Foto bij heaven ~14~

Jay van Treisen

We zijn hier nu al een week waarin we de hoogte punten van Sydney hebben bezocht met Kaylee's oom en tante, schoon hebben gemaakt op de manege en hebben buiten ritten hebben gemaakt. Ook hebben we tijd gevonden om nu en dan te skypen met Ralf, Tom, Alex en Julian over hun studies en Julian's tussen jaar. De overige dagen heb ik besteed aan gitaar spelen en fanfics lezen. Nu zit ik weer in op de bank bij het raam met mijn gitaar te tokkelen. "Jay! Jay!" Ik kijk op van de snaren en draai naar Kaylee die de kamer in komt rennen. "Wat is er?" vraag ik en kijk haar nieuwsgierig aan. Ze ploft naast me neer met haar handen achter haar rug.

"Ik heb iets en het is echt geweldig! Jij wilt dit heel graag en ik ook. we gaan samen heen met de trein en we blijven dan ook slapen." zegt ze. Nu word ik echt nieuwsgierig en grijp met mijn hand naar de hare. "Ehmm, gaan we naar Oprah House?" gok ik. Kaylee schud haar hoofd. Ze grijnst breed wat er best creepy uitziet. "mis, nog twee kansen." "oh, is dit een 'je mag drie keer raden' spelletje?" Ik trek speels mijn linker wenkbrauw op. "Ja, blijkbaar dus raad nou maar"

"Oke oke, rustig. ehmm, We gaan overnachten hé?" Ze knikt. "Gaan we.. slapen in het veld!" roep ik vrolijk. "Ik heb iets achter mijn rug wat nodig is schat, dus nee." "Ik heb geen idee." zeg ik en krab aan mijn achterhoofd. "Gaan we naar een hotel?" Dat is het meest logische dan. "Jaa. Maar welk hotel?" ze kijkt me doordringend aan en wiebelt met haar wenkbrauwen. Dan schiet het me te binnen. "Nee!?" "JA!" "Meen je deze serieus?! Oh mijn god, je bent de beste vriendin ever!!" "En het word nog beter.." Ik hou me weer stil en kijk haar vol verwachting aan. Dan haalt ze twee kaarten achter haar rug vandaan die ik bestudeer. "NEE!? IK HOU VAN JE!!"

Reacties (2)

 • Senxx

  Snel verder jij!(H)(Y)(H)(K)

  5 jaar geleden
 • TeamHemmo

  Boulevard Of Broken Dreams is mah jam:DBeschrijft mijn leven perff <3
  En over die breakdown moet je vooral rustig heengaan. Ik spreek uit ervaring meid, als je wil kan je altijd met me praten :-)
  En je mag best afwisselen met Mikey, lijkt me leuk.
  Top stuk, snel verder!
  (flower)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen