader naar buiten. Ik gooide alles in de kofferbak en reed toen weg.

Eenmaal op het veld lie ik naar de kleedkamer. Ikkreegde aanvoerders band naar me kop. 'Sits' riep de trainer. Ik knikte. Ik kleedde me super snel om. Ik trok mijn scheenbeschermes op en trok mijn sok erover heen. Ik deed mijn knal roze schoenen erover heen. Ik liep met mijn bitje in mijn hand het veld op. We begonnenmet war schieten. Ik zag mijn vader, de moeder van viktor, een man (waarschijnlkijk de vader van viktor) de zus van viktor, viktor en een jongen die sprekend op viktor leek. De scheds floot. We liepen naar het midden. Ik schudde alle handen. Ik zuchte diep en schoot de bal naar voren. We kwamen gevoorlijk dicht bij. D tegenstandster maakte een shoot. We kregen bal mee. Ik kreeg de bal aangegeven. Ik schoot hem hard boven in. Ik spron hoog op en rende naar Anouk. Ik zag viktor lachen.ik zag zijn moeder, zijn (waarschijnlijke) vader klappen de tegenstander had aftrap. Al snel pakte Bo hem af en schoot hem door naar mij. Ik gaf de bal aan Anouk die hem prachtig in de linkerhoek tikte. De tweedde helft begon. De tegenstandster sloeg hard met haar stick tussen mijn benen waardoor ik mijn evenwict verloor en op mijn blote knieen viel. Ik voelde het prikkenmaar stond weer op. De schiedsrechter gaf geel aan dat meisje en het pel werd voor on shervat. Weer scoorde ik en toen de scheidsaffloot hadden wij groot heeft. 'KAMIOEN!!!' Schreeuwden we hard. We gingen met zn allen in een rondje taan en we gingen springen. De sticks belande tegen de baording aan.

I ging vanoond maar mooi uit.'neem je viktor en zijn broer en zu sook mee?' Vroeg mijn vader. 'Nee sorry, ik ga nu uit met het team' zei ik en verliet het huis. Eenmaal aangekomen bij het huis van Bo maakt ewe allemaal een tequilla. Toen we het op hadden vertrokken gelijk naa de club.

NEXT DAY.

behoorlijk brak werd ik wakker. Ik liep de badkamer in. Ik zocht in het astje naar mijn tabletten. 'Wat zijn dat vor tabletten?' Vroeg viktor wardoor ik hard schrok. Het zat blijkbaar in de famillie. 'Voor mijn evenwichtstoornis' zei ik. 'Is het heel erg gek al sik niet weet wat het is?' Vroeg hij lachend. Ernsig bego nik te knikken. 'Nee hoor, dat is dat jee heel snel misselijk en zo word als iets begind te bewegen waar jij ook bijvoorbeeld tegen aanstaat.' Zei ik. Hij knkte en wou nog wat zeggen maar ik was de badkamer al uit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen