Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Na een week niks gedaan te hebben begint dan toch echt school, ik had ergens er wel in zin natuurlijk, ik had de hele week met Harry en zijn vrienden gespendeerd, het was ontzettend gezellig en ik heb veel gelachen, het voelt alsof ik de jongens veel langer ken dan maar een week. Van de audities had ik niks meer gehoord, ik baal daar ontzettend van maar meer kan ik er ook niks aan doen.

Met een zucht sluit ik mijn deur en draai ik de deur op slot, gelukkig weet ik nu eindelijk de weg, de jongens hebben me een rondleiding door school gegeven aangezien hun nu al twee jaar op deze school zitten.

"Are you ready for your fist day of school?" hoor ik een stem achter me zeggen en ik draai mezelf geschrokken om. "Oh god Harry, you scared me" zeg ik lachend en hij slaat zijn arm om mij heen. "I am sorry love, let me bring you to your class." zegt hij met een glimlach.

"Harry I'm not a child" mopper ik en hij grinnikt gewoon en duwt me vooruit. Ik voel blikken van verschillende mensen op ons gericht en ik kijk ongemakkelijk naar Harry die mij een warme glimlach schenkt "Ignore them" zegt hij met een glimlach en ik frons even en knik dan. Na een kleine vijf minuten komen we bij het lokaal aan en ik glimlach dankbaar naar hem.

"Thank you for bringing me to my class,daddy" fluister ik plagend en ik zie hem een keer slikken en zijn blik wordt nerveus, dit was niet de bedoeling, ik geef hem snel een knuffel. "Talk to you later, goodluck" zegt hij en ik knik en ik glimlach nog een keer en loop dan het lokaal in, ik kijk een keer rond en bijt op mijn lip en ik besluit op een stoel naast een meisje te gaan zitten, het is wel handig om nu op de eerste schooldag vrienden te maken aangezien toch iedereen hier nieuw is en elkaar niet kent.

"Hey, i'm Anna-Sophie" stel ik mezelf voor en het meisje kijkt verbaasd op "Oh sorry, i didn't hear you coming" glimlacht ze. "My name is Rosie" glimlacht ze en ik glimlach terug. We praten nog een beetje over random dingen maar we worden onderbroken door de docent die het lokaal binnenkomt, iedereen valt stil en de man stelt zich voor en al snel begint hij aan zijn uitleg van de periode.

"Tomorrow is your second class of this week, your homework is to bring your favorite poem" zegt de man en ik schrijf het op in mijn agenda, ik ga hem vandaag gelijk na school opzoeken, dan heb ik dat ook af en zo veel werk is het niet.

Aan het einde van de lesdag loop ik gapend het lokaal uit en ik kijk naar Rosie met een glimlach. "Let's exchange numbers" stelt Rosie voor en ik knik goedkeurend "Sure" Ik overhandig mijn telefoon aan haar en zij doet hetzelfde, ik typ mijn nummer in haar telefoon en ik zet mijn naam er neer met een paar leuke smileys en ik we wisselen onze telefoons om en ik glimlach.

"I'll see you tomorrow i guess?" vraag ik en ze knikt, we zeggen elkaar gedag en we lopen beide een andere richting op.
Ik open mijn kamerdeur en ik loop naar binnen en gooi de deur met een klap dicht en ik gooi mijn tas op de grond en ik laat mezelf op bed zakken en ik staar naar het plafon, voor een eerste dag was het best vermoeiend.

Na een tijdje lopen nadenken, pak ik mijn laptop en ga ik op internet en zoek ik mijn favoriete gedicht op.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen