Foto bij heaven ~16~

Michael Clifford

"Hey, guys we have to go. We won't be late in the past!" Ashton die naar de wc is gegaan komt terug de woonkamer van Luke weer binnen. We zullen vandaag een 'Back to the past' concert geven in de Annandale hotel. Het idee kwam van Calum toen we de laatste dagen in Amerika waren. Eerst was iedereen verbaast en ik vroeg me vooral af of het wel kon. Vanwege het feit dat we nu best wel groot zijn en er inde zaal van de Annandale hotel was niet heel groot. Maar we vonden het een leuk idee en zijn gaan praten met het management. Er is wat geregeld en over drie uur was het zo ver.

Ik kijk op de wand klok die aangaf dat het bijna half vijf is. "Yeah, we'd better go." zeg ik en sta op uit de stoel waarin ik net nog onderuitgezakt in lag-zat. We hadden deze middag bij Luke door gebracht. Er was niet echt een reden voor, maar we moeten toch allemaal nu naar de gig dus waarom ook niet. We hadden niet zoveel anders gedaan dan zitten, tv kijken en op onze mobiel zitten. Ik was ook veel te lui om iets te doen. Net als de rest trouwens. Calum en Luke staan nu ook recht en met zijn vieren lopen we naar het busje dat Ashton mocht lenen van zijn moeder. "who wants to drive?" Ash houd de sleutels omhog en meteen grijpt Luke ze uit zijn hand.

"I think Luke wants to show that he finally can drive too." grinnikt Cal en loopt ook naar het busje. "I could already drive, but I only hadn't my license yet." Luke kijkt Calum nep-beledigt aan en stapt achter het stuur. Hoofdschuddend ga ik met Cal achterin zitten, terwijl Ash op de bijrijdersstoel ploft. "here we go!" Luke start de auto en we rijden voor het huis weg. Ashton gooit de radio aan terwijl ik en calum nog albij op onze mobiel kijken. Plots hoor ik een iets té bekend deuntje op de radio. "turn the volum up!" Roep ik in Ashton's oor. De rest let nu ook op en bij ieder van ons ontstaat een grijns. Calum valt in op zijn stuk en ik zeg mijn zin die erin bij gezongen word. Dan valt Luke in en zingt Ashton uiteindelijk ook mee. Het geeft nog steeds een enorme kik als je jezelf en je beste vrienden opeens op de radio hoort. Als we uitgaan maken we er ook nog wel eens weddenschappen om. Hoe vaak we gedraaid zouden worden en welk lied en zo. Klinkt misschien best egoïstisch, maar het is gewoon voor de gein. Meestal gaat het ook om het betalen van de biertjes of iets in die trant. Als we de laatste noten hebben gezongen komt er een typische kreet uit Ash zijn mond wat ons in lachen doet uitbarsten. "Hey mike!" Ik kijk omhoog en zie dat Ashton zijn camera voor houd.

Ik steek beide handen in de lucht en mijn tong naar buiten. Ash maakt de foto en als ik weer op twitter kijk zie ik dat hij de foto geplaast heeft. Ik retweet de foto en zet er nog iets onder van 'on the way to the past xd'. Er stromen reacties binnen over onze gekheid en ik zie vele 'i love you so much' voorbij komen. Een glimlach vormt weer op mijn gezicht. Het is echt fijn om te zien dat er zoveel mensen zijn die ons steunen. Ik hou echt van onze fans. Ook als er af en toe een ruzie ontstaat op twitter of in ons fandom, dan nog zijn ze stuk voor stuk geweldig. Ze doen je de haat vergeten. Soms, als iemand een haat reactie heeft geplaatst, gaan meiden enorm reageren dat we geweldig zijn en dat soort teksten. Ik weet van de andere jongens, we het allemaal waarderen. Ik had niet gemerkt dat we er al bijna waren en het was ook al 6 uur. Luke parkeert het busje achter het hotel waar de fans ons niet kunnen zien en snellen naar de kleed ruimte.

Om half acht stonden we klaar om het podium op te gaan terwijl het nog een half uur zou duren. Voor de verandering zaten we met zijn allen op onze mobiel te kijken. Waarschijnlijk ook allemaal op twitter of instagram. Ik bekeek inkomen de tweets van fans die er vanavond niet bij konden zijn tot ik een foto binnen zie komen. Het is een van twee meisjes voor de deur. Ik herken een van de twee. Ik volg haar geloof ik. Eigenlijk weet ik het ook niet zeker, ik volg zoveel mensen. Ik hoor dat we nog vijf minuten hebben en iederen stopt zijn mobiel weg.

"Okay mates, welcome back." zegt Calum. "We can do this!" roep ik ook. Er komen kreten uit onze monden en we horen het begin van What i like about you. Als het bijna het eind is springen we een voor een het podium op en spelen het lied. Het optreden is echt een super gevoel. Het is misschien het beste gevoel van de wereld. Afgezien van de eerste nacht weer in je eigen bed nadat je lang bent weg geweest. Na Out of my limit neemt Calum het woord en ik val hem bij.

We spelen Heartbreak girl. Mijn ogen scannen de zaal en ik zie de anderen het zelfde doen. Dit is echt geweldig. ik kijk even naar de blonden jongen naast me en volg zijn ogen in de richting. Een meisje staat hysterisch naast haar vriendin te springen. Ik lach even om haar. Dan zie ik dat ze een duw krijgt van achter. Haar vriendin word weg geduwd en ik zie haar neer gaan. "She faints!" Ik stop abrupt met spelen. De anderen kijken me verbaast aan en ik wijs naar achter.

"Guys, gif her some space!"Roep ik door de microfoon. De meiden wijken een beetje uit elkaar. "bring her out to our dressing room!" roept Ash die achter zijn drums vandaan is gekomen. Een van onze bodyguards komt van de zei kant en tilt het meisje op. Haar vriendin rent er achter aan. "She will be fine, should we go on or cancel the concert?" vraagt Calum. "We can't just quit." zegt Luke dan. "Alright, she will be fine. Let's go on." zeg ik dan met toch wel wat aarzel.

Ashton loopt terug naar zijn drums en Luke, Cal en ik gaan ook weer op onze plek staan. "That was a accident, we just going on" zegt Luke en zet Long way home in. We spelen wel verder, maar ik maak me nog steeds wat zorgen om het meisje. Na het concert ga ik dan na het 'dankjewel' gepraad meteen naar de kleed kamer. Waar ik de twee meisjes aantref. Het meisje dat flauwgevallen is ligt op de bank en het ander meisje zit er bezorgd naast. "Is she alright?" hoor ik achter me de stem van Ashton. We lopen verder de kamer in en gaan er ok bij zitten. "She is still unconscious." zegt het meisje en kijkt haar vriendin weer aan. "What's your name?" vraagt Luke. "Kaylee" antwoord ze zachtjes. "But what's her name? And were do you come from?" vraagt nu Calum....

Reacties (2)

 • CamsBae

  Snel verder schrijven jij!
  Deze story is zo leuk !!(K)

  6 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen