'Pap' roep ik als we de deuren doorkomen. Het is ontzettend druk maar ik herken hem meteen. Als hij doorheeft dat ik hem roep komt hij meteen naar me toe en slaat zijn armen om me heen om me in een vaderlijke knuffel te trekken. 'Ik heb je gemist pap' zeg ik en laat hem los. 'Ik jou ook prinses' zegt hij en drukt een kus op mijn wang. 'Dag Jasper' zegt hij en geeft hem een hand en een klop op de schouder. 'Dag meneer' zegt hij netjes en ik grinnik even. 'Laten we gaan' stel ik voor en de twee mannen stemmen mee in. We lopen naar de parkeerplaats en natuurlijk hoor ik vanaf verschillende kanten klikgeluiden van de camera's komen. Jasper duwt de trolley met de koffers verder en laad ze in de auto als we er zijn.

'Ik heb het tuinhuisje voor jullie klaargemaakt' zegt me vader als we bij zijn huis aankomen. 'Maar we hadden toch ook gewoon in huis kunnen slapen' 'zo hebben jullie wat meer privacy, er is alleen geen keuken, dus eten doen we wel samen' 'bedankt pap' zeg ik en loop met Jasper de tuin in. Aan het einde van de tuin staat een groot tuinhuis, ik open de deur en me mond valt open. Het is erg knus aangekleed en er staat een groot tweepersoonsbed tegen de muur aan. Verder staan er twee heerlijke grote stoelen, en hangt er een tv aan de muur en er staat een kast. Een andere deur leidt ons naar de badkamer, we doen onze spullen in de kast en lopen daarna terug het huis in. We vinden mijn vader in zijn werkkamer en ik ga op de stoel zitten. 'Ik heb Frank net aan de telefoon gehad' begint mijn vader en kijkt Jasper aan, die verbaasd terugkijkt. 'Omdat je hier langer blijft dan eigenlijk gepland was, wilt hij dat je sowieso twee dagen met ons mee traint, ik heb gezegd dat het goed is' 'dan is het maar goed dat ik toch mijn spullen mee heb' zegt Jasper met een lachje. 'Overmorgen kan je meetrainen. Morgen hebben ze een vrije dag' 'ow leuk, dan kunnen we naar Robin en Bouchra' zeg ik en kijk Jasper met een lach aan. 'Ja doen we' zegt hij en knikt nog even. 'Oke, dan gaan we nu slapen. Niet te lang doorwerken he pap' zeg ik en geef hem een kus op de wang. 'Doe ik nooit. Welterusten' zegt hij en dan lopen we naar het tuinhuisje.

'Britt, wat leuk. Waarom had je niet even gebeld?' Wordt ik begroet door Bouchra. 'Surprise' antwoord ik en trek haar in een knuffel. Ze begroet Jasper ook en dan lopen we naar binnen. Robin ligt languit op de bank terwijl Shaqueel en Dina een spelletje op de playstation aan het spelen zijn. 'Kijk is wie er is' meteen draaien drie hoofden onze kant op en gooien Shaqueel en Dina hun controller aan de kant, staan op en rennen naar ons toe. Ik buk en Dina slaat haar armpjes ome heen terwijl Shaqueel naar Jasper gaat. 'Dag prinses' zeg ik en sla ook mijn armen om haar heen. Ze drukt een natte kus op mijn wang. 'Hey Britt' zegt ze en laat me dan weer los om naar Jasper te gaan. Ik pak Shaqueel vast en krijg ook van hem een kus op me wang. Hierna loop ik naar Robin toe en neemt hij me in een knuffel. 'Wat leuk dat jullie er zijn' zegt hij en laat me los. Ik glimlach naar hem en hij geeft Jasper een hand en mannelijke knuffel. We gaan op de bank zitten en Bouchra haalt wat te drinken voor ons.

'Mam, gaan we een ijsje halen?' Vraagt Dina als we al een tijdje zitten te kletsen. 'Dat kunnen we wel doen, doe jullie schoenen maar aan' de twee kinderen rennen meteen naar de gang en komen terug met hun schoenen en jas al aan. Wij doen ook onze jassen aan en lopen dan naar het park waar een ijskraampje staat. We gaan op het gras zitten met onze ijsjes en als deze op zijn gaan Robin en Jasper samen met de kinderen een potje voetbal spelen. Bouchra en ik blijven zitten en kijken naar het potje voetbal voor ons. 'Hoelang blijven jullie?' 'we hebben kunnen regelen dat Jasper twee dagen meetraint met Manchester dus blijven we een weekje' 'gezellig, zullen we dan van de week een keertje met zijn vieren uiteten gaan. Er is hier zo'n lekker tapas restaurant' zegt ze. 'Doen we. Leuk' zeg ik met een glimlach en kijk dan weer naar voren waar ik Jasper met Dina over zijn schouder zie rennen. Ik kijk even rond en zie verschillende paparazzi's lopen. 'Morgen staan we in de krant' zeg ik en knik even naar de camera's. 'Dat zal wel ja. Maar dat laat ons deze dag niet verpesten. Kom' zegt ze en staat op ik volg haar en we rennen naar derest toe. Ik pak de bal van Robin af en schiet hem in de doel, die gemaakt is van twee takjes. 'Goall' roep ik en geef Bouchra lachend een high five. En zo spenderen we derest van de dag heerlijk in het park.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen