Heeey echt superr lang niet geschreven, was een beetje inspiratie loos haha
Nou veel plezier xx

Isabel veenstra pov

Langzaam ontwaak ik. Ik lig dicht tegen nicolai aan. Ik hoor een zachte lach. I kijk omhoog en zie niclai klaarwakker naast me liggen. 'Heb jij de heletijd gekeken naar hoe ik sliep?'vraag ik superrr droog. Hij knikte. 'Hmmpf' kwam er uit mn mond. Ik stond op en deed anere kleding aan. Nicolai volgde mijn voorbeeld. Samen liepen we de trap af. Leeg huis. Ik ging aan de keukentafel zitten. Nicolai kwam teruug met twee borden en een aantal broodjes met jam en kaas. Super snel at ik mn broodje op. De deurbel ging. 'Open' riep nicolai hard. 'Lui?' Vroeg ik. Ik hoorde veel stemmen. De deur ging open en een aantal mensen met partypoppers kwamen de kamer ini gerend. Nicolai begon hard te lachen. Iedereen keek mij raar aan. 'This is isabel, shes my girlfriend. She is dutch, just spiek englis pleas?' Zei nicolai. Lachend stond ik op. Ik gaf iedereen een hand. Een meisje keek mij vet arrogant an. Ach.. mijn telefoon ging. 'Met isabel' zei ik.'met gerard!' Zei de rainer lachend. 'Eey, wannneer kwam jij aan?' Vroeg ik. 'Ik ben r al twee dagen veenstra' zei hij. 'Ooh, sorry!' Zei ik en ik liep naar de gang. 'Mar mijn vraag was, kun ij hier over een paar minuten zijn? Dan kunnen we trainen' zei hij. 'Uuhhhm' zeg ik. Het leek me ook gewoon goed dat nic nu even laeen met zn vrienden was. 'Ja tuurlijk' zei ik en hing gop.k liep naar de kamer. 'Nic, ik ga trainen' riep ik 'wat ? Waarom? Blijf hier alsje blieft?' Zei hij. 'Nee, ik heb overmorgen die wedstrijd, ik wil winne' zei ik. Hij knikte. K zag alle mensen mij vreent aan kijken. Nicolai lulde als brugman in het deens om het hun uit te leggen. Ondertussen had ik mn iphone al van de tafel gepakt en naar de gang gelopen. Ik pakte mn jas en mn tas en liep naar buiten. Ik zette mn tas in de auto en reed weg.

Ik was net tien seconden bnnen toen ik niks meer hoorde en zag. Ik belde nicolai op. 'Waar zijn jullie?' zei ik. 'Ik kom er zo aan oke?' Zei hij. 'Nee, blijf maar' ze ik en hing op.


THE DAY OF THE MATCH

langzaam werd ik wakker. Ik lag in Nicolais armen. Langzaam maakte ik me los en kleedde me om. Meteen vertrok ik. Op de baan aangekomen zag ik koen staan. 'Koen' riep ik. Hij keek op en toverrde een lach. 'Wat doe jij hietr zo vroeg gup?' Zei hij. 'GUP? GUP? Dat grapje was leuk in de junioren' zei ik en ik pakte mn pasje van de tafel terweil ik naar binnen liep. Eenaal binnen kleedde ik me om en liep de trainingshal in.

Ik stond aan de start. Met alle spaning die een mens kon voelen stond ik daar. Ik. Een 18-jarige schaatser op een mega toernooi. Een toernooi met top namen zoals ireen, kramer, verwei. 'Go tto de start' zei de scheids. Ik hakte mn schaats in het ijs en wachte. 'Ready?!' Zei hij. Ik zette me schap, haalde goed adem en sloot voor een seconde mn ogen, oke isabel. Dit kun je. Dit is een van je beste afstanden. Het statsein klonk. Langs het oranje vak hoorde ik hard geroep en geklop. Ik wist een podium plaats velig te stellen. 3e. 3e. 3e! Blij gooide ik mn armen in de lucht en riep:'YESS' ireen gaf me een high five. Zelf stond ze tweedde.

Voor mn tweedde afstand, tevens ook de laatste werd ik bij de start geroepen. Dop de tweedde binnenbocht zijn nu al 4 mensen onderuit gegaan. Ik hakte m schats weer in het ijs er starte echt goed. Ik voelde dat mn benen langzaam afstervde. Ik raakt euit balans en kwam hard tegen de bording. 'FUCK! WAAROM NU?!!!' Dacht ik bijmezelf. Boos gooide ik mn handen in mn haar. Snel ging ik de binnenbaan in en vertrok al snel naar de kleedkamer. Boos trapte ik hard tegen de bank.. 'dag podium 1000, dag medaille dag carriere.'dacht ik hard op. Ik douchte me en spontaan rolde er een traan ver mn wang.toen ik helemaal klaar was verliet ik zo snel mogelijk het stadion. Ik had met nicolai afgesproken dat hij in de auto wachte. Boos deed k achter de klep open. Kwaad gooide ik mn tas erin. Ik ging in ed auto zitten en niclai legde zn hand op mn boven been. Ik zuchte en draaide mn hoofd naar buiten. Zacht vreef hij over mn been. 'Rij maar' zei ik zacht.na een paar seconden starte hij de auto en reed weg.

Nu is het een dag na dat schaatsongeluk. Alles gaat goed, ik heb een medische keuring gehad en ik ben ook al helemaal niet meer zo verdrietig. Vanavond gaat nicolai stappen met zn vrienden. Ik werd gevraagd of ik ook mee wou, dat wou ik natuurllijk wel. Samen met zn vrienden staan we dus ook in de club.na drie uur ongeveer loopt nicolai weg naar een meisje. Ik besteed er geen aandacht aan. Als ik nog een keer tien minuten later kijk geloof ik mn ogen niet. Nicolai zoent met het meisje. Ik heb er een seconde naar gekeken. T meisje dt mij zon arrogante blik gaf. Ik stond op en boos liep ik de club uit. Naar het huis van nicolai. Ik pakte alle spullen in. Ik hoorde een deur dicht gaan. Isabel?!' Riep nicolai doo het huis. Boos schudde ik mn hoofd. Gestommel op de trap en nicolai die de deur opende.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen